Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 05, 00:42)
Marmari, jeigu yra progresas, bandykit tęsti su esamais. Stebuklų nebūna (arba jie pakankamai reti  tongue.gif ). Jeigu neramu, geriausia pasikonsultuoti su gydytoja, kad įvertintų būklę.

Ji atrodo, kaip sveika. biggrin.gif Tik va užgula tą vieną pusę, išsiurbliuju blink.gif ir tada prakvėpuoja. Na man ši sloga prilygsta stebuklui, nes naktim išmiega ramiausiai, bandysiu tuos pačius duoti ir stebėsiu. Labai dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Magnesium phosphoricum 6 tai tikrai galima mėginti (ir ne ant vieno kailio praktiškai išmėgintas, faktiškai atstoja magnio papildus).

Dėl kalio nesu tikra. Reikėtų pasiskaityti (žiūrėti iš tų biocheminių, kitaip tariant Schuessler druskų, ten yra keli kalio junginiai) pagal tai, ko reikia organizmui.

Čia yra trumpas aprašas:

http://www.alive.com...bread_cramb=243

Čia yra išsamesni aprašymai:

http://www.vithoulka...40/125/lang,en/

Manau, galima mėginti Kali Phosphoricum, nes Kali Sulphuricum daugiau pagyvenusiems žmonėms (ir kiek bandžiau, vaikų ir jaunų neveikia, ar bent jau neatitaikiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 04 kovo 2010 - 23:13
Ačiū, skaitysiu ir žiūrėsiu - vėl kyla temperatūra, tad naktį vėl nelabai miegosiu.
Atsakyti
Argus, o kodėl su gydytoju nebandot susisiekti, kiek suprantu pas jus problemų su prisiskambinimu nėra g.gif Jei vaikutis turi nuolatinių didesnių bėdų, geriau, kad procesą prižiūrėtų gydytojas.

Kalio ir magnio papildai (cheminiai) gana stipriai dirgina skrandį, reik atsargiai su jais. O jų perteklius organizme gali sukelti labai didelių bėdų.
Atsakyti
Na homeopatas paskyrė gydymą, kaip ir viskas toj vietoj tavrkoj. Dabar laukiu kol ateis pediatras, žiūrėsiu ką jis pasakys, o tada skambinsiu vėl turbūt homeopatui. Šiuo metu pastebiu tik slogą neišpučiamą, nemalonų kvapą iš burnos, 38 temperatūrą nuo 2 val. nakties; kosulio naktį nebuvo visiškai. Jis dingo po to kai užkilo temperatūra pirmą kartą. Pakosčioja, bet tokiu lengvu lengvu ir labai labai retai. Pakimęs yra, bet čia jau nuo slogos, bet ir tai labai mažai. Ir liežuvis toks geografinis, negražus su raudonais plėmais ir dažnai dujos išeina, bet nesmirdančios. Kaip suprantu čia viskas susiję.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 04, 17:23)
Kažkada kažkas ieškojo, nežinau, ar dar aktualu:
http://www.knygynas....nformacija/2709

Aš ieškojau, dar aktualu 4u.gif Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Aš po dvejų paskutinių vaikų persirgimų kardinaliai pakeičiau nuomonę. Vis dėlto tas simptomatinis gydymas ir prisiskambinimas/neprisiskambinimas gydytojui ūmios ligos atveju nėra svarbiausias homeopatiniame gydyme (deja, dažniausiai gydytoją renkamės vos ne pagal tai). Ir jei vaikas dažnai serga ir ligos eiga visad panaši tiesiog būtinas konstitucinis gydymas. Ir telefonu tokio gydymo tikrai nepaskirsi.
Abu paskutinius kartus vaikai persirgo greitai, pakankami lengvai, bet svarbiausia be jokių likutinių ligos požymių.
Žiūriu kai kurie homeopatiniai šaltiniai simptomatinio gydymo net homeopatiniu nevadina, motyvuodami tuo, kad ten nesivadovaujama principu "panašus gydo panašų". Paimamas vienas koks požymis, žalia/geltona/bespalvė sloga ir parenkamas vaistas. Dažniausiai kaip rodo mano praktika - be poveikio.
Atsakyti
Na mums kol kas padeda simptomatinis gydymas. Gal kad šiaip ne dažnai serga - sloga būna dažniau, o rimtesnės ligos kol kas būdavo koks 1-2 kartai per metus iki šiol nuo to laiko kai pradėjom lankytis pas homeopatą. O ir tos rimtesnės tai buvo laringitas, bakterinis žarnyno uždegimas, vėjaraupiai; čia ne per vienus metus. Bet ligos tai tikrai greitai pasitraukdavo gydantis homeopatiškai.
Apie konstitucinį dar negaliu nieko pasakyti, nes neturiu nuomonės, per mažai laiko domiuosi homeopatija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 05 kovo 2010 - 10:19
Argus, toj paskutinėj paskaitoj sakė, kad jei homeopatiniais žirniukais nepavyksta numušti temperatūros, atseit homeopatai laikosi nuomonės, kad tada užtenka suduoti cheminio vaisto (paracetamolio ar ibufeno) pusinę dozę. Ir tempa sėkmingai krenta.
Ai, dar prisiminiau, sakė, kad atseit jau tradicinei medicinosj yra tyrimų, patvirtinančių, kad aktyviausiai priešvirusinės ląstelės gaminąsi esant tempai 39.5. Aišku, gal ne visi gali ją ištverti.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Tai naktį kelis kartus bandžiau duoti Antigripiną 1 (anksčiau netyčia sumelavau kad 3) - tai krito. O aš tokios tempos nelaukiu kol užkils - per daug pavojinga širdžiai. Užtat aš ir panikuoju, ne kad serga, o kad su širdim viskas gerai būtų. Šiaip jei duodu tuos papildus tau pusinę paskirtą dozę, o šiaip stengiuosi su maistu viską duoti. Man paprsačiau, nes jis valgo daug daržovių, prieskoninių žolelių, ir pan. O iki dabar nuo pat naujagimystės esu davusi tik pananginą ir žuvies taukus - kitų papildų nepripažįstu ir jam neduodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 05 kovo 2010 - 10:27
QUOTE(vilnele @ 2010 03 04, 22:02)
Eima, kas paskyre konstitucini?

