Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

O gal kuri labiau nusimananti gali man patarti kokius homeopatinius vaistukus galeciau duoti savo 7 men vaikui. Esme tame, kad labai prastai nakti miega. Keliasi kas 40 min. net valandos be prabudimu neismiega. Atrodo, pilvo skausmai jau pasibaige, dantuku dar nepanasu, kad turesim, o miegas tragiskas. Jau taip pavargau... Nes kazkur nuo trecio menesio taip prastai miega, anksciau nors dvi valandas ismiegodavo, o dabar tik gera pusvalanduka. Musu gyd patare naudot chamomilla ir viburcol zvakutes, nors naudojam jau kuris laikas, bet nieko nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 05, 15:42)
Spindulka, kol pati nepabandysi, tol nesužinosi smile.gif . Mano merginams Antigripinas 3 paleidžia nosį, net per daug, tačiau to poveikio, kurį turėtų duoti prie visokių virusų - absoliučiai neturi.
O kalium bichr.6 duok, jei turi. Ir duok dažnai. O ryt matysi skystėja sloga ar ne.

Nu bandisiu duot,o kaliuk bichr. kaip dažnai? kas valanda pradžioj ar dažniau?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 02 05, 18:03)
Nu bandisiu duot,o kaliuk bichr. kaip dažnai? kas valanda pradžioj ar dažniau?

Aš tai iki einant miegot suduočiau kokius 4-5 kart. Arba tirpint ir duot gurkšnot nuolat (mano panos kai sirgdavo, tai jos megėjos naktį prabudusios atsigert, tai aš į tą vandenį irgi žirnių įmesdavau). Ir reiktų duot gert dažnai, nes iš ko gi skystėt sekretui.

O mažoji mano praeitą savaitę irgi suslogavo. Šį kart kosulio jau nebebuvo jokio, o ir sloga tokia super, nei per skysta, nei per tiršta. Žodžiu prasirgom taip, kaip kažkada aš nedrąsiai tik pasvajodavau, kad galima sirgti.
Didžiukė neužsikrėtė. Ir apskritai drąsėja tiesiog dienomis. Žodžiu konstitucinis vaistas pasirodo daro tikrai stebuklus.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 05, 17:27)
O mažoji mano praeitą savaitę irgi suslogavo. Šį kart kosulio jau nebebuvo jokio, o ir sloga tokia super, nei per skysta, nei per tiršta. Žodžiu prasirgom taip, kaip kažkada aš nedrąsiai tik pasvajodavau, kad galima sirgti.
Didžiukė neužsikrėtė. Ir apskritai drąsėja tiesiog dienomis. Žodžiu konstitucinis vaistas pasirodo daro tikrai stebuklus.

Ir mes ieškomės gydytojo homeopato ir tikimės, kad konstitucinis vaistas taip pat padarys stebuklą, nes jau nepamenu, kada mačiau savo vaiką sveiką ir sugebantį įveikti ligas.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kas pasakys ka tokiu umiu atveju vaikui duot nuo ausies geriausia - ar phytolaca, ar kaip praeitoj temoj kazkas sake, jog gydytojas skyre chamomila + kalium sulfuricum unsure.gif siandien atrodo viskas buvo gerai, gryzo is darzelio ir atrode normalus, soko, siuto, ir staigiai pasiskunde kad ausi skauda ir stiprokai. nebezinau nei ka beduot tokiu atveju, ir savaitgalis ant nosies, nei gydytojai nepasiskambinsi verysad.gif dabar sako jog maziau skauda, tik truputi, bet dar visa naktis priesaky, ir nakti, kiek musu patirtis sako, tai labiausiai ir skauda. temperaturos kol kas nera, slogos kaip ir nera, nors jauciasi toks uzgulimas, bet mums jau senokai, buna viena diena viskas gerai, kita diena lyg vel uzgulta, tonziles nelabai grazios, bet gerkle neraudona kiek vakare paziurejus uzmaciau.
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 02 05, 22:09)
Sveiki  4u.gif
gal kas pasakys ka tokiu umiu atveju vaikui duot nuo ausies geriausia - ar phytolaca, ar kaip praeitoj temoj kazkas sake, jog gydytojas skyre chamomila + kalium sulfuricum  unsure.gif siandien atrodo viskas buvo gerai, gryzo is darzelio ir atrode normalus, soko, siuto, ir staigiai pasiskunde kad ausi skauda ir stiprokai. nebezinau nei ka beduot tokiu atveju, ir savaitgalis ant nosies, nei gydytojai nepasiskambinsi  verysad.gif dabar sako jog maziau skauda, tik truputi, bet dar visa naktis priesaky, ir nakti, kiek musu patirtis sako, tai labiausiai ir skauda. temperaturos kol kas nera, slogos kaip ir nera, nors jauciasi toks uzgulimas, bet mums jau senokai, buna viena diena viskas gerai, kita diena lyg vel uzgulta, tonziles nelabai grazios, bet gerkle neraudona kiek vakare paziurejus uzmaciau.

