Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(spindulka @ 2010 03 21, 11:07)
Labas rytas  4u.gif 

Vakar buvom pas LOR ,tai mano mergytei(3metai) nustatė 2-3 laipsnio adenoidus,po 10 dienų eisim atlikti klausos testą,nes gydytojui sukėlė įtarimų viena ausytė  verysad.gif 
Nors sakiau gydytojai,kad kažkas jai trugdo kvepuot ir įsižiojus buna,ir karkalai gerklėj,bet ji sakė,kad normalu  doh.gif  adenoidai išdydėję,uždegimiški.Lašinu dabar tujų aliejų.Norėjau paklaust kokiais vaistais gydo padidėjusius adenoidus? Čia jau turbut konstitucinis gydymas reikalingas?
Ar yra tokių kurios gydo pas homeopatą adenoidus? Gal galit rekomenduot,kuris toj srity dirba?

QUOTE(spindulka @ 2010 03 21, 11:34)
Su savais prietaisais žiurėjo ausytes,gerklę nosį,na liepė įsižiot,įkišo kažkokį kaip veidrodėlį,ir liepė pakvepuot per nosį,bet jai neįšėjo,tai sako susidarę nemaži nosiariklėj,ir kairę ausytę užgulęs adenoidas neleidžia vedintis ir ji paraudus,tai po 10 dienų eisim ant kažkokių aparatų tikins klausą. Polipai susidarę nosiariklėj.Žodžiu vizitas užtruko apie 15 min,nieko skausmingo tik daug žiodė ir tikrino ausų ir nosies landas.Kai paklausiau apie operaciją ar reikia,pasakė,kad reik pradžioj stebėt kokiu greičiu didėja ,ir jei klausa nepažeista operuot nereikės,lauksim.Dar priklauso ir sirgimų dažnis,jei tai infekcijos židiniai tai tada irgi teks operuot.Vat ir galvoju,kad jau pribrendom kreiptis pas homeopatą,nes ir be to nemažai negalavimų lenda  verysad.gif
Tai ir jus turit tą gėrį?

mums po gripo (lapkriti sirgom) tie adenoidai labai isvesejo girdau Lymphomyosot - tai per savaite zenkliai pagerejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 21, 13:47)
mums po gripo (lapkriti sirgom) tie adenoidai labai isvesejo girdau Lymphomyosot - tai per savaite zenkliai pagerejo blush2.gif

O kas skyrė tuos vaistus? Homeopatas ar patys? O kaip žinot,kad pagerėjo? kokio laipsnio buvo adenoidai?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 03 21, 14:45)
O kas skyrė tuos vaistus? Homeopatas ar patys?  O kaip žinot,kad pagerėjo? kokio laipsnio buvo adenoidai?

2 laipsnio, forume rekomendavo - kalbejau su LOR, o rezultatas aiskus po audiogramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 21, 17:13)
2 laipsnio, forume rekomendavo - kalbejau su LOR, o rezultatas aiskus po audiogramu mirksiukas.gif

O kokiam pavidale geriat,tabletėm ar lašais? Kiek metų vaikučiui ir kaip dozuojat? reik ir man pabandit.
Atsakyti
Pradžioj ir aš savavališkai daviau Lymphomiosot, bet čia forume paskaičiau , kad šis preparatas ne toks jau nekaltas, tai nebedaviau
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 03 21, 19:25)
Pradžioj ir aš savavališkai daviau Lymphomiosot, bet čia forume paskaičiau , kad šis preparatas ne toks jau nekaltas, tai nebedaviau

O kas gali but nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 03 21, 20:13)
O kas gali but nuo jo?

Žinok, aš tiksliai nepamenu. Gal pakomentuos šį dalyką labiau patyrusios šio skyrelio dalyvės
Atsakyti
sveikos

aš s uklausimu. mano mažoji laikėsi ir dabar į vakarą porą karų užsikosėjo ir vieną kartą nosį išvaliau, t.y. išsipūtė. baltas sekretas. ką mandaryti? tęsti beladoną? nes dėl manęs gydytoja buvo perspėjusi, jei valysiuosi, tai nenutraukti gydymo. čia gal tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 03 21, 17:18)
O kokiam pavidale geriat,tabletėm ar lašais? Kiek metų vaikučiui ir kaip dozuojat? reik ir man pabandit.

TABLETEM - GERIAM PO VIENA - 3 KART DIENOJE g.gif
QUOTE(Loreli @ 2010 03 21, 19:25)

IR MAN RUPI KAS GALI BLOGO NUTIKT blink.gif - AS LABAI NENORIU JOS OPERUOT, TAI DARAU VISKA, KAD NETEKTU, ALE JEI NEGERAI KAS, GAL REIK KAZKA KITKA MASTYT unsure.gif
Atsakyti
Viskas ten su tuo Lymphomiosotu gerai. Tiesiog kažkada buvom užvedusios kalbą, kad jame yra jodo ir levotiroksino. Bet naudojamos D12 potencija, kas lygu C6. O ne perseniausiai nepatingėjau ir gi rašiau, kad C6 potencija atitinka lašą veikliosios medžiagios dideliame ežere. Todėl jei kam padeda naudokit į sveikatą. Mums pvz. gyd. M. irgi lašiukuose jodą C6 buvo išrašęs.
Tik, individualiai parinktas preparatas bet kuriuo atveju būtų efektyvesnis 4u.gif .
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Mano maziukui nuo vakar vakaro sloga prasidejo, temperaturos nera, tik skysta sloga ir ciaudulys vakar ji kamavo doh.gif
Pasakykit, ar teisingai elgiuosi daviau vakar chamomila po 2 zirniukus kas valanda.
Nezinau, ar siandien testi dar juos ir kiek vartoti. O gal reiktu ka kita duoti g.gif.
Senai nesirgom, tai pamirsau visai ka daviau anksciau doh.gif
Labai buciau dekinga, jei kas patartu ir pasakytu ka reiketu duoti blush2.gif. GAl as cia nusisneku su ta chamomila doh.gif
Atsakyti
dėl adenoidų - mes juos taip pat turim. Pernai rudenį nustatė, kad yra išvešėję. Lydėjo nuolatinės gausios slogos ir nuo jų komplikuodavosi į kosulius, užspasmuodavo plaučius ir t.t. Kurį laiką gėrėm Lymphomyosot, po vieną tabletę į dieną. Kai pasiekėm M. jis nurodė lašinti Thujų, po 2 lašiukus 2 kart dienoj. Vėliau gėrėm Ca carb. jį vartojom ne tik dėl adenoidų bet ir dėl odos problemų. Geriau dėl gydymo konsultuotis su gydytoju, na o savarankiškai nepakeičiamas dalykas nosies plovimas. Plaudavom 2 kart dienoj. Nuolatinės slogos baigėsi. jei dabar ir pasigaunam slogytę, tai vaikas jau pats sako - einam tą begėdį bubį išplauti biggrin.gif Iš pradžių labai šaukė ir bėgo slėptis kai eidavom plauti, dabar jau ramiai, atsipalaiduoja, ir kiekvieną kart sako kad neverksiu kai plausiuos nosytę.Dar vis kvėpuoja per burnytę, matyt jie dar nėra visiškai išnykę, bet sumažėję tai tikrai. Svarbiausia, kad jie jau nebėra infekcijos židinys. Šią žiemą sloga turėjom 2 kartus ir truko ji po savaitę. pernai žiemą - 2 savaitės sloga, 2 savaitės be slogos. Kad ir kokį gydymą bepasirinktumėt, mano nuomonę nosies plovimas ir homeopatinis thuja aliejus labai padėtu.
Atsakyti