Spėk iš 3 kartų biggrin.gif mirksiukas.gif
Kaip tavo mažiuko AD? Ar gerėja?

Maniškiui tai kažkoks marazmas. Vėl kaip paryškėjo dėmės, kad net išsižiojau, nors praktiškai nieko nebebuvo. Nesuprantu ar čia jis kažką paragavo (lyg ir mačiau nutempiant nuo stalo pora raugintų kopūstų siūlelių) ar čia aš jam duodu tas reakcijas(maitinu dar pati, o valgau viską). Matomai, kad problema aš pati, nes tikrai valgau viską, o dieną jį dar pagirdau MP, naktį nebeduodu ir būtent iš po nakties atsikelia gražesnėm kojom g.gif Bet man nieks neatsako ką daryt - ar man nutraukt maitinimą jei noriu viską valgyt, ar valgyt tik tai ką jis, ar dar kažką. Juk logiškai mąstant jei paskirtas konstitucinis preparatas tikrai jam tinka, tai turėtų mažint ir alergines reakcijas g.gif Kol kas vėl esu pasimetimo stadijoj...
Papildyta:
Beje, nutraukiau kur anksčiau rašiau, kad dukrai Lachesis 200 buvo skirtas, nes tikrai situacija blogesnė buvo ir dabar 2 dienas gavo Ca Carb 200 po 1 žirniuką ryte. Vaikas iš kart pasidarė ramesnis. Dingo tie padidėję užsispyrimai/nervingumai ir verksmingumai. thumbup.gif Matyt tikrai ne tas skirtas buvo g.gif
Tik šiaip įdomu, kad konstitucinį vieni skiria po tiek žirniukų kiek metų, o kiti po 1-2 žirniukus, nepriklausomai nuo amžiaus. Oi mistika man doh.gif
Atsakyti
Eima, mažint alergines reakcijas tai turėtų, bet man rodos ne taip greit ant odelės pasimatys. O pačiai jei kažkokių įtarimų turi kas alergizuoja, gal ir vertėtų truputį prisižiūrėt.
Pas mano merginas oda susitvarkė pilnutinai. Kaip tyčia nuo vasario mėnesio būdavo patys blogiausi laikai, kai jau ne tik be drėkinančių kremų, bet ir be hormonų neištempdavau. Pas dičkę anei jokių nei į AD, nei į žvynelinę panašių lopelių. Mažoji irgi jau nebesusialergizuoja, kaip būdavo anskščiau (beveik kartą per mėnesį kažkokios neaiškios odos alergijos kildavo). Dabar nieko nenaudoju, net aliejų į vonią nebepilu.

Aš irgi turiu klausimą, į kurį nežinau kaip atsakyt. Gydytojas mums liepė po šio paskirto konstitucinio gydymo atvažiuot tik vasarą, nors dabar gydymą jau esam užbaigę (mano klausimas buvo: ar reikia atvažiuot pabaigus 3 mėn. žirnių kursą). Čia yra koks teorinis pagrindimas? Leist kilt organizmo rekcijoms jau be žirniukų veikimo ir tada jas vertint? Ar čia kaip? Bijau gyvent be žirnių cray.gif
Atsakyti