http://www.imuniteta...s.php?liga=pulu
Atsakyti
Na ką,šiandien atsikėlė mano mažoji jokios slogos nei skaidrios nei tasios nei ,žalios blink.gif ,bet radau spuogų-VĖJARAUPIAI doh.gif temperatura 37,5,
radau savo pasižimėta,kad pačij pradžio Rus toxid. poto žiurėt ar antigripinas3 ar Thuja complex, gal galit pasufleruot kada koks tinka.Tiesa nuo niežėjimo tik Mezerium? O jei tokio neturiu gal dar koks tinka? O ką darot su spuogeliais kuo tepat,nes jau pradeda kasytis vos spėju sugaudyt doh.gif
Atsakyti
Spindulka, duok Rhus tox (pagal stiprumą reguliuoti dažnį) ir 3 Antigripiną. Taviškei užteks po 3 žirniukus. Sakyčiau, pradžiai (kokius 3 kartus) kas pusvalandį, paskui rečiau.
Tepimui naudoja Psilo balsam, bet jeigu homeopatiniai "pagaus", gal nei tiek nereikės. "Uždeginimui" tinka Octenisept. Dar, manyčiau, arbatmedžio eterinis aliejus (čia merginos gal daugiau pasakytų).
Atsakyti
Merginos Psilo balzamas nieko neveikia, nebent vazelino reik. Čia patys farmacininkai man sakė, kad jei nori tiesiog vazelinu tept, tai tepk, bet ne daugiau. Šiaip gaminančios vaistinės turi kažkokius 2 tirpalus vėjaraupiams. Vienas ružavas kūnui, kitas bespalvis veidukui...Vat tik su pavadinimais sunkiau doh.gif
Atsakyti
Bet ne visur yra to tirpalo, ir pavadinimo niekas nepasako. Man jau nebereikia, bet kai reikėjo - zelionka tepiau, nes visi kiti nelabai mačijo.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 06, 10:30)
Spindulka, duok Rhus tox (pagal stiprumą reguliuoti dažnį) ir 3 Antigripiną. Taviškei užteks po 3 žirniukus. Sakyčiau, pradžiai (kokius 3 kartus) kas pusvalandį, paskui rečiau.
Tepimui naudoja Psilo balsam, bet jeigu homeopatiniai "pagaus", gal nei tiek nereikės. "Uždeginimui" tinka Octenisept. Dar, manyčiau, arbatmedžio eterinis aliejus (čia merginos gal daugiau pasakytų).

Rhus tox su Apis nesuderinama,o jo yra Antigripine3 g.gif kaip tada daryt? kas kokiu intervalu duot? ar tik kažkurį vieną palikt? kasosi mažai kol kas galima sakyt kad nesikaso tai čia jau gerai skaitos ar ne. Gydytoja liepė tept "zelionka" o medetkų tinktura čia netinka,spuogelius patept?
Atsakyti
Matai, kaip...
Tuomet sakyčiau pirmai-antrai dienai tikrai Rhus, toliau žiūrėti pagal savijautą ir požymius, koks konkrečiai tiktų vienkomponentis.

Medetkų tinktūra turi dezinfekuoti, bet šiuo atveju nesu tikra, kaip suveiks.
Atsakyti