ne vienos tikrai ne vienos,buna ir tokiu kaip as,kad tyliai mokausi is kitu klaidu ir as kai baigsiu pasirodysiu
Va mano paskulites, tipo rytai. Ir zinoma peikit, tikrai neisizeisiu. Bet prisiminkit, kad labai gera, kai giria
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 23, 18:23)
Va mano paskulites, tipo rytai. Ir zinoma peikit, tikrai neisizeisiu. Bet prisiminkit, kad labai gera, kai giria
ogo kokie silti skaistus rytai ir nosytes smailos
Sveikos Trakst slepetes , o sablonas plokscias ir smailas kaip taip lygiai suformuoti
Sveikos darbstuoles,
Šelma sakai aguonos patinka. Antros su aguonom? Mielos. Bet sakyk, ar tu specialiai jas su kampukais darai, ar tau taip tiesiog gaunasi?
karosimi ispradziu formuoju ant plokscio, o paskui maunu ant pasidaryto pagal koja. Cia 39 ismiera. Bet pacia forma damusineju jau be formos, rankomis tik. Nu nezinau ar as cia aiskiai paaiskinau.
Šelma sakai aguonos patinka. Antros su aguonom? Mielos. Bet sakyk, ar tu specialiai jas su kampukais darai, ar tau taip tiesiog gaunasi?
karosimi ispradziu formuoju ant plokscio, o paskui maunu ant pasidaryto pagal koja. Cia 39 ismiera. Bet pacia forma damusineju jau be formos, rankomis tik. Nu nezinau ar as cia aiskiai paaiskinau.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 25, 09:21)
Sveikos darbstuoles,
Ta prasme priekis "croksinis" ? Man kažkaip tokios gražiausios, tik neužsiapvalina kartais, kvadratinės kiek gaunasi
O aguonos jooo.. veža
[quote=trakstbrakst,2010 02 23, 17:23]
labai mielos slepetes kairioji (nuotraukoje) slepete tobula ypac krastelio apkirpimas pavyko. Spalvos subtilios...
Su kuo apkirpinejate krastelius?
Man slepetes irgi gaunasi kroksines, ta prasme kvadratines nedaug esu ju nuvelusi, bet manau cia vilnos deliojimas "kaltas", ves veliant vilna traukiasi 2 kryptimis.. nezinau ar supratot ka norejau pasakyt
labai mielos slepetes kairioji (nuotraukoje) slepete tobula ypac krastelio apkirpimas pavyko. Spalvos subtilios...
Su kuo apkirpinejate krastelius?
Man slepetes irgi gaunasi kroksines, ta prasme kvadratines nedaug esu ju nuvelusi, bet manau cia vilnos deliojimas "kaltas", ves veliant vilna traukiasi 2 kryptimis.. nezinau ar supratot ka norejau pasakyt
_AGOTA_ tapkes tai abi lygios, ta prasme krastai. Fotografavau dar dregnas, tai vienas krastukas lyg pasikeles ciut. Ale ot akyla. Nebutum pasakius, nebuciau pastebejus.
Kirpimui naudoju virtuvines zirkles.
Iki tobulumo man dar tikrai toli
Dar tik ciupineju vilna, su ja pazindinuosi, bet jau galiu pasakyt, kad forma galima suteikti kokia tik nori. Reikia tik muilint ir trint. Jei ta pat diena man nesigauna, nevargstu. Padedu ir kita diena vel bandau. Bet cia tik nepatyrimas mano, todel cia nepatarimas. Pirmas savo tapkes darydavau per tris dienas. Etapais. Paskutiniasias padariau jau per diena. Todel galiu sakyt, kad tobuleju bet letai.
Kirpimui naudoju virtuvines zirkles.
Iki tobulumo man dar tikrai toli
Dar tik ciupineju vilna, su ja pazindinuosi, bet jau galiu pasakyt, kad forma galima suteikti kokia tik nori. Reikia tik muilint ir trint. Jei ta pat diena man nesigauna, nevargstu. Padedu ir kita diena vel bandau. Bet cia tik nepatyrimas mano, todel cia nepatarimas. Pirmas savo tapkes darydavau per tris dienas. Etapais. Paskutiniasias padariau jau per diena. Todel galiu sakyt, kad tobuleju bet letai.
oho kokius stebuklus jus isdarinejat as irgi noriu ismokti
Na ir aš pasirodau su pirmosiomis tapkėmis , man raštai visiškai buvo nesvarbu, norėjosi, kad daiktas gautųsi. Vėliau iš karšinio. Norėjau sūnui, bet jam per didelės gavosi, o dukrai per mažos Kočiojau kiek įmanoma , jos tik arba į ilgį, arba į plotį - nė kiek daugiau nemažėjo ir po karštu vandeniu kišau Turbūt jau visiškai susivėlę , nes pakankamai plonos, bet tvirtos.
Šioks toks vaizdelis.
Šioks toks vaizdelis.
dzukele,- to-bu-los!!! net nesitiki, kad pirmos cia ish karshinio? ar slioksnos?