dabar mano dvimetukė geria 30 potencijos žirniukus
Krika, vaistą keisti arba nutraukti tiktai tuomet, kai arba situacija stovi vietoje (negerėja), arba pasikeičia ir neveikia, arba pradeda blogėti. Kadangi dabar viskas juda teigiama linkme, Belladonna, tikriausiai, yra tikslinga tęsti (nesvarbu, kad pirminiai simptomai jau praėję).
Youste, savigydai rekomenduoja ne aukštesnę nei 30 C (nors tiesą sakant, po kurio laiko atsiranda drąsa ir 200 mėgint). Vaikams iki kokių 2-3 metų puikiai pakanka 6 C.
Vilytte, gretimoje homeopatijos temoje radai? Man šiuo metu nebėra moralinių-valinių tą patį per tą patį aiškinti. Žmonės užsiciklinę ir net nebando mąstyti kitaip ir ieškoti variantų.
Youste, savigydai rekomenduoja ne aukštesnę nei 30 C (nors tiesą sakant, po kurio laiko atsiranda drąsa ir 200 mėgint). Vaikams iki kokių 2-3 metų puikiai pakanka 6 C.
Vilytte, gretimoje homeopatijos temoje radai? Man šiuo metu nebėra moralinių-valinių tą patį per tą patį aiškinti. Žmonės užsiciklinę ir net nebando mąstyti kitaip ir ieškoti variantų.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 18, 14:29)
Krika, vaistą keisti arba nutraukti tiktai tuomet, kai arba situacija stovi vietoje (negerėja), arba pasikeičia ir neveikia, arba pradeda blogėti. Kadangi dabar viskas juda teigiama linkme, Belladonna, tikriausiai, yra tikslinga tęsti (nesvarbu, kad pirminiai simptomai jau praėję).
ačiū ačiū ačiū
QUOTE(krika @ 2010 03 18, 14:05)
dėkui, bet beladona juk nuo temperatūros (kurios nebėra) ir nuo raudonos gerklės. o nuo slogos ką? jeigu išlįs mums sloga į išorę - ką tada?
nuo uždegimo plačiausia prasme. na, bent maniškei ji skiriama iš karto pasirodžius temperatūrai/gerklei/slogai.
Yuste, nuo pat pradžių ( nuo 1,5 m ) 30 potencijos bnuvo skirta.
QUOTE(opium @ 2010 03 18, 20:04)
nuo uždegimo plačiausia prasme. na, bent maniškei ji skiriama iš karto pasirodžius temperatūrai/gerklei/slogai.
nežinojau dėkui
vasarą mažoji sirgo enterovirusu. buvo pėdos ir delnai paberti smulkiais taškeliais - lyg su kojinėm atrodė. temperatūra šokinėjo iki 38, ėjo numušti. vaikas buvo žvalus, valgė, tad į infekcinę ligoninę (kur siuntė konsultuotis) neguldė.
dabar prausiantis, žiūriu kad vėl dedasi spuogiukai ant pėdų. dieną kasėsi pilvą. kažin čia reakcija į beladoną?
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 18, 15:29)
QUOTE(opium @ 2010 03 18, 21:04)
Yuste, nuo pat pradžių ( nuo 1,5 m ) 30 potencijos bnuvo skirta.
Dėkui
Ir dar klausimukas - per kiek maždaug laiko turi pasimatyti pagerėjimas gydant lėtines ligas? Beveik dvi savaites geriam - pagerėjimo nematau
Krika, gydantis homeopatiniais tokiu būdu gali išeiti pats negalavimas. Žiūrėk, gal reikės pridėti Apis.
Youste, jeigu vaistas tinkamas, per dvi savaites turėjo būti kažkoks judesys (tuo labiau, jeigu tai vaikui).
Youste, jeigu vaistas tinkamas, per dvi savaites turėjo būti kažkoks judesys (tuo labiau, jeigu tai vaikui).
