Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Argus, šiaip čiaudulys, jei ilgokai ir nėra aiškios ligos, gali būt alerginis. Gal kas pasikeitė namie: žydi kokia kambarinė gėlė, atsirado naminis gyvūnas ar dar kas?
Tujos homeopatinį aliejų gal pabandyt. Ir euforbium vietiškai galima purkšt.

Pas mus roto arba noro verysad.gif . Visi paeiliui sergam. Dičkė pirmą kartą per eilę metų serga ir nekoso. Ir jokių prieš ligą visad buvusių požymių, sausų kosulių naktim, nosies kraujavimų. Nors tiek paguodžia smile.gif . Atrodo eina šio virusiuko banga, mokykloj labai ženklus sergamumas šia ligele. O ir vaistininkai tą patį sako.

Aušruže, o tai kam ta Oscil. nutraukėt g.gif . Jei sirguliuojat, jį padažnint reiktų. O cinabsinas yra skirtas tirštoms žaliom slogom. Pradžioj geriausia nuo Coryzalios pradėt.
Atsakyti
sakykit, jei atitaikei vaistą, jo poveikis per kiek laiko pasireiškia?
aš su savo sinusitu - lyg kai valosi, gelsvas virvelinis gaunasi, o dabar jaučiu ir kvapą. tai mercurius solubilis 6 - 5 žirniukus sučiulpiau. jei tinka, per kiek laiko pasimatys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 01, 13:00)
Argus, šiaip čiaudulys, jei ilgokai ir nėra aiškios ligos, gali būt alerginis. Gal kas pasikeitė namie: žydi kokia kambarinė gėlė, atsirado naminis gyvūnas ar dar kas?

Pas mus roto arba noro verysad.gif . Visi paeiliui sergam. Dičkė pirmą kartą per eilę metų serga ir nekoso. Ir jokių prieš ligą visad buvusių požymių, sausų kosulių naktim, nosies kraujavimų. Nors tiek paguodžia smile.gif . Atrodo eina šio virusiuko banga, mokykloj labai ženklus sergamumas šia ligele. O ir vaistininkai tą patį sako.

Aušruže, o tai kam ta Oscil. nutraukėt g.gif . Jei sirguliuojat, jį padažnint reiktų. O cinabsinas yra skirtas tirštoms žaliom slogom. Pradžioj geriausia nuo Coryzalios pradėt.

Vilytte, jau susimaišiau. Konstituciniai vaikams nustatyti? Gal tuos padažnint. Dar, kai kuriais atvejais padeda tas pats Oscilloccosinum (pati pradžia viduriavimo su aukšta temperatūra).

QUOTE(krika @ 2010 03 01, 16:02)
sakykit, jei atitaikei vaistą, jo poveikis per kiek laiko pasireiškia?
aš su savo sinusitu - lyg kai valosi, gelsvas virvelinis gaunasi, o dabar jaučiu ir kvapą. tai mercurius solubilis  6 - 5 žirniukus sučiulpiau. jei tinka, per kiek laiko pasimatys?  g.gif

Jeigu aukštesnė potencija, poveikis gali būti ir po pirmosios dozės. Kvapas tai čia apskritai kvapus, ar nemalonų kvapą?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 01, 16:14)
Jeigu aukštesnė potencija, poveikis gali būti ir po pirmosios dozės. Kvapas tai čia apskritai kvapus, ar nemalonų kvapą?

potencija 6 - tai čia aukšta ar kaip? siaubas, kaip nieko nebeprisimenu. o kas kiek laiko aš galiu tą 6 potenciją vartoti? kvapas kaip ir nemalonus lenda g.gif

o poveikis pasirodo nežiūrint į sergamumo sunkumą?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 01, 15:00)
...

Na nuo vakar pradėjau Tujos aliejų lašinti, žiūrėsim. Bet kad jis ir mokykloj čiaudi, kaip pastebėjau. O kas dėl alergijos - jis nealergiškas niekam. Net polinkio į alergiją nėr.
Tarp kitko, skaičiau, kad Osciloccocinum ir nuo peršalimų pačioj pradžio padeda.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 03 01, 16:16)
potencija 6 - tai čia aukšta ar kaip? siaubas, kaip nieko nebeprisimenu. o kas kiek laiko aš galiu tą 6 potenciją vartoti? kvapas kaip ir nemalonus lenda  g.gif

o poveikis pasirodo nežiūrint į sergamumo sunkumą?

