Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 04, 09:48)
urupeja2 aciu  4u.gif
Del dekoro tai man dar paciai daugkas neaisku. Kartais detale normaliai isivelia, o kartais niekaip nepavyksta. Avinelius tai siektiek su adata paformavau, tada dejau ant paskutinio sluoksnio ir tryniau per tinkliuka. Vienom tapkem bandziau privelt jau su adata pilnai suveltas akis, tai jos nesilaike, teko paklijuot. Nenori man nei isivelt nei prisivelt dekoras i jau nuveltas tapkes. Kazkaip pavirsiai nesukimba. Jau gal per standus gaunasi, per mazai pukeliu, kurie sukibtu. Sumasciau, kad gal reikia nebaigtas tapkes isdziovint, tada privelt su adata dekora ir vel baigt slapiai velt.  g.gif Kzi ar gerai taip butu.  unsure.gif

Oi nezinau nei ka atsakyt, nes as pati tik pradedu darugauti po truputi su vilnele, skaitinejau , kad buna vilneles kuri labai nenori veltis, tai gal tau tokia pakliuna
g.gif arba kaip ir sakai , kad per tvirtai suveli pavirsiu ir jau decoriukas nenori isivelt smile.gif
Atsakyti
o as vakar pradejau velti tapkes oooooj kaip keikiausi.... 3 valandas vilna deliojau, meldziausi, kad nenuskesciau doh.gif ir kazkokio grozio nesukuriau, na zodziu, pamatysit - bandysiu damusinet.. kazkaip kaskart veliant vis maziau patinka... unsure.gif turbut greitai nebebus sio pomegio smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ilgai aš nagrinėjau visas temukes susijusias su velimu, konsultavausi pas kitas vėlejėles ir štai mano rezultatai. aišku, man dar daug reikia praktikuotis, bet visgi...
tikiuosi sulaukti atsiliepimų, kritikos ir patarimų 4u.gif
mano pirmas bynas smile.gif
user posted image
čia jau kiti mano bandymai smile.gif
user posted image
batukai mano sūneliui
user posted image
ir mano dukrytei
user posted image
tiesa, labai norėčiau padėkoti zenianiai, be jos pagalbos man nesigautų ir šitų nuvelti. ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asia05: 04 vasario 2010 - 16:01
QUOTE(asia05 @ 2010 02 04, 17:59)

Labai neblogi bandymai sakyciau, ypac mieli sunelio tapukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios mirksiukas.gif 4u.gif

O as vel grizau prie pirstiniu tongue.gif Si kart pailginau truputeli rieso sriti ir dariau pagal plokscia sablona rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Labai grazios Oksyte pirstines, kaip darei sablona?
Atsakyti
Su sablonu atskira istorija lotuliukas.gif Jei trumpai, dvi naktis sukau galva kaip cia padarius, kad nikstys neatsikises butu cool.gif Kol nepadariau 4 pirstu sablona, o nyksti pridejau is sono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 02 04, 20:51)
Su sablonu atskira istorija  lotuliukas.gif Jei trumpai, dvi naktis sukau galva kaip cia padarius, kad nikstys neatsikises butu  cool.gif Kol nepadariau  4 pirstu sablona, o nyksti pridejau is sono  mirksiukas.gif

Wou kaip grazu, o sablona nelabai supratau kaip darete, nes tas nykstys atskirai pridetas buvo?? g.gif gal dar turite foto sablono? blush2.gif
Atsakyti
o kada, urupeja, jusu darbus pamatysim? smile.gif
maniskiai veilokai jau dziusta, bet uuuuch kokie gavos, vaiksciosiu kaip ibetonuota. stori, kieti, ilgi, spalvos - tragiskos lotuliukas.gif zodziu isdzius bandysim demonstruotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 04 vasario 2010 - 23:04
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 04, 23:33)
Wou kaip grazu, o sablona nelabai supratau kaip darete, nes tas nykstys atskirai pridetas buvo?? g.gif gal dar turite foto sablono? blush2.gif

Grazios pirstines smile.gif labai idomu butu sablona pamatyti.
Atsakyti
oksyte, as esu velusi tik kumstines pirstinytes, tai veliant as tieiog pasukdavau nyksti i vidu, na sablono isformavima siek tiek pakeisdavau ir manuju pirstinyciu nuksciai ne vieni ner atsikise - o rankyciu viduje. bet pirstuotom matomai netinka, nes daugiau detaliu - t y 5, o ne 2 - kaip pirstuotuose smile.gif bet tu saunuole, kad prigalvoji. bet kiek esu maciusi, ir tarkim Divos pirstine,s tai sablonas elementarus, bet velimo eigoje viskas suistato i savo vieta sir nyksciai visada buna kaip priklauso - neatsikise. dabar jau bijosiu ir imtis kada bandyt...man baisia gailai bandyti jei nesu isitikinusi bent 85 proc kad gausiu ko noriu smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 04, 07:48)
urupeja2 aciu  4u.gif
Del dekoro tai man dar paciai daugkas neaisku. Kartais detale normaliai isivelia, o kartais niekaip nepavyksta. Avinelius tai siektiek su adata paformavau, tada dejau ant paskutinio sluoksnio ir tryniau per tinkliuka. Vienom tapkem bandziau privelt jau su adata pilnai suveltas akis, tai jos nesilaike, teko paklijuot. Nenori man nei isivelt nei prisivelt dekoras i jau nuveltas tapkes. Kazkaip pavirsiai nesukimba. Jau gal per standus gaunasi, per mazai pukeliu, kurie sukibtu. Sumasciau, kad gal reikia nebaigtas tapkes isdziovint, tada privelt su adata dekora ir vel baigt slapiai velt.  g.gif Kzi ar gerai taip butu.  unsure.gif

niekada dekoras neisivels i jau suvelta gaminuka - vienintelis budas belieka - adatelem pribadyti. o privelti jei norisi tai reikia pacioje pradzioje delioti dekora, ir jis irgi neturi buti mano supratimu jau suveltas 100 proc. apveltas taip, bet ne suvaltas wink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

asia05 nosi prikisus prie monitoriaus ziurejau ziurejau. Maziukes man tos nuotraukytes zalabai. Bet kiek matau, labai labai neblogai. Bet gi as pati tik pirmoke. mirksiukas.gif

Oksyte fantastiskos pirstines. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Man labiausiai patinka, kad ilgos. Pirstuotom pirstinem as dar nepriaugau kolkas. Man dar cia kosmusas visiskai. bigsmile.gif

linada lotuliukas.gif nu jau tu cia mane visiska blondine palaikei. lotuliukas.gif Taigi apie adatom ivelima ir kalbu. Nesilaiko man ivelti dalykaik su adata. Po kurio laiko pradeda atkibti. O pacioj pradzioj kai dedu ant paskutinio sluoksnio dekora, tai tik kazkokytai pavidala panasu su adata paformuoju, nesuveliu, bet vistiek kartais nenori prisijunkt. mirksiukas.gif
Atsakyti