Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Merginos, homeopatiniais tikrai įmanoma įveikti adenoidus (tik gali užtrukti metus ir geriausia su homeopato priežiūra). Lymphomyosot turėtų tikti labiau tiems vaikams, kurie yra kresni (bent man toks įspūdis).

Arbuzina, pažiūrėkit Allium Cepa ir Aconitum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 22, 14:15)
Arbuzina, pažiūrėkit Allium Cepa ir Aconitum. 4u.gif

aciu 4u.gif
kas kiek rekomnduotumet duot?
Alium cepa daviau nuo ryto iki pokaituko kas 20 min. po 1 zirniuka.
Dabar galvoju duot po 1 zirniuka kas 30 min. tai gautusi i valanda po zirniuka.
Aconitum nedaviau mastau duot po du zirniukus kas dvi valandas. Ar teisngai galvoju? Ar nera per daug ir per daznai g.gif ? Mat as visai esu naujoke situose reikaluose doh.gif
Atsakyti
Kadangi tokią slogą gan lengva perprasti, geriausia, kai vėl pradeda intensyviau čiaudėt ar kosėt. 4u.gif
Cepa suveikė nors kiek? Jeigu taip, kaitaliot nereikia.
Atsakyti
noriu vėl jūsų palaikymo unsure.gif mažoji pradėjo kosėti. kai kosti - šlapiai ir gerklės, atrodo čia pat. ir nosis skaidriai valosi? tinka toliau beladona?
aš niekados tiek ilgai nesu davusi vaistų, tad ir mėtausi su nauja diena - ar dar duoti,m ar užtenka. jei užtenka - į ką keisti? unsure.gif
Atsakyti
Krika, labai dažniai ir gausiai ar protarpiais? Būna tokie nelabai gražūs kosuliai link pabaigos, bet jie gan lengvai atsiskiria.

Įlysk dar gerklėn patikrinti, kaip atrodo.
Jeigu energingumas nemažėja - gal būt to užtenka. Jeigu sudėtingėja: arba bandyt kelias valandas duoti dažniau (pvz. kas valandą), arba ieškoti kito vaisto.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 22, 19:06)
Krika, labai dažniai ir gausiai ar protarpiais? Būna tokie nelabai gražūs kosuliai link pabaigos, bet jie gan lengvai atsiskiria.

Įlysk dar gerklėn patikrinti, kaip atrodo.
Jeigu energingumas nemažėja - gal būt to užtenka. Jeigu sudėtingėja: arba bandyt kelias valandas duoti dažniau (pvz. kas valandą), arba ieškoti kito vaisto.

g.gif pažiūrėti gerklę nesugebėsiu - nieko aš nesuprantu unsure.gif
energingumas nedingo. kosėjo protarpiais. palyginus su nosies pūtimu - dažniau kosėja. šeštadienį gydytoja nieko nebematė, kad bėgtų per galinę sienelę.

vaisto pakeisti savavališkai negalėsiu. gydytojos šią savaitę nėra. pradėjau duoti tonzilotreną. beladoną tebeduodu. ir inhaliuoti pradėjom
Atsakyti
Mes vakar buvom pas gyd. M. Turim dabar jau ir sau su vyru konstitucinius smile.gif .
Gydytojas pasakojo, kad eina kažkas panašaus į gripą, tik lengvoj formoj. Būdingi požymiai: gerklės braižymas, sakė, didžioji dalis išraižyta, išbaižyta gerkle skundžias ir kosuliais su sloga. Mat mano mažė apsirgo, ir irgi skundžiasi subraižyta gerkle, tai išsikalbėjom. Vaistas Acidum Nitricum arba Bromum (+ pagal poreikį Allium cepa). Gal kam pravers.
Gydytojas eilinį kartą sužavėjo, apkerėjo, neeilinė asmenybė ir labai geros širdies žmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 23 kovo 2010 - 07:51
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 22, 16:55)
Kadangi tokią slogą gan lengva perprasti, geriausia, kai vėl pradeda intensyviau čiaudėt ar kosėt.  4u.gif 
Cepa suveikė nors kiek? Jeigu taip, kaitaliot nereikia.

Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Siandien mums jau super zenkliai geriau thumbup.gif
Ar teisingai mastau, kad siandien jau nebereikia taip intensyviai (t.y. kas 20 min. ) duot?
Ar uztenka jei duosiu alium cepa ir acotinum po 3 zirniukus tris kartus dienoj g.gif ?
Atsakyti
sveikos,
gal kam įdomu: šnd , t.y. kovo 23 d. 18 val. vėl Gedimino g.9, Vilniuje, Eko Banga. Paskaita "Alternatyva antibiotimans yra". Nemoku nuorodos įkelt rolleyes.gif

arbuzina, teisingai, jei geriau, tai nebereik taip intensyviai.

Ekobanga

oi, mikrobinis gavosi...

Ekobanga

sorry, kiek didokas.... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 23 kovo 2010 - 11:38
Aš įkeliu nuorodą http://ekobanga.blog...s-yra-1116.html
Atsakyti
Kreipiuosi į jus pagalbos,esu išsigandusi ir pasimetusi. Man nsutatė trišakio nervo uždegimą, tačiau su gydymu delsiau, vieną homeopatė paskyrė žirniukus, tačiau nesulaukus jokių rezultatų pasiūlė apsilankyt pas neurologą, tasai pasiūlė gerti finlepsinus ir kitus panašius dalykus, atsisakiau. Apsilankiau pas gydytoją Misių, geriu jo išrašytus lašiukus, tačiau keisti pojūčiai dabar man yra, veidos tirpimas,"vangumas" ir dar atrodo lyg vokas būtų užkritęs ir blogiau su tą akimi matyčiau, o po įtempto darbo dar ir skausmai, sunkai bet vis pavyksta prisiskambinti daktarui, nes buvo paūmėję skausmai, pasirodo buvo užėjęs dar dantų nervų uždegimas, bet bijau labai nuliūdino gydytojo pasakymai, nežinau ar gerėja, ar blogėja čia, nežinau , ar teisingai diagnozuota liga ir parinkti vaistai, aš ne gydau, o tik parinkau vaistus, kad jūs geriau jaustumėtės, bijau, kad aš taip negydydama, kaip gydytojas pasakė, neprisidaryciau dideliu bedu, nes pasiskaicius sio forumo atsiliepmsu apie trisaki nerva, neuralgija, tai tik asaros byra...
Atsakyti
Pirmoj eilėj turi nusiraminti, būti rami, paskui jau stiprinti organizmą. O toliau jau nebežinau gydymo. Per rusus rodė Malachovo laidą, tai va pradžią ką nugridau ir pasakau. O toliau nebežiūrėjau, ne sbuvuvau apšaukta kad ligų ieškausi.
Atsakyti