Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveikutes, su MOTERS DIENA VISAS 4u.gif Aciukas uz geruz zodelius mano avietiniam serbetui smile.gif
Atsakyti
Tie avietiniai tai thumbup.gif net seile nutyso,tokia skani spalva doh.gif

Pasirodau ir as blush2.gif
sitais esu lb patenkinta:
user posted image

o siais nusivyliau ziauriai,ko va nemoku tai del tu storiu,gavosi ryskiai per ploni ir is ju nieko gero schmoll.gif
user posted image

noriu paklausti ar jums nesidaro alergija nuo vilnos? o gal veliate su pirstinem?
kazkokiais spuogiukais delnai ir pirstai isvare,nemalonu net kazka liesti rankomis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2010 03 08, 16:03)

noriu paklausti ar jums nesidaro alergija nuo vilnos? o gal veliate su pirstinem?
kazkokiais spuogiukais delnai ir pirstai isvare,nemalonu net kazka liesti rankomis  unsure.gif

Labai spalvos gražios, rožyniai tokie mergaitiški, saldūs wub.gif Ir žali labai šaunūs, labai taškeliai juos puošia Pavasariniai thumbup.gif Kaip iškilius taškiukius padarei bigsmile.gif Storumas atidirbamas dalykas, mano tepos jau nebekliūna man dėl storumo, bet po 7 gal tik daėjo kiek klot vilnos reikia doh.gif

Man ne unsure.gif Pirštines tik šiurkščias, masažines deduosi, kai aptrint reikia, guminių nenoriu kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2010 03 08, 17:03)
Tie avietiniai tai  thumbup.gif  net seile nutyso,tokia skani spalva  doh.gif

Aciukas
Tavieji tikrai ne ka prastesni mergaitiski tokie saldus , svelnuciai, o zaliukai butu labai dailus jei tik siek tiek tvirtesni ir forma butu thumbup.gif tai reiskiasi tau alergine reakcija nuo vilnos arba dregmes, ne vienai taip yra, tai dekis pirstinaites gal pagelbes, bet bent jau kuri laika nevelk kol isgysi mirksiukas.gif , o del vilnos klojamo sluoksniu tai cia su praktika manau viska ateina, as maziesiems kai veliau tai dedu 6 sluoksnius vilneles, o didelem slepetem skaiciau , kad reikia 8 sluoksnius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 08 kovo 2010 - 16:12
QUOTE(Šelma @ 2010 03 08, 15:18)
Labai spalvos gražios, rožyniai tokie mergaitiški, saldūs  wub.gif  Ir žali labai šaunūs, labai taškeliai juos puošia Pavasariniai  thumbup.gif Kaip iškilius taškiukius padarei  bigsmile.gif  Storumas atidirbamas dalykas, mano tepos jau nebekliūna man dėl storumo, bet po 7 gal tik daėjo kiek klot vilnos reikia  doh.gif

Man ne  unsure.gif Pirštines tik šiurkščias, masažines deduosi, kai aptrint reikia, guminių nenoriu kažkaip.

QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 08, 16:10)
Aciukas
Tavieji tikrai ne ka prastesni mergaitiski tokie saldus , svelnuciai, o zaliukai butu labai dailus jei tik siek tiek tvirtesni ir forma butu  thumbup.gif tai reiskiasi tau alergine reakcija nuo vilnos arba dregmes, ne vienai taip yra, tai dekis pirstinaites gal pagelbes, bet bent jau kuri laika nevelk kol isgysi  mirksiukas.gif , o del vilnos klojamo sluoksniu tai cia su praktika manau viska ateina, as maziesiems kai veliau tai dedu 6 sluoksnius vilneles, o didelem slepetem skaiciau , kad reikia 8 sluoksnius smile.gif

aciu blush2.gif

tie ruzavi gavosi tokie stori kaip tikras batukas labai dziaugiausi,o tie zali tj ryskiai per ploni gavosi doh.gif spalvos tai tikrai fainos,nes cia UK is interneto pirkau,ten buvo visos vaivorykstes spalvos doh.gif bet aisku ussienyje brangesne ji...
ai taskiukus tai su adatele,bet sake is ju greitai nieko neliko unsure.gif

bet kaip keista...kazkada seniau bandziau velima,nieko nebuvo rankoms,gal kad lietuvoje pirkta vilna buvo? g.gif
dabar bandysiu vyrui velti bet jau LT pirkta,ziuresiu kaip seksis,bijau as tu storiu vel doh.gif
Atsakyti
Nu nei pas nei viena nematau. bukit geros pasakykite jus man, kodel sone vienam tiktai. ant slepetes toke baisi siule gavosi. kaip suprantu per daug suveliau. tai yra per velai lekala isemiau g.gif , bet tada ir kitam sone turetu taip pat buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 08, 20:01)
Nu nei pas nei viena nematau. bukit geros pasakykite jus man, kodel sone vienam tiktai. ant slepetes toke baisi siule gavosi. kaip suprantu per daug suveliau. tai yra per velai lekala isemiau g.gif , bet tada ir kitam sone turetu taip pat buti g.gif

pas mane ant zaliu tu batuku gavosi biski siule,ant vieno matosi o ant kito seip ne taip kazkaip istryniau...o va ant ruzavu nebuvo jokiu siuliu,kazkaip per ilgai negalima kocioti,reikia laiku istraukti ta sablona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 08, 22:01)

reikia ziuret kai kocioji vis patikrinti ar nesusigarbiniavo pats sablonas , ir ploniau i krastus vilneles det , kad nesigautu storu liniju, man su pirmosiomis taip buvo , kad siules gavosi , tai kitas kai veliau dejau ploniau vilneles ties lenkimo vietomis , kur lenkiasi vilna aplink sablona ir masazuot tampyt tas vietas reikia smile.gif
Atsakyti
dzokada mieli tepukai. Tie rausvi, kaip saldainiukai. Lygus, grazus ir tikrai labai mergaitiski. Zali, tai spalva labai labai grazi. Kaip suprantu naudojai marga vilna. thumbup.gif

O as tai gaminu dideles, vyriskas, bet spalvotas slepetes. Man vyriskos slepetes asocijuojasi su rimtumu, klasika, minimalizmu. O cia pageidavo zmogus spalvu,nes grizo is egzotiniu krastu Lietuvon gyvent, tai sake truksta. Man tai kazkaip keista 45 ismieros ryzkias, margas daryt. Nu ziuresiu kaip gausis. g.gif

Del siuliu, tai niekad man ju nesigauna. Kartais kulne guziukai susimeta. g.gif Tarp velesniukociojimu, kai jau isimtas lekalas, darykit trinamus, sukamus judesius ( kaip skalbiant rankomis) per lenkimus.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 09, 08:43)
O as tai gaminu dideles, vyriskas, bet spalvotas slepetes.

Vakar broliui 47 dydžio vėliau wacko.gif Iškeičiau į aerobiką ir neprašoviau, raumenis maudžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu aciu visom notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 03 09, 09:45)
Vakar broliui 47 dydžio vėliau wacko.gif Iškeičiau į aerobiką ir neprašoviau, raumenis maudžia  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi pagrinde barteriuoju.

O tavo brolis aerobikos instruktorius gal? smile.gif

Vakar gi varskes pyraga isverciau ant zemes, tai ir vienai slepetei kliuvo. blink.gif Teko plaut. doh.gif Tai susiradau kokiastai sintetines. Fui kaip kojom negera. Karta uzsidejus veltas slepetes, kitu visai nesinori. smile.gif
Atsakyti