Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Stengiuosi nusiraminti, bet kai gydaisi, o net gydytojas nezino, ar jis gydo, ar kenkia, tai ir apima panika, ypac paskaicius, kaip si liga zmones kankina metu metus, o po to palieka zymes: paralyziu ir panasiai Nenoriu metytis nuo gydytoju, taciau ir gydymo budas er atstuma vargina, nes gyvenu Vilniuje, o Misius Klaipedoje
Atsakyti
Galiu patarti tik užsirašyti konsultacijai ir važiuot akis į akį susitikt. Gydytojas tikrai geras, o tokios ligos telefonu nėra gydomos. Juolab jei randąsi naujų simptomų.
Atsakyti
Obuoliausia, ikelk prasau ta nuoroda, kur visi hmpt.vaistai sudeti. rolleyes.gif Lygtais angl.
Mano windowsus perinstaliavo, tai visus bookmarksus istryne verysad.gif
Atsakyti
Šiaip turiu susisisteminusi iš visų praeitų temų failą, tik ši tema liko nuo 9 lapo nesisteminta. Jei kam reikia, sakykit, galiu permesti.
Atsakyti
klausykit, jei aš žirniukus geriu vakarais. tai jau nelabai išeis vyno taurė vakare?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 23, 14:29)
Šiaip turiu susisisteminusi iš visų praeitų temų failą, tik ši tema liko nuo 9 lapo nesisteminta. Jei kam reikia, sakykit, galiu permesti.

Aš labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Savo meilą sakyk
Atsakyti
SOS

Kas žinote, kaip prisiregistruoti pas Misį? Skambinu jau 4 penktadienius nuo 9 ryto ir niekaip, nu niekaip prisiskambint negaliu.... Gal jis telefoną pakeitęs?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 23, 15:44)
Savo meilą sakyk

argus, siųsk ir man blush2.gif kr_ka79@yahoo.com
Atsakyti
Simute, čia visą pastarąjį laiką ir nepraeina? g.gif Konstitucinį atrado homoepatas ar ne?

Gėlyte, www.vithoulkas.com www.homeopathyandmore.com www.hpathy.com - čia tie, kur yra Materia Medica
Atsakyti
Jei kas netinka - pasitvarkykit pačios. Šiaip padaryta, kad paspaudus turinyje iš kart numes ant reikiamos vietos. Šiaip man visai viskas gerai, tik gale truputį jovalas gaunasi. Bet čia manau, kad kiekviena pasitvarkys kaip reikia.
Atsakyti
Argus, 139 lapai blink.gif ir netingėk padirbėti doh.gif šaunuolė thumbup.gif

ir radau mane cituojant lotuliukas.gif
Papildyta:
užkliuvo šis derinukas

Aconitum+Belladonna - virusams įveikti.

jei vaikui duodu beladona, tai drąsiai galiu pridėti ir aconitum? g.gif
Atsakyti