Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Vilnele,
Aš savo mažajai Acidum Nitricum grįžus iš Klaipėdos iš kart daviau (nes turėjau), pramušė momentaliai. Nors tik sudavus po trumpo laiko kilo labai stirpus kosulys. Matyt kai grįžti iš gydytojo kažkokių jėgų pasisemi, priešingu atveju po tokio kilusio kosulio antrą dozę būčiau bijojus duot. Bet po 15 min. daviau ir antrą, ir atrodo prasidėjo sveikimo procesas. Vakar jau normaliai viskas su ja buvo.
Gal kokiuose kompleksuose tą Bromium (šitas kada ir sloga skaidri eina, sakė jį pauosčius pradeda bėgt nosis vandeniu ir gerklej momentaliai randąsi braižymo pojūtis) arba Acidum Nitricum (šitas kaip supratau be labai aiškios slogos) galima rast g.gif .
O šiaip gydytojas tokiems gerklės skausmams kaip su braižymu ir skaidriai slogai išrašė lašiukų. Bromum 30, Euphorbium 6, Ipecacuanha6, Spongia 6, Cinabaris 6, Thuja 12. Sakė, čia neasmeniniai, prie tokių kosulių ir slogų, galima visiems naudot. Gal ir ką iš turimų sudėtinių dalių galima susikonstruot.

Konstitucinį gavau Natrium muriaticum200. Bet gavau dar lašų, plius simptomatinį Conium (kaip suprantu visą likusį gyvenimą retkarčiais jį gausiu pavartot). Pas mane su skydliauke netvarkoj, plius pagal visus moteriškus požymius, atrodo, kad ateity problemų rimtų gali būti. Juolab ir giminėj onko susirgimų daug, bet apie jas gydytojui net nereikėjo pasakot, jis pats papasakojo apie tai, man tik išsižiojus apie savo skydliaukę ir papasakojus savo PMS (sakė, moteriai tai labai individualu ir labai ją apibūdina).

O vyras gavo 1M, norėjo 50 M skirt, bet suabejojo ar gausim jį nupirk. Galiu tik pasakyt, kad vyro problemos, kurios tęsėsi 4 mėn., per 2 paras momentaliai dingo (nuolatiniai širdies permušimai, plius labai stipri nemiga). Labai patiko visų vyro negalavimų susiejimas į visumą (kiek jis gydytojų praėjo ir tyrimų pasidarė begalę blink.gif), o čia kelių minučių bėgyje visos situacijos išrišimas.
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2010 03 23, 13:04)
Kreipiuosi į jus pagalbos,esu išsigandusi ir pasimetusi. Man nsutatė trišakio nervo uždegimą, tačiau su gydymu delsiau, vieną homeopatė paskyrė žirniukus, tačiau nesulaukus jokių rezultatų pasiūlė apsilankyt pas neurologą, tasai pasiūlė gerti finlepsinus ir kitus panašius dalykus, atsisakiau. Apsilankiau pas gydytoją Misių, geriu jo išrašytus lašiukus, tačiau keisti pojūčiai dabar man yra, veidos tirpimas,"vangumas" ir dar atrodo lyg vokas būtų užkritęs ir blogiau su tą akimi matyčiau, o po įtempto darbo dar ir skausmai, sunkai bet vis pavyksta prisiskambinti daktarui, nes buvo paūmėję skausmai, pasirodo buvo užėjęs dar dantų nervų uždegimas, bet bijau labai nuliūdino gydytojo pasakymai, nežinau ar gerėja, ar blogėja čia, nežinau , ar teisingai diagnozuota liga ir parinkti vaistai, aš ne gydau, o tik parinkau vaistus, kad jūs geriau jaustumėtės, bijau, kad aš taip negydydama, kaip gydytojas pasakė, neprisidaryciau dideliu bedu, nes pasiskaicius sio forumo atsiliepmsu apie trisaki nerva, neuralgija, tai tik asaros byra...

www.keliasisave.lt lankau paskaitas jau nuo spalio mėnesio. Galiu pasakyti, kad bandžiau ir toliau ieškau daugelį taip vadinamos netradicinės medicinos rūšių. Vienos lieka visam gyvenimui, kitas dėl kokių nors priežasčių atmetu. Su- Džok labai efektyvu. Vakar paskaitoje kaip tik kalbėjo apie trišakio nervo uždegimą. Kadangi čia tema apie homeopatiją, galiu daugiau informacijos jei reikia suteikti per AZ.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 23, 23:17)
Drosera homacordine, ar gryna? Kaip davet, ar naktimis, ar dienomis? Esu sudavus smugine doze kas 15 min  2 val. ir kelis kartus per diena, bet nakti kosti vistiek.

