QUOTE(vilnele @ 2010 03 04, 22:02)
Eima, kas paskyre konstitucini?
Spėk iš 3 kartų
Kaip tavo mažiuko AD? Ar gerėja?
Maniškiui tai kažkoks marazmas. Vėl kaip paryškėjo dėmės, kad net išsižiojau, nors praktiškai nieko nebebuvo. Nesuprantu ar čia jis kažką paragavo (lyg ir mačiau nutempiant nuo stalo pora raugintų kopūstų siūlelių) ar čia aš jam duodu tas reakcijas(maitinu dar pati, o valgau viską). Matomai, kad problema aš pati, nes tikrai valgau viską, o dieną jį dar pagirdau MP, naktį nebeduodu ir būtent iš po nakties atsikelia gražesnėm kojom
Bet man nieks neatsako ką daryt - ar man nutraukt maitinimą jei noriu viską valgyt, ar valgyt tik tai ką jis, ar dar kažką. Juk logiškai mąstant jei paskirtas konstitucinis preparatas tikrai jam tinka, tai turėtų mažint ir alergines reakcijas
Kol kas vėl esu pasimetimo stadijoj...
Papildyta:
Beje, nutraukiau kur anksčiau rašiau, kad dukrai Lachesis 200 buvo skirtas, nes tikrai situacija blogesnė buvo ir dabar 2 dienas gavo Ca Carb 200 po 1 žirniuką ryte. Vaikas iš kart pasidarė ramesnis. Dingo tie padidėję užsispyrimai/nervingumai ir verksmingumai.
Matyt tikrai ne tas skirtas buvo
Tik šiaip įdomu, kad konstitucinį vieni skiria po tiek žirniukų kiek metų, o kiti po 1-2 žirniukus, nepriklausomai nuo amžiaus. Oi mistika man