Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 10:43)
Eima, mažint alergines reakcijas tai turėtų, bet man rodos ne taip greit ant odelės pasimatys. O pačiai jei kažkokių įtarimų turi kas alergizuoja, gal ir vertėtų truputį prisižiūrėt.
Pas mano merginas oda susitvarkė pilnutinai. Kaip tyčia nuo vasario mėnesio būdavo patys blogiausi laikai, kai jau ne tik be drėkinančių kremų, bet ir be hormonų neištempdavau. Pas dičkę anei jokių nei į AD, nei į žvynelinę panašių lopelių. Mažoji irgi jau nebesusialergizuoja, kaip būdavo anskščiau (beveik kartą per mėnesį kažkokios neaiškios odos alergijos kildavo). Dabar nieko nenaudoju, net aliejų į vonią nebepilu.

Primink ką ir kaip vartojot? g.gif Per kiek laiko susitvarkė odelė ir kokios būklės buvo prieš pradedant gydymą? Sorry, kad taip klausinėju - aktualu ax.gif
Atsakyti
Mažoji Sulphur200. Kai pradėjom odos bėdų ūmių tuo metu neturėjom, bet pradėjus išbėrė visas blauzdas ir laei riešus. Bėrimas buvo kitoks, be naktinio niežulio (šitas reiškinys mane erzindavo labiausiai pas mažę) ir neberaudonas. Realiai vargino porą dienų (kelias dienas kasėsi, paskui dar kuris laikas laikėsi, bet jau pojūčių vaikui nekėlė jokių). Kada praėjo net nepastebėjau.

O dičkei (Ca carb.200 + Lycopodium 200 - Kentas rašo, kad jie papildo vienas kitą) - lopai balti ant kelių, alkūnių, ant vienos kulkšnies (delno dydžio) laikėsi kai pradėjom (jie nuolat būdavo). Didžiųjų problemų (tarpkojuky, kur pavasariop žaizdom nueidavo)[COLOR=yellow] kai pradėjom konstitucinį gydymą neturėjom, taip sakant matyt nesezonas dar buvo. Tai tos didžiosios problemos taip ir neatsirado, o baltų lopų irgi anei žymės. Paūmėjimo odoj nepastebėjau jokio, pradėjo mažėt gal koks mėnuo nuo vartojimo pradžios. Vakar kaip tyčia apžiūrėjau ar kas likę, pasirodo nieko nelikę smile.gif .

Bet mes ne perseniausiai pabaigėm skirtą 3 mėn. kursą.
Atsakyti
Kiek atsimenu vartojot po 1 kartą į 2 savaites g.gif Po kiek žirnių?
Pas maniškį tai vis ūmi stadija unsure.gif O dar aš matomai su savo visko valgymu prisidedu...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 05, 14:20)
Kiek atsimenu vartojot po 1 kartą į 2 savaites g.gif Po kiek žirnių?
Pas maniškį tai vis ūmi stadija unsure.gif O dar aš matomai su savo visko valgymu prisidedu...

Dičkė Ca carb 5 žirniai kartą per 2 savaites, Lycop. - 3 žirniai du kartus savaitėj.
Mažė Sulpfur 3 žirniai kartą per 2 savaites (mažei dar Beladona 30 - karta savaitej 5 žirniai buvo skirta).

Bet kiek mes pas šį gyd. esam 200 gavę, tai galiu pasakyt, kad shemos vis skirtingos: ūmi situacija, neūmi, kiek galim iškęst pablogėjimą ir t.t. Kiek suprantu tikslas - kad organizmas pats pradėtų reguliuot viską. Vat kažkaip keistai ir tik vasarą liepė atvažiuot g.gif .

O tau neišeina su gyd. pasikonsultuot? Jei tikrai ūmiai, gal geriausiai būtų gyd. nuomonę išgirst ką daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 05 kovo 2010 - 13:00
Deja, gydytoja G. pasimetus ir matau, kad nebežino. Sako tai gal tada netinka, tai gal bandom keist. Bet taip neužtikrintai kažkaip. Nors prieš tai kai pasakiau, kad kai ligos metu daviau 6 kart dienoj situacija ženkliai pagerėjo, tai po to liepė duot 3 kart dienoj kelias savaites ir sako žiūrėsim, nes neeiliniai jūs pas mane net įdomu g.gif Kažkaip pasijutau, kad pradėjo tiesiog eksperimentuot. Kadangi paskutinį kart buvau kartu su vyru konsultacijoj, tai jam ir pasirodė, kad net nebando pasigilint ir pamąstyt... Todėl pabandžiau susisiekt su gydytoja P. Vyras pas ją lankosi ir aš neseniai buvau. Kaip tik ir pašnekėjom vietoj. O kai mažiui vėl kažkas dabar taip sureagavo, tai nuotraukas el.paštu jai nusiunčiau, tai liepė padažnint Ca carb 30. Vakare nufotografuot ir atsiųst vėl. Tada spręs ar reaguoja organizmas į vaistą ir bus aišku ar reik stipresnio ar iš vis kito vaisto...
Atsakyti
Mano mažoji apsirgo ir vėl verysad.gif šį kartą be antibijotikų jau neprasisuksim,kraujo tyrimas parodė,kad bakterinė infekcija-pūlinga angina,pūliai ant abiejų pusių verysad.gif
Priminkit kaip vartot Nux Vomica šalia antibijotikų,tiesa turiu tik Homaccordą? Kiek pertrauką turi but ir prieš ar po antibijotikų suduot?
Ir dar pas dukrą abu kaklo limfmazgiai stipriai padidėję,gydytoja sako,kad taip suregavo nuo gerklės,liepė dėt šildomus kompresus su degtine,bet ji nebūna plešia ir rėkia,kad jai niežti,pabandžiau su vandeniu degtine praskiest vistiek jai niešti verysad.gif Gal yra kas iš homeopatijos kas gali padėt sumažint limfmazgius? Taip skauda širdį,kad prireikė antibijotikų cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 05, 13:09)
Deja, gydytoja G. pasimetus ir matau, kad nebezino. Sako tai gal tada netinka, tai gal bandom keist. Bet taip neuztikrintai kazkaip. Nors pries tai kai pasakiau, kad kai ligos metu daviau 6 kart dienoj situacija zenkliai pagerejo, tai po to liepe duot 3 kart dienoj kelias savaites ir sako ziuresim, nes neeiliniai jus pas mane net idomu g.gif Kazkaip pasijutau, kad pradejo tiesiog eksperimentuot. Kadangi paskutini kart buvau kartu su vyru konsultacijoj, tai jam ir pasirode, kad net nebando pasigilint ir pamastyt... Todel pabandziau susisiekt su gydytoja P. Vyras pas ja lankosi ir as neseniai buvau. Kaip tik ir pasnekejom vietoj. O kai maziui vel kazkas dabar taip sureagavo, tai nuotraukas el.pastu jai nusiunciau, tai liepe padaznint Ca carb 30. Vakare nufotografuot ir atsiust vel. Tada spres ar reaguoja organizmas i vaista ir bus aisku ar reik stipresnio ar is vis kito vaisto...

