Mano galva, Aconitum+Belladonna tinka kai labai staigiai šauna temperatūra aukšta temperatūra (virš 38) ir sudėtinga atskirti (pvz. vaikas per daug nusilpęs arba nakties metu).
vilytte> reiktu, uzsirasysiu pas ji, nors gydytojas sake, dar palaukiam
Obuoliausia> taip, vis dar nepraeina, zinoki neturiu pakankamai ziniu, ar man paskyre siuos vaistus, as gal a.z atsiusiu israsytu vaistuku pavadinimus, jei nesutrukdysiu
argus> gal ir man butu galima i scerneckyte@gmail.com
Obuoliausia> taip, vis dar nepraeina, zinoki neturiu pakankamai ziniu, ar man paskyre siuos vaistus, as gal a.z atsiusiu israsytu vaistuku pavadinimus, jei nesutrukdysiu
argus> gal ir man butu galima i scerneckyte@gmail.com
Gal galit rekomenduot homeopatą Kaune arba Vilniuj?
Reik vešt dukrą ir tvarkit tuos adenoidus
Reik vešt dukrą ir tvarkit tuos adenoidus
Gal galite padėti. mano manymu dukrai beladona nebepadeda. taip nesinori pereiti prei cheminių vaistų.
nosis bėga skaidri, kosėja šlapiai ir iš burnos kvapas yra negeras. kas šiuo atveju tiktų?
nosis bėga skaidri, kosėja šlapiai ir iš burnos kvapas yra negeras. kas šiuo atveju tiktų?
QUOTE(krika @ 2010 03 23, 19:48)
Gal galite padėti. mano manymu dukrai beladona nebepadeda. taip nesinori pereiti prei cheminių vaistų.
panašu į mercurius
QUOTE(basa @ 2010 03 23, 21:02)
panašu į mercurius
o mercurius irgi prie slogos?
turiu mercurius solubilis 6. kaip dozuoti? vaikui 2 metai ir 4 mėn. nuimti beladoną ar kartu duoti?
Papildyta:
dar prisidėjo vienas požymis - čiaudėti pradėjo prie tokios slogos ir čiaudulio duočiau alium cepa. o kaip su kosuliu?
siaubas, blaškytis pradėjau
Mums kažkas panašaus į Vilyttės aprašytą virusą eina. Mna gerklę braižo, mažiui sloga, vyrui nosies šnervės raudonos, o dičkis kosti, ypač ką tik užmigęs.
Tokių egzotinių kiap Villytė minėjo vaistų neturim, nežinau, ką ir beduot. Dičkiui- sausokas kosulys, sunkiai atkosti, ypač stiprėja ką tik užmigus, ar valandą po užmigimo.
Vilytte, kokius gavot konstitucinius? Ar N. V., kaip galvojai?
Tokių egzotinių kiap Villytė minėjo vaistų neturim, nežinau, ką ir beduot. Dičkiui- sausokas kosulys, sunkiai atkosti, ypač stiprėja ką tik užmigus, ar valandą po užmigimo.
Vilytte, kokius gavot konstitucinius? Ar N. V., kaip galvojai?
Krika, jeigu kvapas toks ganėtinai nemalonus - mėgink ir Mercurius sol.
Pasiskaityk pati dar daugiau apie juos.
Vilnele, sausam kosuliui Bryonia? Hyoscyamus? Daugiau, tiesą sakant, nežinau...
Mėgink stebėti elgesį, gal pagal jį bus lengviau atrasti? Gal iš kompleksų Bronchalis heel mėginkit?
Pati sau pasižiūrėk: jeigu skauda gerklės lanką (gali net liežuvio pagrindą) - Phytolacca. Vyrui pažiūrėk Allium cepa (jeigu dar ir akys ašaroja ir raudonos - Euphrasia).
Mano chebra irgi kažką trydop buvo pagavę. Nelabai supratau kas, bet prasisukom (eilinį sykį Veratrum a. suveikė, kažkaip kitokie maniškiams prie viduriavimų net ir netinka). Ir per netyčia dar ir mažiaus konstitucinį atkasiau Bent kol kas taip atrodo ir veikia.
