Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(stewie @ 2010 02 28, 15:13)
dzūkė,o jau darbštumas,darbštumas - kasdien po šlepetes smile.gif  4u.gif  biggrin.gif
Per kiek laiko neveliat šlepetes?
Noriu bandyt ,bet vis nesiryžtu...man šlepetės - aukštasis pilotažas  doh.gif

Ačiū, na, jau šiandien neveliu schmoll.gif lotuliukas.gif
g.gif gal kokias tris val. užtrunku.
Aš taip pat ilgai nesiryžau, tiksliau neprisiruošiau, bet pagaliau...

QUOTE(Šelma @ 2010 02 28, 17:02)
Čia per vakar viską suvėliau (tik geltonos gėlėtos jau buvo padarytos, apdailinau kiek), kažkokia manjakizmo atmaina, iki pusė 2 nakties kočiojau  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  Ir kuo toliau tuo labiau matau, kad reikia kursų, klaidas tas pačias kartoju, tik tiek, kad greičiau jas padarau hihihi.gif Rankų nejaučiu šiandien  lotuliukas.gif  doh.gif

O,moterie blink.gif
Aš noriu vėl bandyt taisydama savo klaidas, bet rankos sako neeeeee doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti jūsų nuomonės dėl kursų.
Radau nuno felt vėlimo technikos kursus,kurie truks 4 val.
Parodytų vėlimą ant trijų medžiagėlių (šilkas,šifonas ir trečios medžiagytės nepamenu).
Į klausimą ar galima per 4 val.tiek daug išmokti organizatoriai nelabai atsakė.
gal kuri mergina jau buvote,žinote.galite papasakoti,pasidalinti įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 02 28, 20:39)
Noriu paklausti jūsų nuomonės dėl kursų.
Radau nuno felt vėlimo technikos kursus,kurie truks 4 val.
Parodytų vėlimą ant trijų medžiagėlių (šilkas,šifonas ir trečios medžiagytės nepamenu).
Į klausimą ar galima per 4 val.tiek daug išmokti organizatoriai nelabai atsakė.
gal kuri mergina jau buvote,žinote.galite papasakoti,pasidalinti įspūdžiais.

manau parodys ant nedideles skiauteles ploksciaji velima kaip velt , sita pasibandyt gali ir namie pati nusipirkus nedideli skaiuteles gabaleli is skiauciu parduotuves , nieko stebuklingo neparodys ten kursuose, pasiskaityk dar forumus apie veltini juk pilnas internetas sablonu ir aprasymu ka kaip velt ,bandyk pati sekmes smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

dzūke nu ir saunuole tu. thumbup.gif Debiutas fantastiskas. Man tavo tapkiu formos labai grazios. Ir siaip, kiek matosi is nuotrauku ir kiek as suprantu - gerai suvelta. Manau tu is tokiu zmoniu, kuriems viskas sekasi savom rankutem padaryt. Sveikinu su sekmingu debiutu 4u.gif

Šelma nu ir tempai blink.gif Gal i Kaziuka ruosies? mirksiukas.gif Labai mieli grybukai ir labai grazios pilkos su gelem. biggrin.gif Mano skoniui siektiek forma kliuna. Bet cia tik man gal.

Aciu gOOte dabar tavo deka supratau. Sluoksna - jega. Gal reikia tapkiu dovanu? blush2.gif lotuliukas.gif . Parasyk.
Aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 01 kovo 2010 - 07:04
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 28, 21:45)
manau parodys ant nedideles skiauteles ploksciaji velima  kaip velt , sita pasibandyt gali ir namie pati nusipirkus nedideli skaiuteles gabaleli is skiauciu parduotuves , nieko stebuklingo neparodys ten kursuose, pasiskaityk dar forumus apie veltini juk pilnas internetas sablonu ir aprasymu ka kaip velt ,bandyk pati sekmes  smile.gif

Del kursu, tai as buvau tuose kursuose, 4 val. 3 audiniai. Man labai patiko ir buvo naudinga, nors esu ne naujoke, bet turejau klausimu i kuriuos neradau atsakymo.
Nusipirkti parduotuveje ir pabandyti tikrai nera tas pats. Taip internete informacijos yra, bet kas kita kai tau gyvai profesionalas parodo ir papasakoja.
Taigi as uz kursus smile.gif
Kitas variantas susirasti veleja, kuri tas paslaptis atskleistu smile.gif Mano, nuomone, reikia pamatyti ir ideti daug darbo ,kad pavyktu kokybiskai pagaminti.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 01, 07:01)

dzūke nu ir saunuole tu.  thumbup.gif  Debiutas fantastiskas. Man tavo tapkiu formos labai grazios. Ir siaip, kiek matosi is nuotrauku ir kiek as suprantu - gerai suvelta. Manau tu is tokiu zmoniu, kuriems viskas sekasi savom rankutem padaryt. Sveikinu su sekmingu debiutu  4u.gif