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 18, 22:15)
Krika, gydantis homeopatiniais tokiu būdu gali išeiti pats negalavimas. Žiūrėk, gal reikės pridėti Apis.
o Apis nuo ko? neturiu. tai lėkčiau ryt pirkti
šiaip paskui galvojau, kad mušant temperatūrą man ji neprakaitavo. bet juk nauja diena, ji be temperatūros atsikėlė ir visą dieną išbuvo. tai kažin ar čia prakaitinė
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 16, 23:23)
tai vaistukais klausimas ar psichologinius dalykus ispresit , tada reik smarkiau atlaisvinr viduriukus - kad issivalytu - o paskui jau vandenuku reguoliuot kad vel neuzkietetu - kai pamatys kad neskauda darant - gal ir baigsis bedos
nebesusivokiu, kas darosi plaučių uždegimas baigėsi- plaučiukai švarūs...bet su tais viduriukais....duodam forlaxo, viduriukai laisvi...bet neina ir nedaro- pasodinu ant klozeto, kartu būnam, apsikabinusios atseit stenam, o jinai virpa ir nieko nepadaro, o paskui ateina ir sako- kelnytės mano nešvarios, o ten toks mažojo piršto didumo- minkšas minkštas nebezuprantu- jau neviltis man viduriai nekieti, bet kaip čia pasakius- neišlenda padarėm mikrolaxą, išėjo...bet nenoriu piktnaudžiaut- visi tie vaistai yra blogai...QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 17, 12:07)
Stiklo karoliukai, o mažė pasidarius dirglesnė ar ne? Linkusi sureaguoti aikštingai?
Jeigu taip, žiūrėkit Staphysagria. Kadangi čia ne tiktai fizinis, bet ir su vaiko emocijom susijęs dalykas, būtų geriausia 30.
Jeigu taip, žiūrėkit Staphysagria. Kadangi čia ne tiktai fizinis, bet ir su vaiko emocijom susijęs dalykas, būtų geriausia 30.
dėkui už patarimą tai čia Staphysagria30 ? o po kiek duot? mums 4 metukai beveik
šiaip yra pasidarius tokia neramesnė, dirglesnė, tas tai tikrai bet priežasčių aš kelias įžvelgiu- pirmiausia sirgo jinai ilgai, aš laukiuosi ( gal ir čia koks nerimas ją kankina, nors kalbamės, bendraujam kol neišėjau į dekretą retokai matomės, turiu atidirbti iki galo labai manęs pasiilgsta
sakau, neviltis man, tiesiog kruvinai skauda širdį kai vaikutis taip kankinasi
Krika, apis tam atvejui, jeigu bėrimai būtų pakankamai intensyvūs.
Stiklo karoliukai,
Rusiškai pakankamai išsamiai:
http://www.bdn-stein...PHISAGRIA.xhtml
Nebūtinai turi sutapti visi simptomai, tačiau reikia atsižvelgti į psichologinius niuansus ir elgsenos tipą. Jeigu atitinka, Staphisagria 30 mėginkit po 2-3 ž.
Stiklo karoliukai,
Rusiškai pakankamai išsamiai:
http://www.bdn-stein...PHISAGRIA.xhtml
Nebūtinai turi sutapti visi simptomai, tačiau reikia atsižvelgti į psichologinius niuansus ir elgsenos tipą. Jeigu atitinka, Staphisagria 30 mėginkit po 2-3 ž.
Obuoliausia, atrodo mums nuo gerklės užkimimo padėjus Mercurius, nuo vakar duodu, šiandien ryte gerklė nebebuvo užkimus. (antigripinas3 nepadėjo) Dėkui.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 18, 23:15)
Mūsų mažiausiai čia duodam (4 mėn.) (iš tikrųjų aš žirniukus naudoju, o jai per pieną persiduoda - taip homeopatas aiškino )
Serguliuoja dukrytė beveik nuo gimimo - koso nuo 3 sav., drėgnai, ypač rytais ir po miego (kai miega nekosti). 2 mėn. diagnozavo bronchiolitą (gydymas - penicilinu), kelias dienas po to lyg ir geriau, paskui vėl tas pats drėgnas kosulys - 3,5 mėn. diagnozavo dešinio plaučiuko uždegimą - vėl antibiotikai . Bet šitoj vietoj susikirto pulmonologo ir homeopatao nuomonės. Homeopato nuomone, tas kosulys jai atsiranda dėl pienligės grybelio - dabar geriam Nux Vomica ir Berberis vulgaris, bet mažė vis tiek koso. Po šitų vaistukų (gersim 4-6 sav.) skyrė Borax. Nebežinau nei ką daryti - vieną dieną lyg mažiau pakosti, kitą vėl daugiau. Ar dar laukti ar vėl kreiptis į homeopatą? Į polikliniką vežti nenoriu