Sveikutes, su MOTERS DIENA VISAS Aciukas uz geruz zodelius mano avietiniam serbetui
Tie avietiniai tai net seile nutyso,tokia skani spalva
Pasirodau ir as
sitais esu lb patenkinta:
o siais nusivyliau ziauriai,ko va nemoku tai del tu storiu,gavosi ryskiai per ploni ir is ju nieko gero
noriu paklausti ar jums nesidaro alergija nuo vilnos? o gal veliate su pirstinem?
kazkokiais spuogiukais delnai ir pirstai isvare,nemalonu net kazka liesti rankomis
Pasirodau ir as
sitais esu lb patenkinta:
o siais nusivyliau ziauriai,ko va nemoku tai del tu storiu,gavosi ryskiai per ploni ir is ju nieko gero
noriu paklausti ar jums nesidaro alergija nuo vilnos? o gal veliate su pirstinem?
kazkokiais spuogiukais delnai ir pirstai isvare,nemalonu net kazka liesti rankomis
QUOTE(dzokada @ 2010 03 08, 16:03)
Labai spalvos gražios, rožyniai tokie mergaitiški, saldūs Ir žali labai šaunūs, labai taškeliai juos puošia Pavasariniai Kaip iškilius taškiukius padarei Storumas atidirbamas dalykas, mano tepos jau nebekliūna man dėl storumo, bet po 7 gal tik daėjo kiek klot vilnos reikia
Man ne Pirštines tik šiurkščias, masažines deduosi, kai aptrint reikia, guminių nenoriu kažkaip.
QUOTE(dzokada @ 2010 03 08, 17:03)
Tie avietiniai tai net seile nutyso,tokia skani spalva
Aciukas
Tavieji tikrai ne ka prastesni mergaitiski tokie saldus , svelnuciai, o zaliukai butu labai dailus jei tik siek tiek tvirtesni ir forma butu tai reiskiasi tau alergine reakcija nuo vilnos arba dregmes, ne vienai taip yra, tai dekis pirstinaites gal pagelbes, bet bent jau kuri laika nevelk kol isgysi , o del vilnos klojamo sluoksniu tai cia su praktika manau viska ateina, as maziesiems kai veliau tai dedu 6 sluoksnius vilneles, o didelem slepetem skaiciau , kad reikia 8 sluoksnius
QUOTE(Šelma @ 2010 03 08, 15:18)
Labai spalvos gražios, rožyniai tokie mergaitiški, saldūs Ir žali labai šaunūs, labai taškeliai juos puošia Pavasariniai Kaip iškilius taškiukius padarei Storumas atidirbamas dalykas, mano tepos jau nebekliūna man dėl storumo, bet po 7 gal tik daėjo kiek klot vilnos reikia
Man ne Pirštines tik šiurkščias, masažines deduosi, kai aptrint reikia, guminių nenoriu kažkaip.
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 08, 16:10)
Aciukas
Tavieji tikrai ne ka prastesni mergaitiski tokie saldus , svelnuciai, o zaliukai butu labai dailus jei tik siek tiek tvirtesni ir forma butu tai reiskiasi tau alergine reakcija nuo vilnos arba dregmes, ne vienai taip yra, tai dekis pirstinaites gal pagelbes, bet bent jau kuri laika nevelk kol isgysi , o del vilnos klojamo sluoksniu tai cia su praktika manau viska ateina, as maziesiems kai veliau tai dedu 6 sluoksnius vilneles, o didelem slepetem skaiciau , kad reikia 8 sluoksnius
aciu
tie ruzavi gavosi tokie stori kaip tikras batukas labai dziaugiausi,o tie zali tj ryskiai per ploni gavosi spalvos tai tikrai fainos,nes cia UK is interneto pirkau,ten buvo visos vaivorykstes spalvos bet aisku ussienyje brangesne ji...
ai taskiukus tai su adatele,bet sake is ju greitai nieko neliko
bet kaip keista...kazkada seniau bandziau velima,nieko nebuvo rankoms,gal kad lietuvoje pirkta vilna buvo?
dabar bandysiu vyrui velti bet jau LT pirkta,ziuresiu kaip seksis,bijau as tu storiu vel
Nu nei pas nei viena nematau. bukit geros pasakykite jus man, kodel sone vienam tiktai. ant slepetes toke baisi siule gavosi. kaip suprantu per daug suveliau. tai yra per velai lekala isemiau , bet tada ir kitam sone turetu taip pat buti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 08, 20:01)
Nu nei pas nei viena nematau. bukit geros pasakykite jus man, kodel sone vienam tiktai. ant slepetes toke baisi siule gavosi. kaip suprantu per daug suveliau. tai yra per velai lekala isemiau , bet tada ir kitam sone turetu taip pat buti
pas mane ant zaliu tu batuku gavosi biski siule,ant vieno matosi o ant kito seip ne taip kazkaip istryniau...o va ant ruzavu nebuvo jokiu siuliu,kazkaip per ilgai negalima kocioti,reikia laiku istraukti ta sablona
QUOTE(karosimi @ 2010 03 08, 22:01)
reikia ziuret kai kocioji vis patikrinti ar nesusigarbiniavo pats sablonas , ir ploniau i krastus vilneles det , kad nesigautu storu liniju, man su pirmosiomis taip buvo , kad siules gavosi , tai kitas kai veliau dejau ploniau vilneles ties lenkimo vietomis , kur lenkiasi vilna aplink sablona ir masazuot tampyt tas vietas reikia
dzokada mieli tepukai. Tie rausvi, kaip saldainiukai. Lygus, grazus ir tikrai labai mergaitiski. Zali, tai spalva labai labai grazi. Kaip suprantu naudojai marga vilna.
O as tai gaminu dideles, vyriskas, bet spalvotas slepetes. Man vyriskos slepetes asocijuojasi su rimtumu, klasika, minimalizmu. O cia pageidavo zmogus spalvu,nes grizo is egzotiniu krastu Lietuvon gyvent, tai sake truksta. Man tai kazkaip keista 45 ismieros ryzkias, margas daryt. Nu ziuresiu kaip gausis.
Del siuliu, tai niekad man ju nesigauna. Kartais kulne guziukai susimeta. Tarp velesniukociojimu, kai jau isimtas lekalas, darykit trinamus, sukamus judesius ( kaip skalbiant rankomis) per lenkimus.
O as tai gaminu dideles, vyriskas, bet spalvotas slepetes. Man vyriskos slepetes asocijuojasi su rimtumu, klasika, minimalizmu. O cia pageidavo zmogus spalvu,nes grizo is egzotiniu krastu Lietuvon gyvent, tai sake truksta. Man tai kazkaip keista 45 ismieros ryzkias, margas daryt. Nu ziuresiu kaip gausis.
Del siuliu, tai niekad man ju nesigauna. Kartais kulne guziukai susimeta. Tarp velesniukociojimu, kai jau isimtas lekalas, darykit trinamus, sukamus judesius ( kaip skalbiant rankomis) per lenkimus.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 09, 08:43)
O as tai gaminu dideles, vyriskas, bet spalvotas slepetes.
Vakar broliui 47 dydžio vėliau Iškeičiau į aerobiką ir neprašoviau, raumenis maudžia
Aciu aciu visom
QUOTE(Šelma @ 2010 03 09, 09:45)
Vakar broliui 47 dydžio vėliau Iškeičiau į aerobiką ir neprašoviau, raumenis maudžia
as irgi pagrinde barteriuoju.
O tavo brolis aerobikos instruktorius gal?
Vakar gi varskes pyraga isverciau ant zemes, tai ir vienai slepetei kliuvo. Teko plaut. Tai susiradau kokiastai sintetines. Fui kaip kojom negera. Karta uzsidejus veltas slepetes, kitu visai nesinori.