Ačiū, ačiū biggrin.gif Vizualiai geriau atrodo nei natūroj blush2.gif lotuliukas.gif
Antrąsias dar tobulinsiu biggrin.gif
Iš artimųjų vėlėjų nėra, turėsiu kuo įsiteikt lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(invogue @ 2010 03 01, 12:33)
Del kursu, tai as buvau tuose kursuose, 4 val. 3 audiniai. Man labai patiko ir buvo naudinga, nors esu ne naujoke, bet turejau klausimu i kuriuos neradau atsakymo.
Nusipirkti parduotuveje ir pabandyti tikrai nera tas pats. Taip internete informacijos yra, bet kas kita kai tau gyvai profesionalas parodo ir papasakoja.
Taigi as uz kursus smile.gif
Kitas variantas susirasti veleja, kuri tas paslaptis atskleistu smile.gif Mano, nuomone, reikia pamatyti ir ideti daug darbo ,kad pavyktu kokybiskai pagaminti.

as turejau omenyje , kad per 4 val. tikrai neparodys kaip nusivbelt sali ant 3 skirtingu audiniu,o jei dar daug zmoniu susirinks tai tikrai tik parodys kaip velsiasi ant 3 skirtingu rusiu audiniu ir viskas, salio nenusivelsi , as sita turejau omenyje, o kas liecia kursus kur veliamas konkretus daiktas as ir uz, vizualiai darbu seka yra kas kita nei eksperimentuoti paciam, bet per viena karta neismoksi vis vien, dar teks pagadint vilnos manau ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 01, 17:00)
as turejau omenyje , kad per 4 val. tikrai neparodys kaip nusivbelt sali  ant 3 skirtingu audiniu,o jei dar daug zmoniu susirinks tai tikrai tik parodys kaip velsiasi ant 3 skirtingu rusiu audiniu ir viskas, salio nenusivelsi , as sita turejau omenyje, o kas liecia kursus kur veliamas konkretus daiktas as ir uz, vizualiai darbu seka yra kas kita nei eksperimentuoti paciam, bet per viena karta neismoksi vis vien, dar teks pagadint vilnos manau  ax.gif  smile.gif

Pritariu, kad nuejus tiketis, kad iskarto pavyks naivu, vilnos pagadinti tai teks.
Per 4 valandas parodys principus kaip velti. Ir jei ne pirma karta susiduri su velimu to uztenka. Geriausia eiti turint konkreciu klausimu.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 23, 16:23)
Va mano paskulites, tipo rytai. Ir zinoma peikit, tikrai neisizeisiu. Bet prisiminkit, kad labai gera, kai giria  lotuliukas.gif

puikūs thumbup.gif

gražus smailumas
Papildyta:
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 25, 08:21)
karosimi ispradziu formuoju ant plokscio, o paskui maunu ant pasidaryto pagal koja. Cia 39 ismiera. Bet pacia forma damusineju jau be formos, rankomis tik. Nu nezinau ar as cia aiskiai paaiskinau.  g.gif

pagal koją irgi plokščio?
Atsakyti
Nu va sios dienos mano "sokoladas ir vanile"

user posted image

user posted image

srauni_upe aciu uz pagyras. 4u.gif

Sablona dariau su lipne juosta apvyniojau koja su kojinem, kuriu negaila, prakirpau sona, prikimsau kamsalo ir viska dar lipne juosta uzvyniojau. Bet cia isbedos. Zymiai geriau naudoti kurpaliu. Is kaimo du senus parsiveziau, iskart matosi, kad forma daug geresne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 01 kovo 2010 - 18:23
trakstbrakst, dailios wub.gif Kaip gražiai kraštai užvelti thumbup.gif

sad.gif
Atsakyti
trakst brakst, man net pavydu kad taip daug spėji. Pas mane kai mažoji atsirado tai laabai lėtai veliasi smile.gif

Reiks ir man pagalvot apie kurpalius, kolkas tai viską grynai rankom formuoju smile.gif
Atsakyti