QUOTE(Eima @ 2010 02 13, 09:06)
Na, ka... Vakar buvau su vyru (nuvedziau kaip maza vaika uz rankutes) pas homeopate P. Ispudi paliko ganetinai stipru. Konsultavo 3,5 val
Issiklausinejo taip smulkiai, kad net nuostabu. Aisku ziuresim kaip ten bus toliau, bet paliko ispudi daug protingesnes gydytojos nei kiti... Ji daug placiau i viska ziuri, stengiasi ieskot logikos tam tikruose dalykuose ir pan... Bendradarbiauja su Botanikos sodu - bando homeopatiskai gydyt augalus. Sake bande ir su Santariskem susitart, bet ten i ja kaip i ragana pasiziurejo. Daug domisi ir t.t. Zodziu, pirmas ispudis labai stiprus, tikesimes, kad nesuprastes...
Pasiklausiau as pas ja ir apie mano mazaji del to Ca carb, sakiau, kad buvo pradejes aukscio bijot ir, kad paumejimas stiprus buvo net su pablogejimu, tai ji suabejojo ar tinkamai parinktas preparatas. Jos zodziais, tinkamas preparatas stipraus paumejimo nesukelia, tik nezymu ir is kart pradeda geret
Net nezinau... Kodel tada straipsniuose raso apie paumejimus, kad net kuriam laikui nutraukt reik
Net 12 atveju yra aprasyta, kaip reaguoja organizmas ir kaip toliau daryt reiktu...Pvz, paumejimas/grizimas prie ankstesnes bukles/neblogejant - reik nutraukt 5 dienom preparata ir vel pradet ji vartot, tos pacios potencijos; paumejo/grizo prie ankstesnes bukles/matomas ir pablogejimas - nutraukimas 5 dienom ir grizimas prie to pacio preparato tik aukstesnes potencijos ir t.t. Tai net ir pasimeciau, nebezinai kaip tada geriau daryt
Siaip, ko gero, nezinau nei 1 homeopato Lietuvoje, kuris stengiasi gydyt tik parinkdamas viena vieninteli, taip vadinama konstitucini. Ji negydo simptomatiskai kaip kiti homeoapatai. Aisku jei tinkamai parinktas konstitucinis.
Oi kaip issipleciau
Tiesiog norejau pasidalint ispudziais
Tai va dabar supranti, kodel as cia taip reiskiausi apie ja ... Man irgi geriuasia ispudi paliko is visu matytu homeopatu
O siaip mums sekasi neblogokai, as jau vartoju 6 sav. 1M konstitucini, yra pagerejimas, bet ne visai toks kokio noretusi, tuoj pradesiu vartoti 10M, o tada tai ziuresim
O vaikams yra pagerejimas, mazius pvz tustinasi vietoj 5-6 kartu per diena - 2-3 k. Didesnis nebesapnuoja tfu tfu tfu siaubiaku.
Dar vienas artimas zmogus gydosi, bet tai jau sudetingesnis atvejis, negaliu dabar issamiai pakomentuoti, nes man yra daug neaaiskiu niuansu.