Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 01, 20:21)
Nu va sios dienos mano "sokoladas ir vanile"

Labai jau grazus tavo sokoladas su vanile , matosi lyg silka naudojai dekorui , labai grazios sitos ,o forma ir manau geriausiai ir lygiausiai gaunasi ant kokio bato formuot 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 01, 19:21)
Nu va sios dienos mano "sokoladas ir vanile"

blink.gif Einu gal į krūmus slėptis blink.gif Čia Gootės patarimai tave į tokias aukštumas pakėlė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
srauni_upe spet tai speju, ale skaudu jau visa, bet sustot nebegaliu... lotuliukas.gif Liga man, liga blink.gif su tuo velimu. Nepergyvenk, atsigriebsi. Deje vaikai labai greit auga... rolleyes.gif

urupeja2 aha ir silka ir garbaneles ir vilnos garbaniukus. smile.gif Geriausiai forma vistik gaunasi ant kurpaliaus. smile.gif

Šelma
nono.gif as tau pasislepsiu. Taigi darai darai ir padarai. O del gOOtes tai aisku gi ji slepeciu guru pas mus. Zinoma, kad be jos ir toliau buciau "blynus kepus". lotuliukas.gif Nepaliaujamai jai dekoju 4u.gif

Vakar visa vakara egzotika uzsiemiau. doh.gif Uzsimaniau gi naturalumo, tai veliau kokiostai labai mielos islandines avytes vilna. smile.gif Nu tai sportas gavosi tikrai neblogas. Dvigubai sunkiau butu perlengvai pasakyta. Vietoj moterisku gavosi normalios vyriskos lotuliukas.gif , tai teko visas kvarbatkas lauk kirpt. Tai kai sutvarkysiu iki galo - parodysiu. doh.gif

Sluoksna - jega. biggrin.gif
Atsakyti
trakst brakt buk gerute sekanti karta kai darysi tapkytes pafotkink eiga. mane labai domina to silko ivelimas ir visu kitu dekoru dejimas. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
mano bandymai.norėjau gal sau nuvelt,bet išėjo niekam doh.gif
parsivežiau iš mamos karšinio,bet jis toks keistas g.gif tokie kieti šeriai styro.kas ten pas ją per avys.niekaip man jų nėjo privelt schmoll.gif
eisiu dar paformuosiu nelabai vienodos dar
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 02, 09:03)
Geriausiai forma vistik gaunasi ant kurpaliaus.  smile.gif

Kaip tas kurpalius atrodo?

apsinge, lietuviškų avių sako vilna šiurkšti būna, na turėsi drūtas tapkes.

Aš antras tobulinau, bet visai sugadinau blush2.gif Sunkiai lindo koja, tai labiau prakirpau ir dar pavėliau.Kažkokios siauros patapo unsure.gif
Atsakyti
Siandien va padriau:

user posted image

user posted image

Labai storos gavosi unsure.gif . Pavadinau "...nesa gintarus...", nes jos su gintariukais.

kvartetas lotuliukas.gif tipo jau as ta silka moku ivelinet. Nu uzdedi ant paskutinio sluoksnio servetele, garbanele ar dar ka, uzdedi tinkliuka ir trini. Net kocioji per tinkliuka kol prisivelia. Fotkint, tai nebent veliau, kai tikrai mokesiu.

dzūke kurpalius tai toks medinis ar plastmasinis kojos sablonas. Ji batsiuviai ir batu taisytojai naudoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 02, 21:07)
Siandien va padriau:

ir siadienines nesancios gintarus labai mielos thumbup.gif , o tas kurpalis toks kur i bata kisa medini kaip peda batu pradese esu maciusi ju ar cia dar kitoks g.gif
Atsakyti
trakstbrakst kokie tapukai faini ir pateikimas koks wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 02, 20:07)
Pavadinau "...nesa gintarus...", nes jos su gintariukais.

Nu uzdedi ant paskutinio sluoksnio servetele, garbanele ar dar ka, uzdedi tinkliuka ir trini. Net kocioji per tinkliuka kol prisivelia.

Fantastiškos wub.gif

Tikslinuosi 4u.gif Apkloju šabloną vilnele, sušlapinu ir dedu šilką ar ne g.gif Tada priekį ant kurio šilkas uždėta trinu kol prikimba medžiaga? Ir paskui jau vynioju ir kočioju įprastai g.gif
Atsakyti
vat as vienoij pamokelej ziurejau kad dekorus dejo jau siek tiek pavelus sluoksna. savasias irgi taip dariau. ir tapkes susivele o dekoriukas dar siek tiek pasisiauses 4u.gif . man uztai labai idomu, kaip ta medziagele ivelt. tiesiog uzmeti ja ir tiek ar krastelius serveteles reik padeliot vilnele. man 1fotkes uztektu pamatyt kaip sudeliotas tas dekoriukas ant sablono.
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus 4u.gif

Šelma kiek suprantu del ivelimo viska gerai aprasei. Tik butinai naudok tinkleli ir net kociodama jo nenuimk kol dekoras neisivele.

Cia klausinejat mane lyg as ka ismanyciau kaip ten ka ivelt. blush2.gif Veltiniaut pradejau tik siu metu pradzioj. Pirmas ivelimas mano buvo uzvakar i tas rudas slepetes. Tai ka as cia patart galiu? doh.gif Nevisad manau ir pavyksta ivelt. Visu pirma medziagos turi but naturalios. Ir, kad prikibtu reikia krastus apdet vilna. Ivairius pluostus, sruogeles vilna pati pagauna ir ju niekuo apdet nereikia. Du kartus pabandziuo ivelt ir jau eksperte lotuliukas.gif

Atsakyti