Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 03, 13:52)
Aciu uz pagyrimus  4u.gif
Šelma kiek suprantu del ivelimo viska gerai aprasei. Tik butinai naudok tinkleli ir net kociodama jo nenuimk kol dekoras neisivele.
Cia klausinejat mane lyg as ka ismanyciau kaip ten ka ivelt. blush2.gif  Veltiniaut pradejau tik siu metu pradzioj. Pirmas ivelimas mano buvo uzvakar i tas rudas slepetes. Tai ka as cia patart galiu?  doh.gif  Nevisad manau ir pavyksta ivelt. Visu pirma medziagos turi but naturalios. Ir, kad prikibtu reikia krastus apdet vilna. Ivairius pluostus, sruogeles vilna pati pagauna ir ju niekuo apdet nereikia. Du kartus pabandziuo ivelt ir jau eksperte  lotuliukas.gif

apie kurapili prasau dar paziurek ka parasiau virsuje ar as apie ta pati kalbu , o gal nufotografuok ji kaip atrodo idek foto, nebebus klausimu tuomet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 03 kovo 2010 - 14:22
http://nini-ka.livejournal.com/

Merginos pažiūrėkit čia, jei netingit. Ten ir tapkių vaizdų yra, ir dekorai ant šalikų, ir šiaip daug visko.
Atsakyti
Va kurpaliai. Mano grobis. Siandien isigijau.

user posted image
Atsakyti
trakstbrakst, tikras grobis blink.gif thumbup.gif, net pavydu blush2.gif biggrin.gif
Na, vėlėja profe tapsi mirksiukas.gif

Pasodo yra ir pirkt spec. vėlimui kurpalių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 03 kovo 2010 - 17:46
dzūke aciu uz nuoroda. 4u.gif

Visi sie kurpaliai virs (10 poru) man atsejo 25 Lt. Zmogus savo senelio, batsiuvio palikima pardave. unsure.gif Per skelbimus radau. Apsidziauge, kai pasakiau, kad naudosiu pagal paskirti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 02, 19:07)
Siandien va padriau:

Labai storos gavosi unsure.gif . Pavadinau "...nesa gintarus...", nes jos su gintariukais.
kvartetas  lotuliukas.gif  tipo jau as ta silka moku ivelinet. N

Gražu smile.gif

---
Man ypač tas juodas "kurpalius" patinka biggrin.gif

Grobis tai aišku nerealus. bigsmile.gif

---

Dzūke - ačiū už nuorodą smile.gif

Brangūs tik deja deja... jei jau taip įvairius dydžius daryt...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 03 03, 20:23)
Gražu smile.gif
---
Man ypač tas juodas "kurpalius" patinka biggrin.gif

Grobis tai aišku nerealus.  bigsmile.gif

---

Dzūke - ačiū už nuorodą smile.gif

Brangūs tik deja deja... jei jau taip įvairius dydžius daryt...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne iskart supratau, kuris juodas. Nu jei tas kur su usais, tai jis toks tamsiai pilkas.
Atsakyti
Nieko nebus teks su batsiuviu kokiu romaną sukti, kad kurpalių gaut biggrin.gif

Mano dalmantinai su brokuota nosim ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 03, 21:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne iskart supratau, kuris juodas. Nu jei tas kur su usais, tai jis toks tamsiai pilkas.

Aciukas uz foto, o grobis tavo siandienos superinis, tai specializuosies slepeciu srityje thumbup.gif , as va dabar jau dziovinu apykakle veliau ryt gal jau parodysiu smile.gif

Selma mieli dalmatinukai 4u.gif

vilytte aciu uz nuorodele 4u.gif
Atsakyti
Šelma ui kokie tikri ir mieli. O kas tai nosytei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 03, 22:26)
Šelma ui kokie tikri ir mieli. O kas tai nosytei? smile.gif

Na jos skirtingos buvo labai, bandžiau adata išlygint badydama, tai kažkokia kreiva liko doh.gif Tiesinai tiesinau, kuo toliau tuo kreivesnė mad.gif Ai irnesakyk.gif

Kaip ant kurpaliaus vilna dedama, kaip trinamas jis, kaip kočiojamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 03, 18:24)
Va kurpaliai. Mano grobis. Siandien isigijau.

user posted image

kai pasiziurejau ir pas mane kaime tokiu yra . tai valio ! kai veltinius uzmauni ant kurpalio ,isdziuve buna grazuciai smile.gif
Atsakyti