Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

sveikos
kiek laiko galima duoti stodali?
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2010 03 15, 11:34)
sveikos
kiek laiko galima duoti stodali?

Mums pulmonologė sakė, kad kiek reikia, tiek galima. Mūsų homeopatas patarė gerti ne nurodytą dozę, o arbatinį šaukštelį sirupo atskiesti stikline vandens ir gurkšnoti visą dieną (jei išgeria visą stiklinę, dar atskiesti) ax.gif
Atsakyti

Paklausiau savo pažįstamos gydytojos apie tai, kas man vis rūpi: ar gerti papildus, ar tik homeopatinius vartoti. Taip pat ar tiesa, kad tėvų ir vaikų konstituciniai sutampa.

Cituoju atsakymą : Papildai neatstoja homeopatijos ir atvirksciai, abu turi savo vieta ir poveiki. Tikriausiai nebutinai vaiko konstitucinis vaistas turi atitikti tevo ar motinos, juk tiek vaistu daug, o genus ir kitokia itaka zmogus gauna is daugelio proteviu ir aplinkos. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man toks klausimas iskilo - "susislapinom" kosuli - dabar atkoso, graziai mergina - ar test vaistuku davima, ar pakeist kokiais kitais? Duodu bryonia complex ir stoptusin syrupeli g.gif
Atsakyti
Gal kuri davėt vaikiukui kažką, kai vaikas nesituština. Šiaip tik tas pirmas toks kietokas gabaliukas, toliau nėra kieti blush2.gif taigi pora kartų bandė padaryt, skaudėjo ir dabar psichologiškai sunku, nenori eiti į wc, užsiminus, kad reikia, verkia, pergyvena.....
aną kartą jau klizmavom mikrolaxu, nes visą savaitę nieko nedarė verysad.gif gal kažką parekomenduosit homeopatiško? mums 4 metukai 4u.gif viską mums padarė antibiotikai- sergam antrą mėn verysad.gif geriam gerąsias bakterijas, bet....................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 15 kovo 2010 - 20:02
pabandykit nueiti pas gydytoją ir išsitirti žarnyną - gal koks grybelis yra įsitaisęs ar dar kažkas.
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2010 03 15, 13:10)
Paklausiau savo pažįstamos gydytojos apie tai, kas man vis rūpi: ar gerti papildus, ar tik homeopatinius vartoti. Taip pat ar tiesa, kad tėvų ir vaikų konstituciniai sutampa.

Cituoju atsakymą :  Papildai neatstoja homeopatijos ir atvirksciai, abu turi savo vieta ir poveiki. Tikriausiai nebutinai vaiko konstitucinis vaistas turi atitikti tevo ar motinos, juk tiek vaistu daug, o genus ir kitokia itaka  zmogus gauna is daugelio proteviu ir aplinkos.   mirksiukas.gif

Na jau buvo straipsnis apie tai, kad papildų įsisavina apie trisdešimt procentų, tad ar verta jais maitinti vaiką. Taip pat ir tai, kad organizmas pripranta prie papildų ir tada pats nebenori įsisavintri iš maisto produktų. Todėl manau, kad geriausia tada žiūrėti maistą ir per maistą gauti. Jau ne vieną kartą gyriausi, kad mažakraujystę išgydžiau (ir ne vieną kartą vaikui ir sau) būtent su maistu ir per trumpą laiką. O mano bendradarbė prisirenka jaunų dilgėlės lapų, garšvos ir kiaulpienų, išdžiovina, susimala ir ant šaukštelio galo kiekvieną rytą išgeria - organizmas puikiai pasipildo natūraliais vitaminais ir mikroelementais.
Papildyta:
Na štai - mano vaikui laringitas perėjo į bronchitą. Buvo jau geriau, nebuvo temperatūros, atsikosėjo, o sekmadienį vakare vėl pakilo temperatūra, atsirado sausas kosulys. Kadangi nebuvo kam skambinti, daviau antibiotikus sad.gif Na tik tiek raminu save, kad gavo po trijų metų pertraukos. Bet turiu pastebėti, kad praėjo žymiai geriau.

