dzuke - vaizdelis puikus, man ypac patiko forma : beigi spalvu derinys
Dzūkė, taip gražiai nuveltos,sunku patikėt,kad pirmos.
Dzūke, fantastika, na ir rankos Sakyčiau talentas talentą veja
Man pagaliau daėjo , kaip tą priekį formuot, jau 3 vakarą vienas tepukes kamuoju, arba jos mane, arba aš jas
Man pagaliau daėjo , kaip tą priekį formuot, jau 3 vakarą vienas tepukes kamuoju, arba jos mane, arba aš jas
O, kiek pagyrų gavau , malonu Ačiū
upps, iš karšinio vėliau, o į tobulias tikrai nepanašios , nes vis dar ant kojų turiu tobulą pavyzdį
jeigu ant to pačio šablono kločiau sluoksną, turbūt mažesnės išeitų
upps, iš karšinio vėliau, o į tobulias tikrai nepanašios , nes vis dar ant kojų turiu tobulą pavyzdį
jeigu ant to pačio šablono kločiau sluoksną, turbūt mažesnės išeitų
uoj dzūke gražiai tau gavosi aš savo antras gal parodysiu.su pirmom tai laaaabai daug pribrokijau
Vėl vėliau
Iš sluoksnos, kaip man ji nesukibo , vakar karšinys tai taip staigiai , tik paskui ilgai vargau šabloną išėmus , bet daugiau dėl neišmanymo
Žymiai storesnes padariau , na ir dukros kojai atrodo tiks
Ant delnų odos beveik neliko
Papildyta:
apsinge, turėsi parodyt ir pirmąsias
Iš sluoksnos, kaip man ji nesukibo , vakar karšinys tai taip staigiai , tik paskui ilgai vargau šabloną išėmus , bet daugiau dėl neišmanymo
Žymiai storesnes padariau , na ir dukros kojai atrodo tiks
Ant delnų odos beveik neliko
Papildyta:
apsinge, turėsi parodyt ir pirmąsias
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 27, 23:46)
Vėl vėliau
na ir pirmas bandymas norisi antras pamatyt isvirsim is koto turbut ?????
dzūkė tavo tapkutes labai super
klausykit noriu dabar paklausti....vaziuoju i lt uz keliu val.noreciau tuo paciu uzsipirkti vilnos nes cia ji pas mus brangi,gal patartumete kur Kaune pirkti arba kur NE pirkti vilnos?
kai cia paskaitineju kazkaip baisu pasidaro,dauguma skundziates kad labai nesusivelia ir pan.o as noriu didelio kiekio nezinau ar cia man taip nusiseke ar kaip,bet cia UK buvau uzsisakiusi is interneto vilnos,nu super galiu pasakyti,spalvos laaabai grazios,o ir velime na nzn dar nepatyriau to 'kaifo' kad nesusiveltu,ja vos pradejus trinti vos speju sureaguoti ir sustoti nes laaabai staigiai traukiasi...
klausykit noriu dabar paklausti....vaziuoju i lt uz keliu val.noreciau tuo paciu uzsipirkti vilnos nes cia ji pas mus brangi,gal patartumete kur Kaune pirkti arba kur NE pirkti vilnos?
kai cia paskaitineju kazkaip baisu pasidaro,dauguma skundziates kad labai nesusivelia ir pan.o as noriu didelio kiekio nezinau ar cia man taip nusiseke ar kaip,bet cia UK buvau uzsisakiusi is interneto vilnos,nu super galiu pasakyti,spalvos laaabai grazios,o ir velime na nzn dar nepatyriau to 'kaifo' kad nesusiveltu,ja vos pradejus trinti vos speju sureaguoti ir sustoti nes laaabai staigiai traukiasi...
dzūkė,o jau darbštumas,darbštumas - kasdien po šlepetes
Per kiek laiko neveliat šlepetes?
Noriu bandyt ,bet vis nesiryžtu...man šlepetės - aukštasis pilotažas
Per kiek laiko neveliat šlepetes?
Noriu bandyt ,bet vis nesiryžtu...man šlepetės - aukštasis pilotažas