Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Šelma @ 2010 03 04, 09:16)
Na jos skirtingos buvo labai, bandžiau adata išlygint badydama, tai kažkokia kreiva liko  doh.gif  Tiesinai tiesinau, kuo toliau tuo kreivesnė mad.gif Ai irnesakyk.gif

Kaip ant kurpaliaus vilna dedama, kaip trinamas jis, kaip kočiojamas  g.gif

Man pribadyti dalykeliai nesilaiko ant veltinio. verysad.gif Veliau ar anksciau atkimba. Tai as superglue naudoju kartais, kai jau visau uzuknisa. blush2.gif

Ant kurpaliaus uztempi slapia jau suvelta veltini ir jis isdziuves graziai atrodo. Vakar galvojau visai reiks mest lauk vienas. Kazkokios placios ir trumpos gavosi. O as jas slapias uztempaiu ant kurpaliaus ir visai baika. Grozio gal ir nelabai, bet bent jau forma gera isejo.
Atsakyti
Aaaa... tai kurpalius tik džiovinimui naudojamas, o tepukai veliami, kaip ir dariau su šablonu viduj g.gif Jau daviau skelbimą į vietinį laikraštį, kad ieškau kurpalių, o perpiet perbėgsiu visus miesto batsiuvius, nors vienos poros norėčiau pabandymui rolleyes.gif
Dėl privėlimo tai kaip rišamąją medžiagą naudoju truputį vilnos , ji abi puses sulipdo, bet matosi adatos dūriai (nes adata mano stora, plonos nėra pardavime verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 04, 09:40)
Man pribadyti dalykeliai nesilaiko ant veltinio.  verysad.gif Veliau ar anksciau atkimba. Tai as superglue naudoju kartais, kai jau visau uzuknisa.  blush2.gif
Ant kurpaliaus uztempi slapia jau suvelta veltini ir jis isdziuves graziai atrodo. Vakar galvojau visai reiks mest lauk vienas. Kazkokios placios ir trumpos gavosi. O as jas slapias uztempaiu ant kurpaliaus ir visai baika. Grozio gal ir nelabai, bet bent jau forma gera isejo.

nemesk, gal rasi koki plačiakojį trumpakojį žmogų smile.gif gi tokie ieško ieško sau apavo ir neranda ....

Dar manau koks momentas priklijavimui tinka...

Aš kai privėliau dekoraciją tai ana kaip ir laikosi. patampiau patampiau, laikosi lyg ir

Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif Gal galetumete padeti:
http://www.supermama...howtopic=560820
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 03 04, 11:45)
Aaaa... tai kurpalius tik džiovinimui naudojamas, o tepukai veliami, kaip ir dariau su šablonu viduj  g.gif  Jau daviau skelbimą į vietinį laikraštį, kad ieškau kurpalių, o perpiet perbėgsiu visus miesto batsiuvius, nors vienos poros norėčiau pabandymui  rolleyes.gif
Dėl privėlimo tai kaip rišamąją medžiagą naudoju truputį vilnos , ji abi puses sulipdo, bet matosi adatos dūriai (nes adata mano stora, plonos nėra pardavime  verysad.gif )

www.rankdarbiai.com kokio nri dydzio adateliu rasi tik , kad atsiuntimas kainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 04, 15:56)
www.rankdarbiai.com kokio nri dydzio adateliu rasi tik , kad atsiuntimas kainuos  smile.gif

Žinau smile.gif Tik laukiu klol reikės vilnos papildymo, lateksui kol nusiteiksiu ir tada viską vienu siuntimu griebsiu biggrin.gif

Gavau 3 poras kurpalių bigsmile.gif thumbup.gif Tiesa tinkami, tik vieni, kiti du skirti batams su kulniuku (ar tiks man g.gif ) ir tik 35 dydžio, bet labai smagus batsiuvys papuolė (tiesiog užėjau į taisyklą pasiteirauti) padovanojo, išgyrė, kad tokia graži Mergaitė tokius gražiu darbu užsiims lotuliukas.gif Net šokolado neėmė wub.gif biggrin.gif Ryt trauksiu į tolimesnes paieškas, jau išbandžiau užtemt tapuką ant kurpaliaus, pamačiau, kad it apglostyt ir apkarpyt lygiai daug partogiau bus thumbup.gif
Kaip mane veža šitas užsiėmimas wub.gif Visos mintys ką, kaip kam darysiu, gaila vilna baiginėjasi doh.gif Su drauge važiuosim mergaitiškų atostogų pajūrin, ji jau rado diedulį pakeliui kuris vilnele prekiauja, užsipirksiu ir toliau mokysiuos rolleyes.gif
Atsakyti
tai reik ir man pas batsiuvius nulekt gal irgi pasisektu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Trakšt, kadangi krūtesniės vėlėjos retai čia beužsuka tai tavęs klausiu- dar kartą papasakok kaip šilką priveli, nes lygiai užklojus šilku vilną ji labai gerai prisivėlė, bet be raukšlių ir jokių klosčių, tiesiog faktūrinė vilna ir tiek g.gif Gal tą šilką karkaip surauktą dėt ant vilnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 03 05, 10:45)
Trakšt, kadangi krūtesniės vėlėjos retai čia beužsuka tai tavęs klausiu- dar kartą papasakok kaip šilką priveli, nes lygiai užklojus šilku vilną ji labai gerai prisivėlė, bet be raukšlių ir jokių klosčių, tiesiog faktūrinė vilna ir tiek  g.gif Gal tą šilką karkaip surauktą dėt ant vilnos  g.gif

O ka as zinau. Vakar pirmakart tai dariau. blush2.gif Tai kirpau paiga gabaleli, sonus apdejau retai vilna, o perviduri palikau kloste, kuria is krastuku irgi truputi prispaugziau vilna. Viena "gele" issitarse, tai reikejo poros dyksniu ja prikabint.
Va:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 05 kovo 2010 - 09:55
ne nu tu mus nuzudysi su tokiais zavingais vaizdais. pritrenkianciai atrodo tapkytes. wub.gif buk gerute pafotkink dekoro dejima bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 05, 10:54)
O ka as zinau. Vakar pirmakart tai dariau. 

O tas baltas daiktas išlendantis iš juodo fono kaip vadinasi blush2.gif Gėlė medžiaginė, garbanėles pažystu, kuo dar dekoravai?
superinės tepos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 03 05, 11:19)
O tas baltas daiktas išlendantis iš juodo fono kaip vadinasi  blush2.gif  Gėlė medžiaginė, garbanėles pažystu, kuo dar dekoravai?
superinės tepos  wub.gif

Garbaneliu ner. Ten silko servetele. O gele - silkas. mirksiukas.gif
Atsakyti