Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Su tais konstituciniais įdomiai iš tikrųjų, bet logikos tame matau. Aplinka dažnai keičiasi. AR tai reiškia, kad taip pat keisis ir konstitucinis? Kartais pasielgi kažkaip ir paskui savęs klausi - ir kaip aš taip pasielgiau... O gal būtent ir pasielgei taip, nes būtent toks ir esi? Pvz, mano mažiui ūmumas preparato pasireiškė per psichologinę būseną ir išlindo taip vadinamas genetinis fonas, tik ne jo, o mano (aukščio baimė, nors jis jos šiaip nebijo, bijau aš). Įsivaizuokit kaip aš nustebau kai man pasakė, kad mano konstitucinsi yra Ca Carb blink.gif Vos nenukritau. Sakau, bet gi aš ne tokia ir ne tokia... O man atgal, bet tokia ir tokia. Ir tikrai. Dar grįžus pasiskaičiau ir akurat... Šiandien antra diena kaip vartoju man paskirtąjį. Nežinau kiek sutapimas, bet šiandien po piet "atsigauna" mano veidas... Žiūrėsim kaip toliau.
Dar dėl tų konstitucinių yra tokia teorija, kad iš ko gi mes daugiausia sudaryti? O kaip veikia homeopatiniai preparatai? Dažnai kalbama apie vandens atmintį... Todėl jei atrandi tą pačiausią ląstelę... O vaikas kai gimsta tai yra tavo ir vaiko tėvo ląstelės, kitokių nėra... Vat man ir iškilo klausimų iš kart...
Ar nors kiek aiškiai aš čia? doh.gif g.gif
Atsakyti
Eima, būtent, kad homeopatinių veikimas yra visai kitokio lygmens, kurį perprasti ir logiškai sudėlioti į lentynėles iki galo niekam dar nepavyko. Už tai ir vyksta puolimas, a la "įpilkit į Nemuną trunkelės prie Kauno ir išgerkit prie marių"....Yra daug įdomių straipsnių su pasvarstymais šia tema (tik angliškai). Ir su įvairiomis teorijomis, pagrįstomis įvairiais skaičiavimais dėl potencijų.
Atsakyti
Obuoliausia, aš tokia esu, kad man reik argumentų/įrodymų. Man netinka tokie atsakymai kaip vat taip turi veikt šitas preparatas, o paklausus kodėl atsakymas dažnas - nu taip turi būt. Manęs netenkina tai. Matyt vyras didelę įtaką tam turėjo, nes jis mokslininkas. Mačiau kaip daromi moksliniai tyrimai ir rezultatai. Todėl ir ieškau logikos ir konkrečių motyvuotų argumentų. Jei aš nesuprantu ir nieks man logiškai neišaiškina, aš to nelabai ir priimu.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 03, 20:03)
Su tais konstituciniais įdomiai iš tikrųjų, bet logikos tame matau. Aplinka dažnai keičiasi. AR tai reiškia, kad taip pat keisis ir konstitucinis?

Konstitucinis gyvenimo eigoje gali keistis 4u.gif

QUOTE(Eima @ 2010 03 03, 20:36)
Obuoliausia, aš tokia esu, kad man reik argumentų/įrodymų.

O kaip irodyti, kad zmones turi siela? Ir kad ja homeopatiniai veikia?Ir kad kuo didesnis skaiciukas prie pavadinimo ( potencija), tuo giliau ja veikia?

Daug klausimu, todel ir idomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 03 kovo 2010 - 19:56
Vat ir nežinau kaip ten su ta siela tongue.gif Aš savaip šioj vietoj mąstau blush2.gif
Bet kai kur rašo, kad konstitucinis nesikeičia. Keičiasi kažkiek tavo gyvenimo būdas ir pan...bet visumoj tu lieki tokia pati su savo pomėgiais ir norais. Juk kai homeopatas parinkinėja konstitucinį ir klausia kas buvo vaikystėj, o kas dabar ir žiūri kaip pasikeitė g.gif Ot įdomu vis gi biggrin.gif
Atsakyti
Eima, specially for you. Tiesą sakant, visko skaičius nesu. Tikiuosi pavyks rasti įdomių dalykų. ax.gif

http://hpathy.com/ho...tific-research/
Atsakyti
Och, kaip man patinka tokios diskusijos 4u.gif clap_1.gif
Bet šiaip iš tikro teko skaityt rimtų knygų, tame tarpe psichologinių (viena beje labai gera lietuvių kalba išleista, kur visa žmogaus prigimtis išnagrinėta mediciniškai, socialiai, filosofiškai, pateikti labai įdomūs tyrimų duomenys), ir ten tikrai teigiama, kad žmogų lemia 50/50 - genai/aplinka.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 03, 15:55)

Dar įdomu dalyką apie konstitucinį sužinojau ir bent man naujiena visiška... Mano vyro konstitucinis Phosphor, o mano Ca Carbonicum. Tai mūsų vaikų konstituciniai skirtis nuo mūsų negali, nebent vaikai įvaikinti... T.y. mano vaikų konstitucinis gali būt tik Phosphor, Calcium carb arba Ca phosphoricum. Vat kaip g.gif O kaip tik dukrai buvo skirtas Lachesis. Vartojo jau kelias savaites, tai tik būdo pablogėjimą pastebėjau. Gerai, kad pati suabejojau ir nutraukiau jo vartojimą. Dabar pradėsim Ca Carb, tuomet daugiau kažką pasakyt galėsiu, jei bus kam įdomu ax.gif

Žinojau, kad dažnai būna tas pats tėvų ir vaikų, bet ,kad būtinai tai ne. Šiaip jau manyčiau, kad nebūtinai ( čia tik mano nuomonė). Turėjau knygelę, kur buvo vaistai parenkami pagal horoskopus. Tai horoskopai tėvų ir vaikų nebūna vienodi. Tik kartais sutampa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilytte, gal galėtum parašyti pavadinimą? 4u.gif
Atsakyti
David G.Myers. Psichologija. 729 psl.
Bet knyga tikrai ne apie psichologiją, tiksliau apie psichologiją, bet labai paprastai ir gyvenimiškai (nors skirta psichologijos studentams). Su tyrimais kaip mūsų juslės mus apgauna, kaip smegenys "prikuria" info, kurios joms trūksta, kaip žmogus pasielgs pagal daugumos valią ir begalė labai įdomių dalykų.
Atsakyti
[quote=Crystalline,2010 03 03, 16:42]
vaikui dideli pasikeitimai gyvenime, yra toks lietuvisku zirniu kompleksas " Nervosan", ten ieina, atrodo, Ignatia ir Coffea, rekomenduoja jautriems vaikams, galima butu pabandyti. Dar yra " Sedatif", iš " Heel" preparatu kazkas. Bet jau tiksliau- su homeopatu.

aciu, reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 03, 18:33)
Kristina, sloga pasidaro žalia, jeigu neatitaikot. Pamėginkit Rhinallergy (didesnėse vaistinėse visose turi būti). Dar gerai būtų įsigyti Histaminum 30 ūmiems atvejams (tik su juo reikia atsargiau - galima perdozuoti, vaikas gali mažumėlę flegmatiškas pasidaryti, nes histaminas sumažės per daug).
Alergija buvo nuolatinė būsena: besėdint tiesiog kambaryje nei iš šio, nei iš to pradėdavo ašaroti, tinti akys ir nosis ir varvėti viskas... Visokioms dulkėms (smėlio, namų, gyvūnų, augalų). Pavaliui išsikapstėm.
Svarbiausia nepraraskit kantrybės ir atraskit, kas padeda ūmiu atveju.
Jeigu raudonuoja akys - Euphrasia ir Aconitum žiūrėkit.
Nepamainomas dalykas Histaminum 30 (bet kokiai ūmiai alerginei reakcijai).
Jeigu linkęs į tinimus su raudoniu - Apis 30.

O vaikas alergiškas augalams, t.y. visokiems žydintiems??? Jeigu vėlyviesiems - daugiau Rhinital turi tikti, nei Rhinallergy (man homeopatinėje vaistininkė pasakojo, nes Rhinitalis maniškiui netiko).

Aciu Obuoliausia, už patarimus 4u.gif .Gal galit nurodyt kokią konkrečią knygą nurodyt, kur jums patiko ir gan aiškiai surašyta? ax.gif Kažkaip pasiskaičius temoje matau, kad turite labai daug žinių. thumbup.gif

O vaikas alergiškas tik paprastajam kiečiui iš augalų, viską pas mus lemia erkutės...
Atsakyti