Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

na ką, savavališkai nusprendžiau duoti (nes kažkada tas derinukas jau buvo duotas) chamomila ir mercurius solubilis. potencija po 6. tai ir susimėčiau dėl dozavimo. beladona 30 buvo liepta duoti po 5 žirniukus. tai ir 6 potenciją paėmiau po 5 žirniukus. eina kalba apie 2 metų vaiką. turbūt nepersistengiau?

nusprendžiau duoti tokį derinį, nes pučiant nosį springti pradeda blink.gif vadinasi teka dar į vidų viskas, nors ir panosėj nuteka
Atsakyti
Disi, jums Allium Cepa 30 tiktų. Mano vaikui per porą valandų suveikė. Prieš tai duota 3 potencija neveikė visiškai. Ji ir nuo kosulio kai springsta nuo snarglių labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 24, 20:45)
Disi, jums Allium Cepa 30 tiktų. Mano vaikui per porą valandų suveikė. Prieš tai duota 3 potencija neveikė visiškai. Ji ir nuo kosulio kai springsta nuo snarglių labai tinka.

alium cepa?
Atsakyti
Taip. Jei vaistas parinktas tinkamai, pagerėjimas pastebimas kelių valandų bėgyje. Anksčiau maniau, kad nesąmonė, kad reik dieną ar dvi palaukt. Dabar manau, kad visiška teisybė.
Papildyta:
Beje. Allium cepa duodama ir prie bėrimų, ypač sergant tymais.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 24, 22:45)
Disi, jums Allium Cepa 30 tiktų.

thumbup.gif
Mums irgi tik aukšta potencija Allium Cepa veikia. Nei 3, nei 6 neturi absoliučiai jokio poveikio. Bet mano vaikai amžinai jei tik kas turi labai gausiai skystą slogą, tai galvoju čia jau tokie kaip konstituciniai jų požymiai, todėl ir veikimo gilesnio matyt reik.

Ir dar nuo bėgančio sekreto į gerklę, ir nuolatinio kosčiojimo nuo to, labai sėkmingai gali išrausti gerklė, ir jokia Beladona čia nepadės. Man rodos šitoj vietoj dažnai klystam pasirinkdami Beladoną. Reik snargliukus sutvarkyt.

Disi, tai jei turi tą Bromium, tai bandyk su Alllium Cepa. Jei Klaipėdoj eina toks virusas atitinkantis Bromium, kodėl nepabandžius.

Obuoliausia, tau neteko niekur matyt, suskirstymo hom. preparatų, pvz. carboniciniai (į juos įeina pvz. Lycopodium), rūgštiniai? Gyd. sako, kad jei žmogus carbonicinio tipo, tai jam esant visokiems ūminiems negalavimams reiktų rinkti carbonicinio tipo preparatus. Tai dabar labai rūpi, kas tie carboniciniai (su druskom daugmaž viskas aišku, bet augalai, gyvūnai schmoll.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 25, 08:14)
Ir dar nuo bėgančio sekreto į gerklę, ir nuolatinio kosčiojimo nuo to, labai sėkmingai gali išrausti gerklė, ir jokia Beladona čia nepadės. Man rodos šitoj vietoj dažnai klystam pasirinkdami Beladoną. Reik snargliukus sutvarkyt.

o kaip?
Atsakyti
ieškojau iš pirmo psl info apie Sambukus. bet radau kad yra su dviem galūnėm. tai yra dveji vaistai. nuo slogos kažin su kokiu antru žodžiu tinka?
rekomendavo sambukus bet kokiai slogai
Atsakyti
Krika, skystai slogai plačiausiai naudojamas Allium cepa, gi ką tik rašėm. Galima dar bandyt kaip Obuoliausia rašė, natrium muriaticum, arba Euphrasia.
O kai kosulys nuo jau tirštesnių skrepliukų, kurie tūno kažkur galugerkly, ir neina jų atkosėt - mercurius, cinabaris, K.bichromicum.

Ir nosį plaut dažnai.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 25, 09:09)
Krika, skystai slogai plačiausiai naudojamas Allium cepa, gi ką tik rašėm. Galima dar bandyt kaip Obuoliausia rašė, natrium muriaticum, arba Euphrasia. 
O kai kosulys nuo jau tirštesnių skrepliukų, kurie tūno kažkur galugerkly, ir neina jų atkosėt - mercurius, cinabaris, K.bichromicum.

Ir nosį plaut dažnai.

kaip taisyklė, aš jau žinau, kad nuo bėgančios slogos, čiaudulio, ir ašarojimo - alium cepa. 4u.gif

o visi kiti variantai, kaip taisyklė - individualu. vakar daviau mercurius solubilis 6 ir chamomila 6 - bet poveikio nepastebėjau. dabar žinau kaip atrodo tinkamai parinktas vaistas: beladona labai gražiai numušė temperatūrą.
o sloga truputį teka į išorę ir daugiau turbūt į gerklę. kosulys gerklinis. kosti atsigulusi ir aišku dieną neapsieina be kosulių.

kaip minėjau, man pasiūlė sambucus nigra(?). pažiūrėjau kad sudedamoji dalis yra sinuprete ir pan. pirksiu 30 potenciją ir žiūrėsiu
Atsakyti
Sinupretas yra augalinis preparatas, jame esantis sambucus nėra homeopatinis

Sambucus homeopatinis tinka "sausai" slogai (tai yra, kai yra užgulimas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basa: 25 kovo 2010 - 10:22
Vilytte, dėl Carbonikinio tipo nežinau, galiu tiktai pasvarstyti, kad tai yra kresno sudėjimo žmonės, stambesnių kaulų (kiek suprantu, tai būtų Ca carbonicum, Lycopodium ir Na mur??). Ir fosforinio, tikriausiai būtų, Phosphor, Arsenicum, Ignatia tipo??
Atsakyti
Norėtųsi kažkokią sistemą tuose žirniuose rast smile.gif .
Vyras per kelis mėnesius savo negalavimų, krūvas išbandė. Aptarinėjant su gydytoju kas atrodo, kad turėjo bent kažkokį teigiamą efektą, gyd. iš kart išgrynino, kad carboniciniai suveikė (konkrečiai kalium carbonicum ir carbo vegetabilis). O rūgštiniai ne. Bet kurie tie rūgštiniai, ir kas dar patenka po carboniciniais liko klausimu. Sakė, kad aukštesnėm potencijom būtų ir tie naudoti carboniciniai pakankamai suveikę.
Dėl dičkės ir vyro konstitucinio neabejoju nei kiek, tai tie carboniciniai dabar bais rūpi. Dėl savęs - kol kas neturiu jokios nuomonės, dėl mažosios - yra šiokių tokių neaiškumų vis dar smile.gif .
Atsakyti