Vilnele, sausam kosuliui Bryonia? Hyoscyamus? Daugiau, tiesą sakant, nežinau...
Mėgink stebėti elgesį, gal pagal jį bus lengviau atrasti? Gal iš kompleksų Bronchalis heel mėginkit?
Pati sau pasižiūrėk: jeigu skauda gerklės lanką (gali net liežuvio pagrindą) - Phytolacca. Vyrui pažiūrėk Allium cepa (jeigu dar ir akys ašaroja ir raudonos - Euphrasia).
Mano chebra irgi kažką trydop buvo pagavę. Nelabai supratau kas, bet prasisukom (eilinį sykį Veratrum a. suveikė, kažkaip kitokie maniškiams prie viduriavimų net ir netinka). Ir per netyčia dar ir mažiaus konstitucinį atkasiau Bent kol kas taip atrodo ir veikia.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 23, 22:43)
Krika, jeigu kvapas toks ganėtinai nemalonus - mėgink ir Mercurius sol.
Skaitau...turiu Popovo knygą: beladona ir prie tonzilito. kaip ir mercurius solubilis. pasimečiau visai.....
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 23, 22:43)
Krika, jeigu kvapas toks ganetinai nemalonus - megink ir Mercurius sol.
Vilnele, sausam kosuliui Bryonia? Hyoscyamus? Daugiau, tiesa sakant, nezinau...
Megink stebeti elgesi, gal pagal ji bus lengviau atrasti? Gal is kompleksu Bronchalis heel meginkit?
Pati sau pasiziurek: jeigu skauda gerkles lanka (gali net liezuvio pagrinda) - Phytolacca. Vyrui paziurek Allium cepa (jeigu dar ir akys asaroja ir raudonos - Euphrasia).
Mano chebra irgi kazka trydop buvo pagave. Nelabai supratau kas, bet prasisukom (eilini syki Veratrum a. suveike, kazkaip kitokie maniskiams prie viduriavimu net ir netinka). Ir per netycia dar ir maziaus konstitucini atkasiau Bent kol kas taip atrodo ir veikia.
Vilnele, sausam kosuliui Bryonia? Hyoscyamus? Daugiau, tiesa sakant, nezinau...
Megink stebeti elgesi, gal pagal ji bus lengviau atrasti? Gal is kompleksu Bronchalis heel meginkit?
Pati sau pasiziurek: jeigu skauda gerkles lanka (gali net liezuvio pagrinda) - Phytolacca. Vyrui paziurek Allium cepa (jeigu dar ir akys asaroja ir raudonos - Euphrasia).
Mano chebra irgi kazka trydop buvo pagave. Nelabai supratau kas, bet prasisukom (eilini syki Veratrum a. suveike, kazkaip kitokie maniskiams prie viduriavimu net ir netinka). Ir per netycia dar ir maziaus konstitucini atkasiau Bent kol kas taip atrodo ir veikia.
Dėkui, paskaitysiu tuos. Bandėm ir Phosphor hom, ir Drosera hom, ir Bronchali, kazkaip diena nieko, nors siandien silpnumu skundesi, apetito visai neturi net megstamiems dalykams, o pats grazumas nakti per miegus. Is pradziu nakti dar Stodalis padedavo. Paskaiciau pas Popova, kad Arsenicum album su naktimis, vidurnakciu susijes, sudaviau, ziuresim. Dar Ipench sudaviau, nes kartais vos neapsivemia bekosedamas.
Sau net neieskau, valgau Tonsilotreta kelias dienas ir tiek. Vyrui Allium cepa israsiau, Influcida, o maziui bandau konstuticini tirpinta girdyt, nes geriuasiai laikosi.
O kaip atkasei ta konstitucini savo maziaus, Obuoliausia?
Vilnele, mes turėjom naktinį kosulį priepuolinį , net iki vėmimo. Drosera padėjo.
QUOTE(Loreli @ 2010 03 23, 23:14)
Vilnele, mes turėjom naktinį kosulį priepuolinį , net iki vėmimo. Drosera padėjo.
Drosera homacordine, ar gryna? Kaip davet, ar naktimis, ar dienomis? Esu sudavus smugine doze kas 15 min 2 val. ir kelis kartus per diena, bet nakti kosti vistiek.