Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(nikofija @ 2010 03 01, 17:09)
O jeigu "gėris" visiškai skaidrus kas tiktų?

Nikofija, su čiauduliu? Senas ar naujas?
Naujas: aconitum, allium cepa, Nux vomica
Truputį senesnis: Na mur. (kaip kiaušinio baltymo konsistencija).

Gali būti ir daugiau variantų, bet šitie prie dažnesnių.
Atsakyti
Prisiminiau: dar Euphrasia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 01, 22:25)
Prisiminiau: dar Euphrasia  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nikofija, noriu labai padėkoti už užrodytą Kulter knygą. Pats tikriausias gėris. 4u.gif Nepatikėtum, kiek gyvenime atradimų pastaruoju metu padaryta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 01, 23:19)
Nikofija, noriu labai padėkoti už užrodytą Kulter knygą. Pats tikriausias gėris.  4u.gif  Nepatikėtum, kiek gyvenime atradimų pastaruoju metu padaryta.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif knyga. Skaičiau kaip romaną, negalėjau atsitraukt.
Atsakyti
Nu ką, rezultatas pavasarinio oras - užkimimas, kosulys panašus į laringitą. sad.gif Greičiau +16. Sėdi namie ir gydosi - Spongia, Arum tryphillum ir Phosphor-hommacord. Per pietus reiks pažiūrėti kaip jis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 03 01, 23:17)
drinks_cheers.gif    thumbup.gif  knyga. Skaičiau kaip romaną, negalėjau atsitraukt.

Apie kurią knygą čia kalba eina?
Atsakyti
Aš irgi dar visai nesenai susidomėjau homeopatija. Dar pati nesugebu atsirinkti žirniukų pagal ligos simptomus, bet jau bandau cheminius vaistus keisti homeopatiniais. Užklupo maniškį penktadienio vakare laringitas, kadangi susirgo pirmą kartą per 4 metus, tai nebuvau tam pasiruošusi. Parinkau ką turėjau iš savo vaistinėlės: aconitum 30, broncho-heel ir dar ventolin (čia jau chemija). Liga visiškai neatsitraukė, matomai, kad neatitaikiau vaistus, o ėjo labai lengva forma. Kimimas, lojimas praėjo, liko kosulys. Vakar nuvežiau vaiką pas tradicinę gyd., kad apžiūrėtų. Plaučiuose nieko, tik gerkos paburkusios. Ta tik pakilnojo antakius, atseit kaip čia taip lengvai sergam (o maniškiui rimtesnės ligos greitai komplikuojasi, o gyd. apsidraudimui skiria gydymą antibiotikais). Aišku, apie homeopatinius vaistus aš jai nieko nesakiau. Vienu žodžiu, šiais metais jau antrą kartą išsisukom be antibiotikų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ežiuolė: 02 kovo 2010 - 09:44
QUOTE(ežiuolė @ 2010 03 02, 10:36)
Aš irgi dar visai nesenai susidomėjau homeopatija. Dar pati nesugebu atsirinkti žirniukų pagal ligos simptomus, bet jau bandau cheminius vaistus keisti homeopatiniais. Užklupo maniškį penktadienio vakare laringitas, kadangi susirgo pirmą kartą per 4 metus, tai nebuvau tam pasiruošusi. Parinkau ką turėjau iš savo vaistinėlės: aconitum 30, broncho-heel ir dar ventolin (čia jau chemija). Liga visiškai neatsitraukė, matomai, kad neatitaikiau vaistus, o ėjo labai lengva forma. Kimimas, lojimas praėjo, liko kosulys. Vakar nuvežiau vaiką pas tradicinę gyd., kad apžiūrėtų. Plaučiuose nieko, tik gerkos paburkusios. Ta tik pakilnojo antakius, atseit kaip čia taip lengvai sergam (o maniškiui rimtesnės ligos greitai komplikuojasi, o gyd. apsidraudimui skiria gydymą antibiotikais). Aišku, apie homeopatinius vaistus aš jai nieko nesakiau. Vienu žodžiu, šiais metais jau antrą kartą išsisukom be antibiotikų smile.gif

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2010 03 02, 09:59)
Apie kurią knygą čia kalba eina?

Kulter " Portrety gomeopaticeskich lekarstv " . Atsiprašau, tingėjau įsijungti rusų kalbą. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2010 03 02, 00:17)
drinks_cheers.gif    thumbup.gif  knyga. Skaičiau kaip romaną, negalėjau atsitraukt.

Bet pati sau konstitucinio vis tiek nepasirenku. Pakankamai sunku sau rinkti vaistą. Atrodo ir vienas labai panašus, ir kitas. g.gif Reikia eiti bandymų keliu.
Atsakyti
Nikofija, angliškai skaitai?

Šita irgi įdomi (aš pati tik atkarpom pravarčius):

http://books.google....N...;q=&f=false
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 02, 12:02)
Nikofija, angliškai skaitai?

Šita irgi įdomi (aš pati tik atkarpom pravarčius):

http://books.google....N...;q=&f=false

Rusiškai skaitau, anglų žinios per menkos ax.gif
Atsakyti
Rusiškai irgi randu, kad išleista, bet teksto nepavyksta rasti...
Atsakyti