Tartephedreel skystina gleives, bet jei jų ir taip daug jo duot nevertėtų, nes papildomai dar jis ir pats jų "pagamina". Pabandyk gal pakeist geriau į Bronchalį... Bet tada jokių kitų skystinančių negalima, nes persistengsi ir viskas nutekės į plaučius. Drosera gali pakeist Ventoliną, nes ji nuiminėja spazmus. Nebent Ventoliną turite inhaliatorių, tai priepolio metu galėtumėt kvėptelt.
Aciu Obuoliausia ir Vilytte uz patarimus ir padrasinimus, ju man labai reikia ,esu truputi tokia panikuojanti mamyte Siandien atsikelusi pirmu numeriu uzsisakiau Popovo knyga antru numeriu uzplikiau kavos, ir daviau gert vaikiui tuberculina, o pati pasidejus kava laukiu kas bus.Kava teko isgert paciai. Matysim kitus kartus, jis mum prirasytas du kart savaiteje.Sakykit jei tarkim duodu sulfur , o po to tuberulin, koks tarpas tarp vaistuku vartojimo turetu but, kazkaip nepaklausiau gydytojo.
O aš galvoju nusipirkti knygą Gomeopatija Doktora Sinelnikova. Nes padeda. Dabar savo vaikučiui širdelės problemas tvarkysim. Žarnyną, kosulius sutramdėm, dabar širdelę reikia sutvarkyti. Tikiuosi viskas susitvarkys.
QUOTE(ainule28 @ 2010 02 08, 17:36)
kažkoks sumišimas galvoje, nervina jau....kai žiūri į svetimus sergančius vaikus tiesiog iškart mintyse pritaikai vaistą, kai savi suserga tai ir mėtaisi, visos žinios išgaruoja
QUOTE(pievutė @ 2010 02 08, 20:26)
Sakykit jei tarkim duodu sulfur , o po to tuberulin, koks tarpas tarp vaistuku vartojimo turetu but, kazkaip nepaklausiau gydytojo.
siaip tarpas tarp vaistuku rekomenduojamas apie pusvalandi, bet kuo daugiau tuo geriau manau
tempa nuo 16 val iki 20 39C, vis1 laiką gėrėm belladona, nuo 20 val., 37,5C. 21,30 vėl 39C, toliau tesiam belladona, bet vaikas jau nori miego tai paracetamolio žvakutė, bijau naktį, kad pati nepajusi jau kad blogai vaikui
dar nemačiau taip bėgančios nosies ir tokių raudonų akių , tam reikalui alium cepa kas 15 min.
kosulį jaučiu kad gal perdaug suskystinom, tai palikom tik droserair dadėjau bronchali, tarptahedrili nuėmiau jau nuo pietų. nes kai kosti, jaučiasi kad yra skreplių, tik ne iš kart atkosti. senai taip besirgom
temperatūra tai belladona atitinka. kad tik poliklinikoj nebūtume dar kokio briedo pasigavę... ryt einu į biuletenį, bijau su babyte palikt tikiuos antibų neprireiks, o pas mus juos ir skiria be tyrimų
dar nemačiau taip bėgančios nosies ir tokių raudonų akių , tam reikalui alium cepa kas 15 min.
kosulį jaučiu kad gal perdaug suskystinom, tai palikom tik droserair dadėjau bronchali, tarptahedrili nuėmiau jau nuo pietų. nes kai kosti, jaučiasi kad yra skreplių, tik ne iš kart atkosti. senai taip besirgom
temperatūra tai belladona atitinka. kad tik poliklinikoj nebūtume dar kokio briedo pasigavę... ryt einu į biuletenį, bijau su babyte palikt tikiuos antibų neprireiks, o pas mus juos ir skiria be tyrimų
QUOTE(ainule28 @ 2010 02 08, 23:28)
tempa nuo 16 val iki 20 39C, vis1 laiką gėrėm belladona, nuo 20 val., 37,5C. 21,30 vėl 39C, toliau tesiam belladona, bet vaikas jau nori miego tai paracetamolio žvakutė, bijau naktį, kad pati nepajusi jau kad blogai vaikui
o ar ne per daug vaistuku
QUOTE(pievutė @ 2010 02 08, 21:26)
Sakykit jei tarkim duodu sulfur , o po to tuberulin, koks tarpas tarp vaistuku vartojimo turetu but, kazkaip nepaklausiau gydytojo.