Drosera homacord. M. liepė pradžioj duoti 6k. per dieną. Mums per dvi paras nuėmė tą bjaurųjį kosulį
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 23, 17:33)
Jei kas netinka - pasitvarkykit pačios. Šiaip padaryta, kad paspaudus turinyje iš kart numes ant reikiamos vietos. Šiaip man visai viskas gerai, tik gale truputį jovalas gaunasi. Bet čia manau, kad kiekviena pasitvarkys kaip reikia.

ačiū labai 4u.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Nėr už ką, kad tik padėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 24, 08:08)
Vilnele,
As savo mazajai Acidum Nitricum grizus is Klaipedos is kart daviau (nes turejau), pramuse momentaliai. Nors tik sudavus po trumpo laiko kilo labai stirpus kosulys. Matyt kai grizti is gydytojo kazkokiu jegu pasisemi, priesingu atveju po tokio kilusio kosulio antra doze buciau bijojus duot. Bet po 15 min. daviau ir antra, ir atrodo prasidejo sveikimo procesas. Vakar jau normaliai viskas su ja buvo.
Gal kokiuose kompleksuose ta Bromium (sitas kada ir sloga skaidri eina, sake ji pauoscius pradeda begt nosis vandeniu ir gerklej momentaliai randasi braizymo pojutis) arba Acidum Nitricum (sitas kaip supratau be labai aiskios slogos) galima rast g.gif .
O siaip gydytojas tokiems gerkles skausmams kaip su braizymu ir skaidriai slogai israse lasiuku. Bromum 30, Euphorbium 6, Ipecacuanha6, Spongia 6, Cinabaris 6, Thuja 12. Sake, cia neasmeniniai, prie tokiu kosuliu ir slogu, galima visiems naudot. Gal ir ka is turimu sudetiniu daliu galima susikonstruot.

Konstitucini gavau Natrium muriaticum200. Bet gavau dar lasu, plius simptomatini Conium (kaip suprantu visa likusi gyvenima retkarciais ji gausiu pavartot). Pas mane su skydliauke netvarkoj, plius pagal visus moteriskus pozymius, atrodo, kad ateity problemu rimtu gali buti. Juolab ir giminej onko susirgimu daug, bet apie jas gydytojui net nereikejo pasakot, jis pats papasakojo apie tai, man tik issiziojus apie savo skydliauke ir papasakojus savo PMS (sake, moteriai tai labai individualu ir labai ja apibudina).

O vyras gavo 1M, norejo 50 M skirt, bet suabejojo ar gausim ji nupirk. Galiu tik pasakyt, kad vyro problemos, kurios tesesi 4 men., per 2 paras momentaliai dingo (nuolatiniai sirdies permusimai, plius labai stipri nemiga). Labai patiko visu vyro negalavimu susiejimas i visuma (kiek jis gydytoju praejo ir tyrimu pasidare begale blink.gif), o cia keliu minuciu begyje visos situacijos isrisimas.

Dėkui, kad pasidalinai. Bet kokia tavo reakcija, kad ne N. V.? Ar ilgai truko konsultacija, kol išryškino konstitucinius?
Dėl stiprumo, aš geriu 10 M, bet gydytoja sakė, dar stiprins, jei reikės.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 03 24, 08:57)
Drosera homacord. M. liepė pradžioj duoti 6k. per dieną. Mums per dvi paras nuėmė tą bjaurųjį kosulį

o kas per kosulys buvo?
mano mažė atisgulus prieš užmigdama bjauriai šlapiai kosėja. ir aišku naktį, jei prabunda, tada vėl kosėja kol užmiega.

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 03 24, 10:32)
o kas per kosulys buvo?
mano mažė atisgulus prieš užmigdama bjauriai šlapiai kosėja. ir aišku naktį, jei prabunda, tada vėl kosėja kol užmiega.

