Dabartiniais laikas, jei Varšavskis ( ir kiti "homeoaptiniai šaltiniai") būtų primelavęs apie tų laboratorijų atliktus tyrimus, turbūt būtų užsibylinėjęs su tom laboratorijom, o knyga uždrausta platinti. Tik atrodo, kad taip nėra.
O apie tai, kad Anglijos karališkąją šeimą gydo "įteisinti šarlatanai", tai iš vis patyliu, turbūt tiems homeopatiniams šaltiniams tokia info "paminupuliavus" irgi nieko gero nebūtų.
Jau aną kart kai buvot čia įlindęs, norėjau pasakyt, kad gi atidaryk temą apie "teisingus" vaistus - žolinius, ar kokius jūs ten reklamuojat, ir veskit tą temą, konsultuokit. Su mielu noru paskaityčiau . Kam eit kažkur ir aiškint, kad jūsų vartojami vaistai "š". Veda žmonės temą Cordicepsą, apie Transfer faktorius, veskit ir jūs savo temą apie teisingus vaistus, kam čia juodint kitus.
Man rodos, geriausia būtų tiesiog nereaguoti į tokius, lyg jų postų ir nebūtų. Tada gal praeitų noras kištis ten kur jiems nepriklauso. Tiesiog ignoruoti. Nes jei atsakai, jiems atsiranda stimulas vėl rašyti. Jie kaip vampyrai, siekiantys mūsų energijos. Nereaguokim ir neleiskim jiems siurbti mūsų energijos.
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:17)
Man rodos, geriausia būtų tiesiog nereaguoti į tokius, lyg jų postų ir nebūtų. Tada gal praeitų noras kištis ten kur jiems nepriklauso. Tiesiog ignoruoti. Nes jei atsakai, jiems atsiranda stimulas vėl rašyti. Jie kaip vampyrai, siekiantys mūsų energijos. Nereaguokim ir neleiskim jiems siurbti mūsų energijos.
Geriausia butu,jeivis tik atkreiptumet demesi ir pati pamastytumet. Nes kalba eina apie zaidimus sveikata. Bet jus zinoma galit uzmerkt akis uzsikimst ausis ir apsimest kad nieko nieko negirdit nieko nematot. Tik taip jus ne islosit, o pralosit. Atsibuskit - kalba ne apie tai kas laimi diskusijose, o apie zaidimus sveikata ir smegenu plovima. Jusu teise uzsirisus klykt "nenoriu girdet, nes man tai nepatinka ir nesiruosiu gilintis" , mano - perspet. Ne jus vienos ta tema skaitot, gal kam ir pravers.
Laitmanai, savo biznio šioje temoje neišsuksit. Kadangi prekiaujate įvairiais papildais ir žolėmis, homeopatija jums tikrai nepravarti. Nes įgudusio homeopato skiriama, jinai gali daugiau nei žolė.
Tikiuosi D. duos man laiko panaršyti ir atrasti "specially for" you straipsnių... Nors buvau įmetus nuorodų, bet tamsta, įtariu, be lietuvių kalbos kitų nemokate (kaip ir nesuprantate kas yra sakoma).
Esu ne kartą temoje pasidalinusi savo patirtimi. Kaip ir ne vienas čia skaitantis ir rašantis žmogus.
Beje, irgi pažįstu ne vieną žurnalistą. Ir labai nenustebčiau, jeigu su p. žurnalistė nebūtų asmeniškai su jumis pažįstama.
Antibiotikai, deja, plačiai skiriami visų jūsų gerbiamų gydytojų (alopatų), o pas gebantį padėti homeopatą ne taip paprasta patekti ūmiu atveju (t.y. vaikui sukarščiavus). Todėl ir manevruojama tarp dviejų variantų.
Tikiuosi D. duos man laiko panaršyti ir atrasti "specially for" you straipsnių... Nors buvau įmetus nuorodų, bet tamsta, įtariu, be lietuvių kalbos kitų nemokate (kaip ir nesuprantate kas yra sakoma).
Esu ne kartą temoje pasidalinusi savo patirtimi. Kaip ir ne vienas čia skaitantis ir rašantis žmogus.
Beje, irgi pažįstu ne vieną žurnalistą. Ir labai nenustebčiau, jeigu su p. žurnalistė nebūtų asmeniškai su jumis pažįstama.
Antibiotikai, deja, plačiai skiriami visų jūsų gerbiamų gydytojų (alopatų), o pas gebantį padėti homeopatą ne taip paprasta patekti ūmiu atveju (t.y. vaikui sukarščiavus). Todėl ir manevruojama tarp dviejų variantų.
QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 17:15)
O apie tai, kad Anglijos karališkąją šeimą gydo "įteisinti šarlatanai", tai iš vis patyliu...
Jau aną kart kai buvot čia įlindęs, norėjau pasakyt, kad gi atidaryk temą apie "teisingus" vaistus - žolinius, ar kokius jūs ten reklamuojat, ir veskit tą temą, konsultuokit.
Jau aną kart kai buvot čia įlindęs, norėjau pasakyt, kad gi atidaryk temą apie "teisingus" vaistus - žolinius, ar kokius jūs ten reklamuojat, ir veskit tą temą, konsultuokit.
O kad Paksą Lolišvili konsultavo, matyt irgi rodo jos veiklos rimtuma, ar ne?
Nereklamuoju as jokiu vaistu. Jei turit kitokiu irodymu - butu miela paskaityti.
Reklamuoju mastyma Jis visai nekenksmingas, be salutinio poveikio, nepraskiestas, bet realios naudos yra. Piniginei ir sveikatai. Pabandykit kada
Gal kas esate gydę mažakraujystę homeopatiniais vaistukais? Sūnui kol duodu geležį tol kraujas pusę bėdos, tik nustoju duoti ir vėl nukrenta hemoglobinas O be to jam nuo geležies labai užkietėja viduriukai Vasarą nuo žemuogių ir šilauogių kraujas buvo kuo puikiausias, bet dabar jau vėl pablogėjo
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 05, 17:22)
Na tai eikit ir kalbėkit apie alopato skirtus vaistus tam skirtoj temoj,
cia gi apie homeopatija
As zinau kur yra straipsniu "į temą" ir rasytu ne homeopatijos propagandistu. Mano parase
QUOTE(lightmanas @ 2010 03 05, 18:27)
O kad Paksą Lolišvili konsultavo, matyt irgi rodo jos veiklos rimtuma, ar ne?
Nereklamuoju as jokiu vaistu. Jei turit kitokiu irodymu - butu miela paskaityti.
Reklamuoju mastyma Jis visai nekenksmingas, be salutinio poveikio, nepraskiestas, bet realios naudos yra. Piniginei ir sveikatai. Pabandykit kada
Manau, Pakso intelektas ir mąstymas "šiek tiek" skiriasi nuo Anglijos karalienės .
Vis tiek stebiuosi, iš kur tiek to piktumo imat.
Man atrodo, kad mes čia dauguma mamų jau esame padariusios savo pasirinkimą, prieš tai ne vienerius metus gydydamos savo vaikus tradicine medicina.
Papildyta:
Labai gerai kelia hemoglobiną melionas, moliūgas, petražolės, kopūstai. Tik - tuomet nevartokit jokių pieno produktų. Labai gerai veikia, savo sūnui mažiukui taip keldavau hemoglobiną kai nukrisdavo. Dabar taip pat.
Papildyta:
QUOTE(JurgaS @ 2010 03 05, 18:29)
Gal kas esate gydę mažakraujystę homeopatiniais vaistukais? Sūnui kol duodu geležį tol kraujas pusę bėdos, tik nustoju duoti ir vėl nukrenta hemoglobinas O be to jam nuo geležies labai užkietėja viduriukai Vasarą nuo žemuogių ir šilauogių kraujas buvo kuo puikiausias, bet dabar jau vėl pablogėjo
Labai gerai kelia hemoglobiną melionas, moliūgas, petražolės, kopūstai. Tik - tuomet nevartokit jokių pieno produktų. Labai gerai veikia, savo sūnui mažiukui taip keldavau hemoglobiną kai nukrisdavo. Dabar taip pat.
QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 17:31)
Manau, Pakso intelektas ir mąstymas "šiek tiek" skiriasi nuo Anglijos karalienės .
siek tiek ... O jei Anglijos karalienė su kokia bioenergetike konsultuotųsi tai jums jau butu rodiklis?
T.y. rodiklis - ne pasigilint kas tai yra, o ziuri kas vartoja. labai timta, zinoma.
QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 18:31)
Šalutinis poveikis tradicinės medicinos Juk žinot merginos, kiek daug šalutinio poveikio turi vis tie tradiciniai vaistai. Nekalbu apie paralyžių, mirtį, komą. Juk jie ir agresiją, pyktį sukelia ir kitus psichikos sutrikimus. Turbūt per daug pavartojo vaistų.
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:33)
Ei,ką čia propaguojat, čia gi ne homeopatija. Cia fitoterapija.
Taip ir pasiklysta zmones...
Ar jūs kalbat apie n kartu skiesta meliona, moliuga ir petrazoles?
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:36)
Šalutinis poveikis tradicinės medicinos Juk žinot merginos, kiek daug šalutinio poveikio turi vis tie tradiciniai vaistai. Nekalbu apie paralyžių, mirtį, komą. Juk jie ir agresiją, pyktį sukelia ir kitus psichikos sutrikimus. Turbūt per daug pavartojo vaistų.
O nuo homeopatijos poreikis tyciotis ir nepakantumas kitai nuomonei kyla? Ar cia naturali jusu organizmo reakcija?