Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kvartetas @ 2010 03 19, 09:37)
Maciau veltinio namuose, bet turejo labai didelem pakuotem. Paziurejus talpa mazdaug 0.5litro, kainavo 60lt. Na nekilo ranka uz tiek pirkti ir toky kieki. Zadejo uzsivesti mazesniu

as buvau veltinio namuose, klausiau, turi 0.5l , gal kur yra pigiau? o kokie mazesni kiekiai ir kiek uztenka poru tapkem?
Atsakyti
Čia lateksą mažais kiekiais pardavinėja
Aš pirkau iš wool.lt, tiksliau draugė nupirko, pasidalinom puslitruką hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 kovo 2010 - 21:50
QUOTE(srauni_upe @ 2010 03 19, 18:31)
Veliu tapukus dabar iš latviškos vilnos iš siūlų oazės, tai kokia durna buvau kad ankščiau neklausiau ir vėliau su lietuviška... latviška visai kitas reikalas, daug greičiau susitraukia.

Kalbant apie karsini taip drinks_cheers.gif Ta tipo latviska, bet istikruju Naujos zelandijos tikrai ir man labiau patiko uz musiske. Bent jau kuria bandziau. O kaip del sluoksnos? Kokia ja geriau pirkt? Noriu sluoksna velt. Gaunasi tepukai dailesni, minkstesni. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 19 kovo 2010 - 23:33
QUOTE(saulyte2 @ 2010 03 19, 19:07)
as buvau veltinio namuose, klausiau, turi 0.5l , gal kur yra pigiau? o kokie mazesni kiekiai ir kiek uztenka poru tapkem?

wool.lt pigiau smile.gif 35 už 500 ml.. rodos
ir dar unikaliuose dirbiniuose
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 19, 23:32)
Kalbant apie karsini taip  drinks_cheers.gif  Ta tipo latviska, bet istikruju Naujos zelandijos tikrai ir man labiau patiko uz musiske. Bent jau kuria bandziau. O kaip del sluoksnos? Kokia ja geriau pirkt? Noriu sluoksna velt. Gaunasi tepukai dailesni, minkstesni. rolleyes.gif

A tai štai koks tas latviškumas... Tai jei tik tarpininkai reiškias smile.gif
Vat sluoksnos kažkaip nebandžiau, tik veltinio namuose esu maišuką nusipirkus, bt tik ppadekoravimui esu naudoju...

Kaži kur esu skaičius kad tapkės iš sluoksnos mažiau laiko, o kiek tiesos - velnias žino.
Atsakyti
Pasirodau suMeiles pirstinemis(darytomis pagal uzsakyma biggrin.gif dovanai) :
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif Nesapnuok ispradziu tavo teksto nepastebejau, tai nosi prikisus puoliau ziuret kas cia. Pirstines - viskas aisku, bet kaip ta kepure uzsidet doh.gif lotuliukas.gif Paskui pamaciau teksta, perskaiciau, viskas paaiskejo. Ot tundra as doh.gif Labai labai grazi ir smagi ideja thumbup.gif
Atsakyti
is tikruju labai originali ideja thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 21, 08:56)
lotuliukas.gif Nesapnuok ispradziu tavo teksto nepastebejau, tai nosi prikisus puoliau ziuret kas cia. Pirstines - viskas aisku, bet kaip ta kepure uzsidet  doh.gif  lotuliukas.gif Paskui pamaciau teksta, perskaiciau, viskas paaiskejo. Ot tundra as  doh.gif Labai labai grazi ir smagi ideja  thumbup.gif

Prajuokinai kaip reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
mano ''žibutinės'' cool.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 03 22, 21:49)

mano ''žibutinės'' cool.gif

Oooo, jau neblogos, neblogos didis.gif
Atsakyti
Gal ne vietoj bus mano klausimas, sakykit ar patogios veltos šlepetės, ar malonu jas avėti 4u.gif
Atsakyti