Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

karosimi saunius slepetes - batukai. Storos thumbup.gif Man gal tik krastukas kiek kliuna... smile.gif

Kivilė galima skalbti, bet gal rankom. Nes skalbimo masinoj gali forma prarast, o paciai sunku bus isformuot. mirksiukas.gif

As poilsiauju sias dienas. I darba tik pirmadieni kibsiu. Turiu prisizadejimus vykdyt. doh.gif Kazkaip man mieliau moteriskas velt. O nusimato vyriskos - broliui. Moteriskose galima dekoro daugiau naudot. Jei kas nevisai gerai iseina, tai reikala galima su karoliukais ar siuvinukais pataisyt. blush2.gif Ir siaip pats procesas idomesnis. Ant vyrisku gi gelyciu nepridesi, tai reikia ir galva truputuka pasukt, kad ka grazaus padaryt...
Atsakyti
nebent su kokiom tamsesnem spalvom pazaisti vyriskom tapkytem tinka ir koks abstraktus isdestymas. as tai zadu su sirdelem padaryt savajam. kokia begede nieko nepadovanojau valentino dienos proga. tai bandysiu taisyt padety.
Atsakyti
Vis veliat biggrin.gif
Kasdien užsuku apžiūrėt lens.gif thumbup.gif

Mano mūza biggrin.gif tapkių vėlimui kažkur dingus g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 12, 18:34)

Mano mūza biggrin.gif  tapkių vėlimui kažkur dingus

Maniškė irgi, bet senienas (praitos savaitės ) parodysiu biggrin.gif
Draugės leliui..

user posted image

Draugei (pagal užsakymą biggrin.gif )

user posted image

Anytai ax.gif

user posted image

Broliui wub.gif

user posted image
Atsakyti

Broliui wub.gif

user posted image
[/quote]

Labai fainos vyriskos tapkes thumbup.gif Is tiesu vyriskas sunku pagaminti idomesnes, populiariausia pilka ir truputis dekoro smile.gif O cia super 4u.gif
Atsakyti
O as ir vel grizau prie pirstiniu, nes velti batukai man kazkokia mistika biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(invogue @ 2010 03 17, 23:45)
Labai fainos vyriskos tapkes  Is tiesu vyriskas sunku pagaminti idomesnes, populiariausia pilka ir truputis dekoro  O cia super :

Kopija blush2.gif Kažkur SM mačiau tepukus vyriškus su fudbolo kamuoliu, tai net nemasčiau ką broliui-krepšinio manjakui velt ax.gif

QUOTE(Oksyte @ 2010 03 18, 10:04)
O as ir vel grizau prie pirstiniu, nes velti batukai man kazkokia mistika

Man pirštinės, juolab pirštuotos aukštas pilotažas doh.gif Nuostabios taviškės wub.gif
Atsakyti
Kur perkat Klaipedoj LATEKSA?
Atsakyti
Maciau veltinio namuose, bet turejo labai didelem pakuotem. Paziurejus talpa mazdaug 0.5litro, kainavo 60lt. Na nekilo ranka uz tiek pirkti ir toky kieki. Zadejo uzsivesti mazesniu
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,

as tai nieko nedariau, nes turejau radikulita doh.gif

O siandien emiausi atsakingo darbo velti slepetes - velimo profui. Nu ir aisku, kai labai stengiesi s... gaunas. Jau buvau "atsikandus" karsinio parduotuvej prie menu gimnazijos, o dabar ir ant sluoksnos "uzsiroviau. Ten buvau pirkus pilka ir balta - viskas gerai buvo. Nusipirkau zydra, grazia. Nu ir tokiais tysalais eina, i guzus metasi. Sakyciau- velt nemoku, bet darau dvieju spalvu, tai kita spalva puikiai susivelus g.gif O tos zydros net prakirpt neina. O kai iskirpau skyle kojai, tai labai puikiai visi sluoksniukai matosi. Dar tokie balti siulai tysiasi, kuriu ne nebuvo matyt. Sakyciau silkas, bet gi silkas gerai veliasi. Ar bandet kas vilna su silku? Net nezinau ko ten prideta. Pikta, kad nei jokios informacijos ner apie ta vilna. Gal ten sintetika kokia blink.gif . Kaip suprantu, perka visokius brokus, o poto kaip gera pardavineja mad.gif Bet kaip taip zmones nesupranta, kad sitaip pirkejus savo praranda. fool.gif

Ai nu isliejau pykti, tai dabar galiu ir geru zodziu pasakyt. smile.gif

Šelma saunuole thumbup.gif Ziuriu jau forma tapkiu biski keiciasi. Apvaleja. thumbup.gif Ziuriu, visais pasirupinai... Ir broliui ir anytai. As irgi broliui darysiu. Vel egzotika bandysiu apgalet. Dabar galvoju.... O as jums rodziau pilkas vyriskas slepetes is islandines avies vilnos?

Oksyte laaaaabai grazu thumbup.gif As irgi manau, kad slepetes kurkas lengviau nuvelt. Pirstinaites reikia gi labai lygiai ir pakankamai plonai suklot. Man dar truksta praktikos. Bet manau kitai ziemai jau ir as turesiu veltas pirstinaites ax.gif

Atsakyti
[quote=Šelma,2010 03 18, 13:51]
Kopija blush2.gif Kažkur SM mačiau tepukus vyriškus su fudbolo kamuoliu, tai net nemasčiau ką broliui-krepšinio manjakui velt ax.gif

Kaip sakoma visos dainos jau sukurtos ir visos idejos sklando ore. Svarbu tinkamai pritaikyti smile.gif
Atsakyti
Veliu tapukus dabar iš latviškos vilnos iš siūlų oazės, tai kokia durna buvau kad ankščiau neklausiau ir vėliau su lietuviška... latviška visai kitas reikalas, daug greičiau susitraukia.
Atsakyti