6 yra pakankamai žema. Kas valandą tikrai gali, jeigu dabar pati ta ūminė fazė, gali ir kas 0,5 val. Aišku, reikia žiūrėt, kaip procesas vystosi. Dėl kvapo nežinau... Gal tiesiog dabar pradedi jausti, o anksčiau tiesiog nejautei, t.y. truputį "prasikrapštė" nosis? Nes mano vaikui, kaip pradėdavo valytis sinusitas, anas pykdavo, kad viskas smirdi...

Argus, man yra panašumų irgi į alergiją (nes praėję tą malonumą). Aišku, geriausia būtų matyti gyvai.
Taviškis dabar pirmokas, kiek pamenu? 6 m. skiepą praėjot ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 27, 17:26)
Jukka, Kalium bichromicum ir Pulsatilla yra Coryzalia sudėtyje. Bandėt?
Jeigu "gėris" geltonas - Pulsatilla
žalias, virvelinis, nemalonus kvapas - Kalium bichromicum
gelsvas virvelinis Hydrastis
geltona-žalia, labai užtinę, nemalonus kvapas - Mercurius solubilis (šitas, įtariu, greta kitų irgi turėtų tikti, nes jis nuo įvairių pūliuojančių uždegimų).

O jeigu "gėris" visiškai skaidrus kas tiktų?
Atsakyti
Na nežinau, kai buvo 4,5 metų tai nerodė niekam alergijos, gal pasikeitė. Bet čiaudi visur - ir pas senelius, mokykloje, namuose. Reikės atidžiau pasižiūrėti ir kai skambinsiu homeopatui jam viską pasakyti. O del skiepo - tai manau kad esame praleidę, bent jau neatsimenu, kad būtų darę. Ir bendrai mano požiūris į skiepus neigiamas. Manau kad tai nereikalinga visiškai. Tuo labiau, kad tai neapsaugo.
Atsakyti
Na vaikai roto pradžioj gavo Oscilą ir Inlucidą. Dičkė didelėm dozėm ir prasirgo lengviausiai - prakarščiavo naktį ir po kokių trijų dienų labai lengvai nusivėmė (nors tame 3 dienų tarpe atrodė visai sveika). Mažė nors vieną vakarą labai žiauriai nusivėmė (pravėmė vargšė nuo 6 vakaro iki 1 nakties lygiai kas 10 min. -jau galvojau, kad teks į ligoninę varyt), bet nuo sekančio ryto kaip nieko nebuvę, jokio silpnumo, apetito dingimo.
O Influcidą teko pasirinkt, nes nesupratau, kas dedas. Vaikai klasėj jau vėmė, o dičkė tik sukarščiavo, mažei išlindo vandeninga sloga. Net neįtariau, kad pasirodys ir skandžio/žarnyno negalavimai.
O mes su vyru, kadangi nesitikėjom, kad sirgsim, tai profilaktiškai nieko rimčiau neėmėm, tai ir sergam daug stipriau. Užtai likau apšalus, vakar guliu be dvasios, vyras tik žirnius į burną man kiša thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 03 01, 17:08)
6 yra pakankamai žema. Kas valandą tikrai gali, jeigu dabar pati ta ūminė fazė, gali ir kas 0,5 val. Aišku, reikia žiūrėt, kaip procesas vystosi. Dėl kvapo nežinau... Gal tiesiog dabar pradedi jausti, o anksčiau tiesiog nejautei, t.y. truputį "prasikrapštė" nosis? Nes mano vaikui, kaip pradėdavo valytis sinusitas, anas pykdavo, kad viskas smirdi...

na nuo vakar aš sinupretą pradėjau gerti, tai kaip irg ivalėsi, jutau tai. bet va neapsikenčiau kad kvapas išlindo. bet ir po mercurius solubilis lyg valėsi, o ir kvapas šiam momentui dingo
Atsakyti
Argus, aš savo vaikui apie 4 m. dariau alerginius odos dūrius, buvo nealergiška niekam. 7 m. padariau odos dūrius, aukščiausios klasės alergijas parodė (po to padariau ir kraują atskiriems alergenama nustatyti, patvirtino lygiai tą patį). Beje IgE, rodantis bendrą organizmo įsialerginimą, visiškai normos ribose.
Atsakyti
Ačiū vilytte, teks stebėti. Ir nusipirkau druskos žvakidę. Va aprašymas apie ją plačiau
Atsakyti