Jei jie abu paskirti ne kasdien (o Tuberculinas tai suprantu taip ir skirtas, o Sulfur nesupratau kaip), tai geriausia duoti skirtingom dienom. Mano mažė naudoja dviejų rūšių žirnius (abu po kartą savaitėj), tai aš vienus duodu savaitgalį, kitus vidurį savaitės - tada galiu matyt kas nuo kurių darosi.
O kai tenka vieną dieną kelių rušių žirnius imt, tai pusvalandis nepamaišytų, minimum 15 min.
Argus, tujų aliejus truputį graužia (vos juntamai), nors mano vaikai jautruoliai, bet niekad tuo nesiskundė. Padeda pasišalinti žalioms gleivėms, gleivinę sudrėkina, kuriam laikui pralaisvina kvėpavimą, sako, kad ilgą laiką vartojant mažina adenoidus, rekomenduojamas alerginei slogai. Bet naudoti tik jį nuo slogos, neužtenka, per silpnas.
Aš turiu Sinelnikovo tą knygą, negalėčiau pasakyti, kad džiaugiuos ir naudoju. Realiai pačios knygos labai nedaug, visą likusią dalį sudaro Materia med. ir repertoriumas, kurie labai sausi, labai smulkmeniški, ir paskaičius žirniuko aprašymą supranti, kad jis tiesiog nuo visko. Antrą kartą jos nepirkčiau, greičiau gyd. Misiaus knyga pasirodytų. Jei tu netyčiom iš Kauno, galiu paskolint ilgam laikui skaityt, šviestis.
Ainule, sveikit kuo greičiau .
[quote=vilytte,2010 02 09, 08:56]
Jei jie abu paskirti ne kasdien (o Tuberculinas tai suprantu taip ir skirtas, o Sulfur nesupratau kaip), tai geriausia duoti skirtingom dienom. Mano mažė naudoja dviejų rūšių žirnius (abu po kartą savaitėj), tai aš vienus duodu savaitgalį, kitus vidurį savaitės - tada galiu matyt kas nuo kurių darosi.
O kai tenka vieną dieną kelių rušių žirnius imt, tai pusvalandis nepamaišytų, minimum 15 min.
Sulfur paskirtas kasdien savaite laiko. Jau buvau apsidziaugus besibaigiancia sloga, po vakarykstes tuberculino dozes vel pasileido viskas. Anksciau ispusdavom daugiau is vienos puses dabar varo per abi
Sulfur paskirtas kasdien savaite laiko. Jau buvau apsidziaugus besibaigiancia sloga, po vakarykstes tuberculino dozes vel pasileido viskas. Anksciau ispusdavom daugiau is vienos puses dabar varo per abi
QUOTE(spindulka @ 2010 02 06, 09:04)
Na ką,šiandien atsikėlė mano mažoji jokios slogos nei skaidrios nei tasios nei ,žalios ,bet radau spuogų-VĖJARAUPIAI temperatura 37,5,
radau savo pasižimėta,kad pačij pradžio Rus toxid. poto žiurėt ar antigripinas3 ar Thuja complex, gal galit pasufleruot kada koks tinka.Tiesa nuo niežėjimo tik Mezerium? O jei tokio neturiu gal dar koks tinka? O ką darot su spuogeliais kuo tepat,nes jau pradeda kasytis vos spėju sugaudyt
radau savo pasižimėta,kad pačij pradžio Rus toxid. poto žiurėt ar antigripinas3 ar Thuja complex, gal galit pasufleruot kada koks tinka.Tiesa nuo niežėjimo tik Mezerium? O jei tokio neturiu gal dar koks tinka? O ką darot su spuogeliais kuo tepat,nes jau pradeda kasytis vos spėju sugaudyt
Kaune Muziejaus homeopatinėjevaistinėje būna kompleksas nuo vėjaraupių
QUOTE(ragana @ 2010 02 10, 11:31)
Kaune Muziejaus homeopatinėjevaistinėje būna kompleksas nuo vėjaraupių
Įdomu būtų sužinot kas įeina į tą sudėtį? Gal kartais turit po ranka?
O gal ką nors galite parekomenduoti nuo psoriazės?
QUOTE(spindulka @ 2010 02 10, 11:41)
Įdomu būtų sužinot kas įeina į tą sudėtį? Gal kartais turit po ranka?
Gaila, bet neturiu mes visu nesunaudojom, bet likutį atidaviau savo sesei (nes jinai ne Kaune gyvena, tai reikalui esant taip greit ir nenusipirktų, o reikalas gali atsirasti bet kada, atsižvelgiant į vaikučio amžių ). Bet gal galima paskambinti į vaistinę ir paklausti
Žinau, kad rhus tikrai buvo, kitų nepamenu - mes prieš truputį daugiau kaip metus juos vartojom