O man stebint visą situaciją buvo nereali įtampa. Ir jau pasireiškė visi simptomai - skauda strėnos, pilvo apačia sergant mm (neskaudėjo jau kokius min 10 m), migrena atsinaujino, viduriai iki šiol nesusitarko. Gal kas gali parekomenduoti ką nors kad organizmas po streso greičiau atsigautų? Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 15 kovo 2010 - 20:50
grįžau iš naujo gydytojo. tai viskas man ten patiko. dabar žiūrėsiu kaip gydymas patiks doh.gif
Atsakyti
O mes sergam - aš, ir abu vaikai doh.gif Kol kas bandom tik konstitucinį gydymą - eksperimentuoju tsakant ax.gif Man kažkaip sunkiai, o vaikams... Nu dar reik palaukt, bet kol kas...tpu, tpu, tpu...

Kas dėl konstitucinio nustatymo ir atitikimo tėvams, tai aš ir paskui pamąsčiau, kad nebūtinai tėvų turi atitkt - juk daug paveldim ir iš kitų kartų... Bet kokiu atveju, mano abiems vaikams konstitucinis visgi nustatytas toks kaip ir mano. Net rodė aprašymus ir t.t. Bet kai pasišnekėjom irgi pripažino, kad gali būt ir kitoks nei tėvų.
Kažkaip mintys nesidėloija rišliai rašyt - galvą dar žiauriai skauda...
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 15, 20:01)
Gal kuri davėt vaikiukui kažką, kai vaikas nesituština. Šiaip tik tas pirmas toks kietokas gabaliukas, toliau nėra kieti blush2.gif taigi pora kartų bandė padaryt, skaudėjo ir dabar psichologiškai sunku, nenori eiti į wc, užsiminus, kad reikia, verkia, pergyvena.....
aną kartą jau klizmavom mikrolaxu, nes visą savaitę nieko nedarė verysad.gif gal kažką parekomenduosit homeopatiško? mums 4 metukai 4u.gif viską mums padarė antibiotikai- sergam antrą mėn verysad.gif geriam gerąsias bakterijas, bet....................

maniskiui dickiui kietedavo viduriai - dabar nebe - nes kasryt duodu isgert puoduka vandens, paprasto ir paskui dienos eigoje iki 2 l, aisku maziukas tiek neisgers - bet pakeist visas sultis, arbatas, kompotus - paprastu vandeniu - geriau pries valgi - ir susitvarkys - nes mazajai ta nuo pat pradziu praktikuojam - bedu ner mirksiukas.gif
Dar ant keliu draugiu vaiku isbandytas reikalas blush2.gif
Atsakyti
Stiklo karoliukai, aš daviau Lycopodium30. Nebuvo momentinis rezultatas. Turbūt kokias 2-3 savaites girdžiau.
Atsakyti
Kas labiausiai tiktų prie ūmaus gerklės uždegimo? Kai šoka aukšta t-ra, atsiranda laringitinis kosulys?
Ir dar - kiek supratau, paskaičius temą, Belladonna muša t-rą - ar naudojat pagamintus žirniukus (jei taip, kokios potencijos vaikams reikėtų?) ar galima Belladonna Hommacord lašiukus? g.gif Nes ten yra alkoholio, tai nžn ar tinka kūdikiams iki metukų ir mažiems vaikams ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį, vaikui po slogos gan intensyvios atsirado toks kaip krenkštimas, net jį sausą kosulį nepanašu, kas tokiu variantu tiktų g.gif . Sloga skaidri baiginėjasi, beveik nieko neišpučia, gerklės neskauda, krenkščia dieną, naktį nebe. Ką bandyt jau neišmanau g.gif
Atsakyti