Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2010 03 03, 12:40)
pas Misį ėjai?

taip. aš jam labai dėkinga, kad išgydė mano vaikui šaltajį miežį, išgydė nuo moliusko. bet tokios ligos kaip pūlingos slogos..... tik žaidimas. va ir dabar mažają gydau po plaučių uždegimo. prasidėjo viskas nuo pūlingos slogos. nesikreipiau į Misį. viskas nuėjo į plaučius.
o ir su Misis pagalba gydant sloga, vaikui komplikavosi į bronchitą.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2010 03 03, 13:06)
Mergaitės, rotai-norai griebia- imkit Arsenicum album 6 arba 30, pirmosios pagalbos vaistas tuo klausimu. Suduotas pajutus negalavimus ( pykinimą, pilvo skaudejimą ir pan.) gali suveikti taip, kad iki vėmimų- viduriavimų nebus prieita, arba viskas praeis lengvai.

Dėl konstitucinio vaisto vartojimo ūmios ligos atveju- paprastai konstitucinis ligos metu nevartojamas, o vartojami kiti homeopatiniai. Aišku, būna ir išimčių.
krika, kodėl keiti? Ir pas ką eisi?
nosies nekrapsto nuolat?

Suviduriavo mano kalytė ( taip nestipriai pradžioje) manau, kad nuo naujo maisto. Kai padaviau Arsenicum, tai pradėjo visai skystai daryti. doh.gif Kapstėmės gan ilgai apie pusantros savaitės, dar ir dabar šiaip sau. Pradėjau česnaką duoti kramtyti, tai pagerėjo.
Dėl konstitucinio vaisto, manau, kad jis visada tinka: ūmiu atveju žemos potencijos, lėtiniu- aukštos. Juk bet kokio susirgimo atveju ieškome vaisto panašaus. Paprastai tas pats žmogus ir serga kiekvieną kartą taip pat ( sloga pvz. ar galvos skausmas ir t. t.) . Dažnai dar duodami ir kiti panašūs vaistai, kad sustiprinti poveikį. MB Sulphur gydo praktiškai viską( tiksliau jį patį) . Pradėjom nuo įsisenėjusių bėdų( nes buvo tik pažintis su homeopatija) ,o dabar tik ūmūs atvejai, nes iki chroniškų neprieinam. thumbup.gif
Atsakyti
Nikofija, o ūmiu atveju kokią potenciją Sulphur naudojat?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 03 03, 13:22)
na kodėl keičiu, tai net nežinau. gal kad dažnas vaistų neatitaikymas. nežinau... gal kad pažiūrėti kaip kitas homeopatas dirba  g.gif
keičiu į Palangoj esantį. ten berods folio metodu dirba. va užsiregistravau, tai liepė tą dieną kavos negerti ir jei vartoju vaistus - juos atsivežti. tai gal folio metodu labiau vaistų pritaikymas bus didesnis, nei iš pasakojimų  g.gif

mes jau 3,5 metu i Palanga vaziuojam ax.gif kas man ten patinka, tai kad gydytojai galima diena bet kada skambint jei reikia, nera nustatyto laiko, nors kartais ir neina prisikambint. o jei vaikas ir rimciau serga, tai paskyrus vaistus, liepia net ir sestadieni paskambint ar sekmadieni, ar veliau vakare, pasakyt kaip sekasi. na man labai gera ir maloni gydytoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 03 03, 13:15)
mes jau 3,5 metu i Palanga vaziuojam  ax.gif kas man ten patinka, tai kad gydytojai galima diena bet kada skambint jei reikia, nera nustatyto laiko, nors kartais ir neina prisikambint. o jei vaikas ir rimciau serga, tai paskyrus vaistus, liepia net ir sestadieni paskambint ar sekmadieni, ar veliau vakare, pasakyt kaip sekasi. na man labai gera ir maloni gydytoja  rolleyes.gif

kiek žinau Palangoj yra dvi gydytojos. kažin jūs pas kurią vaikštot ir aš pas kurią užsirašiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nikofijai-suniuko viduriavimo priezastis greiciausiai ne rotai- norai. Apie konstituciniu vartojima- umiu atveju, pvz., esant roto virusui, Sulphur nelabai padetu- as tokius atvejus turejau minty 4u.gif

krikai-tai jau taip, su vaiku umiomis ligomis sunku ji pasiekti ir pagal situacija keisti vaista

katuksss-krapsto nosi-kisa i burna pirsta ir pan.- o seniai darete tyrimus del parazitu? Imetu nuoroda- gal kils kokiu minciu:

http://www.dopomoha........i=365&t=365

Kazka su citavimu padariau, tai atsakau, necituodama zinuciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 03 kovo 2010 - 13:42
QUOTE(krika @ 2010 03 03, 14:20)
kiek žinau Palangoj yra dvi gydytojos. kažin jūs pas kurią vaikštot ir aš pas kurią užsirašiau  g.gif  biggrin.gif

kad dvi nezinojau unsure.gif na gal dabar atsirado kita, nes kiek visi vaziuoja i palanga, tai tik pas ta pacia kaip ir mes, o lankomes mes pas Karpovic (atrodo taip lyg pavarde parasiau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 03 03, 13:41)
kad dvi nezinojau  unsure.gif na gal dabar atsirado kita, nes kiek visi vaziuoja i palanga, tai tik pas ta pacia kaip ir mes, o lankomes mes pas Karpovic (atrodo taip lyg pavarde parasiau  smile.gif)

aš žinau tik vardą, tel. nr. ir adresą lotuliukas.gif pavardės nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 03 kovo 2010 - 13:51
QUOTE(krika @ 2010 03 03, 14:51)
aš žinau tik vardą, tel. nr. ir adresą lotuliukas.gif pavardės nežinau

biggrin.gif na vardas Anzelika, Daukanto g. ir dar, siek tiek apsimelavau del to skambinimo jai bet kada blush2.gif - na anksciau taip ri buvo, bet va siandien kaip tik registravau sunu, tai atsiliepe kita moterele ir pasake, kad gydytojai skambinti nuo 12-13 val., registracijai nuo 10-12 verysad.gif o taip gerai budavo, nes dazniausiai vaikas apsirgdavo penktadieniais ir po pietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 03 03, 14:02)
biggrin.gif na vardas Anzelika, Daukanto g. ir dar, siek tiek apsimelavau del to skambinimo jai bet kada  blush2.gif  - na anksciau taip ri buvo, bet va siandien kaip tik registravau sunu, tai atsiliepe kita moterele ir pasake, kad gydytojai skambinti nuo 12-13 val., registracijai nuo 10-12  verysad.gif o taip gerai budavo, nes dazniausiai vaikas apsirgdavo penktadieniais ir po pietu  doh.gif

aha, ta pati. mane irgi informavo tas kas lankosi pas ją, kad bando įvedinėti skambintojams tvarką. aš dar vakar bandžiau kažkokiu momentu registruotis, bet turbūt ji pakėlė ir neužregistravo. sakė šiandien nuo 10-12 registruos kita moteris.
na bent aš noriu tikėti, kad folio pagalba kokias užsisenėjusias ligas ar vaikų ligų sukelėjus ras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 03 03, 15:25)
aha, ta pati. mane irgi informavo tas kas lankosi pas ją, kad bando įvedinėti skambintojams tvarką. aš dar vakar bandžiau kažkokiu momentu registruotis, bet turbūt ji pakėlė ir neužregistravo. sakė šiandien nuo 10-12 registruos kita moteris.
na bent aš noriu tikėti, kad folio pagalba kokias užsisenėjusias ligas ar vaikų ligų sukelėjus ras  smile.gif

na ji mums tinka ir patinka, tik va, reikia jos labai klausinet, nes jei neklausi nieko, kas kaip, tai ir nepasakoja biggrin.gif o del ligu, tai pati lankausi, ir viena kart pries gydytoja dariausi tyrimus del toksoplazmozes ir citomegalo, rezultatu nezinojau, tai taip jai ir pasakiau, kad dariausi tik nezinau kas kaip, tai ji tuoj paziurejo ir be tyrimu rezultatu pasake, jog toksoplazmozes tikrai nera (tyrimas patvritino kad neturiu nei neaktyvios nei aktyvios formos), o del citomegalo, kad panasu kad yra buves (tyrimas patvirtino neaktyvia forma).
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 03, 14:03)
Nikofija, o ūmiu atveju kokią potenciją Sulphur naudojat?

Kažkaip vis 200 duodu ax.gif Ar tai būtų kraujavimas iš nosies, ar akių sausumas nuo kompiuterio, ar kitos panašios problemos. Šiaip jau Sulphur tipo žmonės serga retai ir pasveiksta lengvai ne tik nuo sulphur ,bet ir nuo kitokių vaistų. Tai ne aš- kai susergu, tai jau ilgam, atrodo, kad viskas tik blogėja ir blogėja. Matyt nepataikau sau vaisto. doh.gif

Grįžtant prie nagų temos( nežinau ar dar kam nors įdomu apie tai ), radau : kai kepenų būsena gera, sausgyslės stiprios ir sveikos, o nagai elastingi ir kieti. Kai kepenų funkcija pažeista, sausgyslės silpnos, o nagai minkšti, deformuoti ir pasižymi padidėjusiu skilinėjimu. Kadangi pagal Su-Džok randu kepenų ir tulžies pūslės skaudžius taškus, ėmiausi akupunktūros. smile.gif
Atsakyti