Tai tu maziu gydysi dabar pas P.? Mano maziui like dar lopineliai raudoni keli pampersu zonoje, bet is 6 k tustinimosi per diena liko 1 4u.gif O kaip P. prognozavo, as pati pradejus vartoti konstitucini, pradejau priimti racionalius sprendimus: nakciai maziu atiduodu teveliui, kad galeciau pati issimiegoti, tai tie ten rekinasi jau kelias paras. Viena vakara uzkilo temperatura, kai P. nurodymu Ca Carb 30 pakeiciau i C a carb 200, tai miegojau dar kartu viena nakti, bet per nakti praejo tas virusas, ar kas, nu dar nebuvo taip, kad vaikas viena nakti paserga ir viskas. Nu va ziodziu, o dickiui naktiniai siaubiakai praejo beveik visiskai tfu tfutfu. O kaip tavo vyrui sekasi? Kokia tau potencija ir kiek kartu per diena? Kaip apsisprendei pas ja eiti, jei vyrui nesiseke?
Atsakyti
Negaliu sakyt, kad vyrui nesiseka. Manau jam tiesiog per silpna. Iš kitos pusės jis pasidarė ramesnis. Bet darbais taip užkrautas, kad jau žirniai čia nepadės... Darbų per parą turi maždaug 36 valandom doh.gif
Aš kreipiausi, nes nebeapsikenčiau savo savijautos. Čia ilga istorija... Aš gavau Ca carb 1M 3 kart dienoj.
Vaikų dar nebuvau nuvedus. Tiesiog pašnekėjom abu kartus kai su vyru buvom. O kai dabar su mažium taip vis nesigauna, parašiau jai el.paštu... Prieš tai siūliau atvežt jį konsultacijai, tai sakė nereikia, nes ir taip kol kas viskas aišku ir nieko naujo ar kitko nepasakytų. Vat ir dabar liepė duot dažniau preparatą, o kitą dieną ji galės nuspręst pagal gautus rezultatus tolimesnius veiksmus.
Papildyta:
Vilnele, kiek laiko mažiui ad gydai?
Papildyta:
Tiesa, o mažiaus AD alerginis? Ar riboji kažkokį maistą jam ar duodi viską? Kiek jam laiko?
Atsakyti
Maziu gydem pas G. nuo 2 men, bet kaip jau sakiau ji keite nuo Ca carb i Ca fl, procesas buvo sustojes, po to foliu gydemes, kol neseniai pribrendom konstituciniui - pries 5 sav. pradejom pas P. gydytis. 4 men darem durio tyrimus, pripazintas AD, alergija pieno baltymui stipri, o kai kuriems kitiems prod pvz mieziams nestipri. Neduodu beveik jokiu pieno prod, iskyrus savo piena, kartais grietine pasitaiko kur sriuboj, ar suris geltonas makaruose. Jam balandi 2 metai bus. Pati valgau viska. Kazkada laikiausi bepienes dietos, nebuvo jokio efekto, ir stogas vaziavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 05 kovo 2010 - 14:08
Nu va, atėjo gydytojas ir pasakė - bronchitas, ir paskyrė antibiotikų. Dabar paskambinau homeopatui - liepė gerti Ipecacuanha, ir nuo slogos. Labai nenoriu duoti antibiotikus, tuo labiau, kad esu įsitikinusi, kad tai virusinės kilmės. O ir temperatūra jam pati nukrito iki 37,0 nuo 38,2.
Atsakyti
Ipececuanha tinka kai kosulys šlapias iki vėmimo, net tampo...

Vilnele, vat ir man stogas nuvažiavęs, o dabar dar ir namas stengiasi jį pasivyt doh.gif biggrin.gif Važiuoju vakare pas save į darbą, tai jaučiu pasidarysim kraują su didžiausia maisto palete, nes kitaip neatsirenku kas dar apart žuvies ir burokėlių alergizuoja... O laukt eilėj apie mėnesį nenoriu...

Beje maniškis irgi 2008 gimimo, tik jam 2 sueis rugsėjį. O dičkis matau tavo 2004 - mano vyresnioji irgi - vasarinukė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 05 kovo 2010 - 14:37
Eima, o pastarąjį kartą kai sirgot, Actifedo nevartojot? Jis iškraipo tą alerginį tyrimą, kelias savaites bent jau reik būt jo nevartojus...
Atsakyti