Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

dzuke - vaizdelis puikus, man ypac patiko forma thumbup.gif: beigi spalvu derinys wub.gif
Atsakyti
Dzūkė, taip gražiai nuveltos,sunku patikėt,kad pirmos. 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dzūke, fantastika, na ir rankos blink.gif wub.gif Sakyčiau talentas talentą veja thumbup.gif

Man pagaliau daėjo , kaip tą priekį formuot, jau 3 vakarą vienas tepukes kamuoju, arba jos mane, arba aš jas doh.gif cool.gif
Atsakyti
O, kiek pagyrų gavau blink.gif , malonu wub.gif Ačiū 4u.gif biggrin.gif

upps, iš karšinio vėliau, o į tobulias tikrai nepanašios biggrin.gif , nes vis dar ant kojų turiu tobulą pavyzdį wub.gif biggrin.gif

g.gif jeigu ant to pačio šablono kločiau sluoksną, turbūt mažesnės išeitų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 vasario 2010 - 18:30
uoj dzūke gražiai tau gavosi 4u.gif aš savo antras gal parodysiu.su pirmom tai laaaabai daug pribrokijau blush2.gif
Atsakyti
Vėl vėliau wacko.gif user posted image
Iš sluoksnos, kaip man ji nesukibo doh.gif , vakar karšinys tai taip staigiai unsure.gif , tik paskui ilgai vargau šabloną išėmus blush2.gif , bet daugiau dėl neišmanymo rolleyes.gif

Žymiai storesnes padariau ax.gif , na ir dukros kojai atrodo tiks unsure.gif

Ant delnų odos beveik neliko mellow.gif
Papildyta:
apsinge, turėsi parodyt ir pirmąsias dry.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 27, 23:46)
Vėl vėliau wacko.gif user posted image

na ir pirmas bandymas thumbup.gif norisi antras pamatyt isvirsim is koto turbut ????? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, galvojau rasyt ar ne, nu bet parasysiu. Bandiziau velt, is 3 kalto, gavos kazkas panasaus i tapkes lotuliukas.gif , tik per mazos ax.gif , nu ir tas sujungimas man ko tai nepasiduoda blink.gif . Zodziu, kai isgis krumpliai, ir kitos ranku vietos likusios be odos, imsiuos vel. Jum turi ta vilnele pasiduot man blush2.gif
Atsakyti
dzūkė tavo tapkutes labai super thumbup.gif

klausykit noriu dabar paklausti....vaziuoju i lt uz keliu val.noreciau tuo paciu uzsipirkti vilnos nes cia ji pas mus brangi,gal patartumete kur Kaune pirkti arba kur NE pirkti vilnos?
kai cia paskaitineju kazkaip baisu pasidaro,dauguma skundziates kad labai nesusivelia ir pan.o as noriu didelio kiekio rolleyes.gif nezinau ar cia man taip nusiseke ar kaip,bet cia UK buvau uzsisakiusi is interneto vilnos,nu super galiu pasakyti,spalvos laaabai grazios,o ir velime na nzn dar nepatyriau to 'kaifo' kad nesusiveltu,ja vos pradejus trinti vos speju sureaguoti ir sustoti nes laaabai staigiai traukiasi...
Atsakyti
Dėkui 4u.gif , blush2.gif

Nugis antrosios unsure.gif
user posted image

Reikėtų daugiau paskaityt apie vėlimą, nes tik pagrinde pasižiūrėjau kaip tą daiktą daryt, jaučiu yra prirašyta visokių gudrybių ir paslapčių rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
dzūkė,o jau darbštumas,darbštumas - kasdien po šlepetes smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Per kiek laiko neveliat šlepetes?
Noriu bandyt ,bet vis nesiryžtu...man šlepetės - aukštasis pilotažas doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia per vakar viską suvėliau (tik geltonos gėlėtos jau buvo padarytos, apdailinau kiek), kažkokia manjakizmo atmaina, iki pusė 2 nakties kočiojau blink.gif doh.gif lotuliukas.gif Ir kuo toliau tuo labiau matau, kad reikia kursų, klaidas tas pačias kartoju, tik tiek, kad greičiau jas padarau hihihi.gif Rankų nejaučiu šiandien lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti