Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 14:54)
Eima, o pastarąjį kartą kai sirgot, Actifedo nevartojot? Jis iškraipo tą alerginį tyrimą, kelias savaites bent jau reik būt jo nevartojus...

Gavo doh.gif Paskaičiavau, kad 10-11 dienų praėjo po jo... Mažai?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 05, 17:04)
Gavo doh.gif Paskaičiavau, kad 10-11 dienų praėjo po jo... Mažai?

Kiek pamenu man sakė, minimaliai 14 d.. Bet bijau primeluot...
Atsakyti
Nuvažiuosiu pasiklausiu laboratorijoj...
Atsakyti
Labas, atnesiau pora naudingu tekstu. Gal kam nors vis tik pravers

Pirma

Antra

Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 03 05, 13:46)
Mano mažoji apsirgo ir vėl  verysad.gif  šį kartą be antibijotikų jau neprasisuksim,kraujo tyrimas parodė,kad bakterinė infekcija-pūlinga angina,pūliai ant abiejų pusių  verysad.gif 
Priminkit kaip vartot Nux Vomica šalia antibijotikų,tiesa turiu tik Homaccordą? Kiek pertrauką turi but ir prieš ar po antibijotikų suduot?
Ir dar pas dukrą abu kaklo limfmazgiai stipriai padidėję,gydytoja sako,kad taip suregavo nuo gerklės,liepė dėt šildomus kompresus su degtine,bet ji nebūna plešia ir rėkia,kad jai niežti,pabandžiau su vandeniu degtine praskiest vistiek jai niešti  verysad.gif  Gal yra kas iš homeopatijos kas gali padėt sumažint limfmazgius? Taip skauda širdį,kad prireikė antibijotikų  cray.gif

Mercurius heel bandėt? Matosi, kuri pusė būtų labiau ar nelabai?

QUOTE(argus @ 2010 03 05, 14:18)
Nu va, atėjo gydytojas ir pasakė - bronchitas, ir paskyrė antibiotikų. Dabar paskambinau homeopatui - liepė gerti Ipecacuanha, ir nuo slogos. Labai nenoriu duoti antibiotikus, tuo labiau, kad esu įsitikinusi, kad tai virusinės kilmės. O ir temperatūra jam pati nukrito iki 37,0 nuo 38,2.

Gal prasisuksit ax.gif Jeigu temperatūra krenta, gal vistik į gerą. O kosulys lengvesnis ar ne?

Papildyta:
QUOTE(lightmanas @ 2010 03 05, 15:08)

Pirma

Antra

Lightmanai, mes jau kelis kartus aptarėm nuomonių skirtumus. cool.gif

Vanda Ibianska medikė ar tiesiog žurnalistė? Nes rašyti tai ir aš moku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 03 05, 13:46)
Mano mažoji apsirgo ir vėl  verysad.gif  šį kartą be antibijotikų jau neprasisuksim,kraujo tyrimas parodė,kad bakterinė infekcija-pūlinga angina,pūliai ant abiejų pusių  verysad.gif 
Priminkit kaip vartot Nux Vomica šalia antibijotikų,tiesa turiu tik Homaccordą? Kiek pertrauką turi but ir prieš ar po antibijotikų suduot?
Ir dar pas dukrą abu kaklo limfmazgiai stipriai padidėję,gydytoja sako,kad taip suregavo nuo gerklės,liepė dėt šildomus kompresus su degtine,bet ji nebūna plešia ir rėkia,kad jai niežti,pabandžiau su vandeniu degtine praskiest vistiek jai niešti  verysad.gif  Gal yra kas iš homeopatijos kas gali padėt sumažint limfmazgius? Taip skauda širdį,kad prireikė antibijotikų  cray.gif

Tik dabar įsiskaičiau.. Kokie dar šildomi kompresai prie pūlių blink.gif mega_shok.gif Negalima, jei nenori, kad dar labiau supūliuotų. Aišku vartojat antibiotikus, jie mažins juos, bet neapsunkinkit šildymais...

Limfmazgius gerai mažina Apis, taip pat Belladonna nuiminėja paburkimus gerai. Man anksčiau sakė, jei užkimę prie to tai Apis, jei be kimimo tai Belladonna ir 2 kart Mercurius prie kurio nors, jei jau į pūlingumą eina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 05 kovo 2010 - 15:38
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 05, 17:23)
Gal prasisuksit  ax.gif Jeigu temperatūra krenta, gal vistik į gerą. O kosulys lengvesnis ar ne?

Temperatūra krenta - jau 36.9. Na vakare dar įdomu kaip bus. Kosulys retesnis, lengvesnis, bet toks dirginatis, nemoku net papasakoti. Tartenpedreel nuėmė, nes sakė kad jis dirgina. Ir protargolio neleido - tirština sekretą. O pas mus iš nosies bėga skysta, skaidri, per nosiaryklę - tiršta geltona, nosis užimta, ir čiaudi. Reik tikėtis kad prasisuksim. Tuo labiau, kad yra energingas, apetitu nesiskundžia. Nuvariau dabar miegoti - nes anksti keliasi, vėlai užmiega, naktį miegoti aš neleidžiu su temperatūros matavimu ir vaistais. Jau mane net su lazdom vaikas norėjo mušti, kam neleidžiu miegoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 03 05, 17:37)
Limfmazgius gerai mažina Apis, taip pat Belladonna nuiminėja paburkimus gerai. Man anksčiau sakė, jei užkimę prie to tai Apis, jei be kimimo tai Belladonna ir 2 kart Mercurius prie kurio nors, jei jau į pūlingumą eina.

Apis mums labai gerai nuėmė paburkimus. Sudavus kelis kartus gerokai sumažėjo paburkimas.
Atsakyti
QUOTE(lightmanas @ 2010 03 05, 17:08)

Pirma

Antra

Tai, kad neteisingą info platinat. Pirmam šios temos psl. nemažai šaltinių, kur galima pasigilinti homeopatines žinias.

Vienas iš jų (Varšavskij. Praktičeskaja gomeopatija):
"Через 100 лет с лишним после опубликования Ганеманом основных принципов гомеопатии акад. Н. П. Кравков нашел экспериментальные подтверждения для некоторых положений, высказанных Ганеманом.
Н. П. Кравкову удалось уловить биологические реакции при воздействии на клетку раствором вещества концентрации 10—12 и 10—32 (протеиновые амины, алкалоиды, гликозиды); он нашел двухфазность действия ядов, которые в фармакологических концентрациях суживали сосуды, а в минимальных дозах — расширяли их.
Еще до Н. П. Кравкова Негели в 1893 г. показал, что некоторые водоросли погибают в сосуде с водой, в которую была погружена медная пластинка, даже после повторного промывания сосуда, когда никакими химическими реакциями следов меди не обнаруживается. Он же вычислил, что доза серы, равная 0,00000001 г, содержит ещё 1000 биллионов молекул и достаточна дли терапевтического эффекта при фурункулезе.
В. М. Персон показал, что треххлористая сурьма в разведении 1:2500000 активирует фермент амилазy. Разведение серы 10—6, 10—15 и 10—25 ингибирует процесс гидролиза крахмала, разведения 10—20 и 10—30 активируют эту реакцию.
Растворы сулемы концентрации 10—6, 10—20, 10—35 и 10—65 задерживают реакцию превращения крахмала в сахар, а концентрации сулемы 10—15, 10—25, 10 —45 активируют этот процесс. Ликоподиум в разведении 1:1060 и выше тормозит действие пепсина на фибрин.
На протяжении 1952—1956 гг. в физиологической лаборатории Бойда (Лондон) опыты Персона получили полное подтверждение. В 1955 г. одновременно в двух лабораториях в Париже, в Институте Кюри, и в Штутгартской лаборатории Лезера были проделаны опыты с изотопами фосфора и йода, причем сотрудники Института Кюри обнаружили следы фосфора в разведении 10—36, а лаборатории Лезера — следы йода в разведении 10—42.
В. И. Скворцов наблюдал изменения газового обмена от минимального воздействия пахучих веществ; запах раков у некоторых людей вызывает крапивницу; цветочная пыль или запах сена индуцирует приступ бронхиальной астмы.
Туберкулин вызывает у больного туберкулезом заметную реакцию при подкожном введении в разведении 1:1016, вакцинация и вакцинотерапия, иммунизация è иммунотерапия проводятся также ничтожными дозами.
Кстати, фармаколог Шульц в 1925 г., Ганс Мух и 1920 г. указывали, что между гомеопатией и иммунологией много общего в смысле подтверждения как принципа подобия, так и эффективности микродоз.
Таким образом, малые и микроскопические дозы не являются преимуществом одной гомеопатии; терапевтическая активность олигодинамических доз лекарственных средств широко используется в современной практической медицине, а иммуно- и вакцинотерапия во многом предполагают принцип подобия и говорят в пользу его биологичности. По данным литературы известно, что за много лет до открытия туберкулина и теоретического обоснования его применения в гомеопатической ветеринарной практике применялась профилактическая вакцинация. Существует мнение, что принцип подобия не ограничивается сферой действия лекарства, а распространяется на многие факторы, влияющие на организм (химические, механические, световые, тепловые, электрические и др.). Хорошо известно, что воспаление лечится теплом не хуже, чем холодом."

Atsakyti
Rašyt gal ir mokat, o mastyt? Ar galit pateikt nors viena argumenta be paistalu apie vandens atminti ar kuo geriau paskiesta tuo geriau veikia? Nes sitie oficialiai ir ne karta paneigti. Kad ir fiziku. Tik nesaukit, kad jie ne medikai, jie su vandens savybem pakankamai stipriai pazistami biggrin.gif
Homeopatija yra iteisintas sarlatanizmas,neturintis jokio mokslinio pagrindo? Kodel yra gydymo istaigose? Atsakymas tas pats - iteisintas sarlatanizmas, nes kazkam tai nesa pelna. O jei jau iteisinta, gi neisvysi is gydymo istaigu. Taip kad siulyciau nepurkstaut, o isiskaityt i abieju pusiu argumentus ir ijungt savo logini mastyma, o ne tik "homeopatas sake". Nebent labai norisi aklai uzsispyrus ir toliau kist pinigus i cukriukus ir vandenukus.
O dėl Vandos Ibianskos - padorus zurnalistas nesisvaido informacija jos nepatikrines. Ypac tokios kuria galima paneigt. O gal jus galite argumentais paneigt kazkuri ten esanti teigini? Jei galit, mielai paskaitysiu.
Na situ savo ismananciu homeopatu zodziais. Atleiskit, bet medikais as ju nevadinu, man tai ne medicina, o versliukas. Prekiauja patikliems zmonems viltim cukriuko pavidalt. Niekas nesako, kartais ir geri zmones susipainioja. Dar labiau susipainiot padeda finansine nauda (kuo kaltina dazniausiai tradicine medicina biggrin.gif) Bet ijungus logika tai nesunkiai atsipainioja.
Labanakt. Jusu paciu labui linkiu kada nors atsimerkti. Nemalonu pasijust tiek metu kvailintam (ir man taip buvo), bet dar kvailiau leistis ir toliau but kvailinamu. Jei ka, uzsukit i mano parasiuka. Balionelis jums. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 16:43)
Vienas iš jų (Varšavskij. Praktičeskaja gomeopatija):

Man prasyciau is nesuiteresuoto saltinio. Ne homeopatinio.
Tik kad nesuinteresuoti saltiniai daugiau juokias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lightmanas @ 2010 03 05, 15:50)

Kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas. Visur tik lendat, kišat savo ir aiškinat. Labiausiai apsidžiaugiat jei nors vienas ką nors parašo, tada gali sau leist išsiliet. Lyg nieks su jumis nebendrautų realybėj...

Čia mes nesiginčijam tikėt/netikėt, o dalinamės PATIRTIM. Jei ta patirtis šarlatanizmas ir jis man padeda - valio. O jūs galit nueit į vaistinę ir su vaistininke padiskutuot kaip bobutė apie tradicinių vaistų galią. Bet ten matyt neįdomu, nes nieks neprieštaraus. Ten gi nieks nesuinteresuoti niekuo - tik jūsų sveikata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 05 kovo 2010 - 15:57
Ir kas svarbiausia, tas vadinamasis cukriukas su vandeniuku jokio pašalinio poveikio neturi. Tegu ir padeda tas placebo. Bet šiaip tei vadinamieji žinovai turbūt niekada neišgirs, kad ir tie homeopatai neatsisako tradicinės medicinos vaistų, tik vartoti juos skatina itin atsakingai. Na kodėl bent vienas temoj turi įkišti savo trigrašį neprašomi :ax
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 05, 16:55)
Kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas. Visur tik lendat, kiša savo ir aiškinat.

Gal turit kokio cukriuko jam pagydyt?
Nepatikesit, bet del jusu. Kad nors kas nors susimastytu ir isliptu is sito smegenu plovimo.
Jei del saves, tai man ir be perspejimu jums gerai, o poreikio but zeminamas neturiu. Bet lendu, nes man nenusispjaut, kad jums ir dar kruvai zmoniu ir toliau sekminai plaunamos smegenys.
Kol kas tiek. Ateinu ne is jusu tyciotis, bet parodyti, kad vis garsiau kalbama ir kita info puse. Ir ji verta demesio.
Patirtis - taip, greiciausiai ja butumet tureje ir be savo stebuklingos homeopatijos. Nes jei padejo, tai ne jusu vandeneliai padejo, o pats organizmas susitvarke. Bet rimciau susirgus vis tik patariu nezaist, o tai va ir baigias kaip skaitau kai kuriu patirti - antibais. Pirma nualina organizma savo cukriukais vandeneliais, o paskui
ir tenka griebtis antibu. Kazi kiek kartu ju butu galima isvengt, jei butumet laiku gave kito spekto (nei homeopatija ar antibai) vaistu. Juk ne viskas kas ne homeopatija - antibiotikai ar ne. O kad ir iskart antibiotiku - koks skirtumas , jei pirma pasekine organizmus, vis tiek prie ju pereinat. Tik organizmui i ta laika leidziat rimciau isisirgt. Ar pas jus ir antibai homeopatiniai? laugh.gif
Ateini blin i homeopatijos tema, o cia moterytes apie antibus kalba laugh.gif
Kol kas tiek. Visada jus prisimenantis,
Lightmanas
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:01)
Ir kas svarbiausia, tas vadinamasis cukriukas su vandeniuku jokio pašalinio poveikio neturi.

Pagrindinio irgi. Deja.

Is to beje gaunas pasalinis, kad negydoma liga turi laiko sekmingai progresuoti.
Sveikata yra per didelis turtas, kad ja rupintumemes isjunge mastyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lightmanas: 05 kovo 2010 - 16:11