Kosulys būdavo tik naktį užmigus ir toks, kai neina nuslopinti niekaip (trukdavo ilgai), net iki vėmimo.
Papildyta:
Dar norėjau paklausti. Šiaip žinau, kad potencijos dažniausios 6,30, 200. O kokios čia dabar kur šnekat 1M, 10M ? Dar stipresnės?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 24, 12:29)
Dėkui, kad pasidalinai. Bet kokia tavo reakcija, kad ne N. V.? Ar ilgai truko konsultacija, kol išryškino konstitucinius?
Dėl stiprumo, aš geriu 10 M, bet gydytoja sakė, dar stiprins, jei reikės.

Normali. Kai skaitai pats, atrodo vienaip, kai gydytojas negalavimus susistemina, pasirodo visai kitaip. Šiaip kalbėjomės ilgai, ir jo nuomone, gali suveikti ir neypatingai tiksliai parinktas žirniukas, bet jis neturės ilgalaikio poveikio ir negalavimai vėl išlįs. Kaip patvirtinant tai, kažkada gi ir guodžiaus, kad nutraukus NV pradėjau vėl dažnai sirguliuot. O atseit parinkus tinkamą preparatą simptomai atgrįžti neturėtų.

Be to, kai kuriuos mano turimus požymius, gyd. sakė, kad neturi nei vienas daugiau preparatas tik Na Muriat. Belieka tikėt smile.gif .

O dar kas "užkliuvo", vyras gavo Lycopodiumą, mano dičkė irgi Ca carb + Lycopodiumą buvo gavus. O kažkada seniai vyro mama pas gyd. M važiavo, tai irgi visai atsietai nuo savo sūnaus ir anūkės irgi gavo Lycopodiumą. Visi trys panašūs labai stipriai išoriškai, o ir būdo savybės panašios. Čia prisiminiau, kaip Eima rašė, kad P sakė, kad tėvų ir vaikų konstitucinis dažnai tas pats būna.

Vilnele, o tu vis dar tuo pačiu dažnumu (kasdien) savo konst. žirnį naudoji? Mums skyrė gan dažnai, bet trumpam.

Loreli, M raidelė lygu 1000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 24 kovo 2010 - 11:09
vilnele, dar vienas variantas sausam kosuliui-nux vomica.
Atsakyti
prašau patarimo,mažiukas vėl susirgo doh.gif Praeitą naktį prasiblaškė,vis prašė gerti.Įtariau gerklę. Nuo vakar ryto pradėjom gerti Belladoną30 ir Ferum fosforicum 30.Vakar nuo pietų pradėjo kilti t-ra iki 38C , paleido nosį.Pridėjau Aconitum30 ir Allium cepa6.Iki vakaro t-ra nukrito, bet nosis bėga ir šiandien,šiandien jau ir akys ašaroja,raudonos,blizga.Pačiaudi.Savijauta prasta, vis verkia, kad bulialia bėga, vienas nebūna,reikia mamos.Energijos nėra.Pakosti,ypač naktį, įtariu,kad nuo snarglio bėgančio į gerklę gulint. Eilinį kartą vis tos nosies nepavyksta sustabdyti.Dar nuo vakar atsiriaugėja vis,lyg skrandukas neveiktų. Kelis kartus daviau Nux vomica 6.
Gal Mercurius solubilis30 duoti ar Borax30, o gal Argenticum nitricum.Nusipirkau šiandien forume perskaičius,bet jau nebežinau ką palikti, o kuriuos pakeisti.Ką galvojat?Svarbiausia dičkė dabar namie,į darželį kuris laikas jau neina,gal lauke peršalo?Nebesisigaudau visai.Temperatūra vėl pradėjo kilti, 37,5dabar. verysad.gif verysad.gif verysad.gif sėdi ant kelių ir snūduriuoja.O gal Alium cepa30 bandyti.per kiek laiko turi pasimatyti pagerėjimas,kiek rūšių žirnių vienu metu geriau duoti?
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 03 23, 13:29)
Šiaip turiu susisisteminusi iš visų praeitų temų failą, tik ši tema liko nuo 9 lapo nesisteminta. Jei kam reikia, sakykit, galiu permesti.

Argus,prašausi ir aš,kad į daiva1209@gmail.com info permestum,b82iau d4kinga thumbup.gif
Atsakyti
[quote=disi,2010 03 24, 16:46]

Gal Mercurius solubilis30 duoti ar Borax30, o gal Argenticum nitricum.
Ne Borax30, o Bromium30,turi būti sumaišiau beskubėdama pavadinimus. blush2.gif
Atsakyti