bet dabar aš galvoju ar man sinusitas. nieko neskauda, bet atrodo kad nosies kremzlės (ne ten giliai) tiesiog išburksta ir neina prakvėpuoti. va buvau atsigulusi, tai galvojau kad uždusiu kai esu vertikalioj padėty, situacija gerėja. įsipurškus olynth, tai kai per tą reklamą "laisvė" momentaliai ateina į mano nosį
o kuo gydytis ir išsigydyti - nežinau
Jukka, Kalium bichromicum ir Pulsatilla yra Coryzalia sudėtyje. Bandėt?
Jeigu "gėris" geltonas - Pulsatilla
žalias, virvelinis, nemalonus kvapas - Kalium bichromicum
gelsvas virvelinis Hydrastis
geltona-žalia, labai užtinę, nemalonus kvapas - Mercurius solubilis (šitas, įtariu, greta kitų irgi turėtų tikti, nes jis nuo įvairių pūliuojančių uždegimų).
geltona-žalia, labai užtinę, nemalonus kvapas - Mercurius solubilis (šitas, įtariu, greta kitų irgi turėtų tikti, nes jis nuo įvairių pūliuojančių uždegimų).
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 27, 17:26)
Jukka, Kalium bichromicum ir Pulsatilla yra Coryzalia sudėtyje. Bandėt?
Nea, Coryzalijos nebandziau. Jo, "geris" geltonas Bet, skaiciau, kad Kalium bichromicum tinka dar kai balsas tarsi nosinis toks Nes man balsas labai pasikeite Gal tikrai Coryzalia reiketu pabandyti bet gal ten doze per maza. Man jau beveik 5 d. sinusitas, lengviau truputi, bet jauciu dar tempima prie antakio
Dabar isbandziau toki dalyka: idejau i nosi medaus (ne skysto) mazdaug pupeles dydzio, atsiguliau ir gulejau kol medus istirps. Nu bjauru laaabai, taip grauzia bet kentejau. Kaip po to pradejo is nosies begti Cia metodas Stojmiro Mladenovo. Lygtai galima aliejaus prideti prie medaus, jeigu grauzia nepakenciamai. Skaiciau, kad viena moteriske per menesi isgyde letine sloga, del kurios kentejo 3 metus ir po sio gydymo letine sloga daugiau nepasikartojo. Rase, kad po 27 dienu vietoj skaidriu gleiviu pradejo begti kazkokios tamsiai zalios isskyros tese dar 10 dienu, kol vel pradejo begti svarios isskyros. Nezinau kaip ji iskentejo daryti tokias proceduras visa menesi
Dar skaiciau apie medu, kad Kanadu mokslininkai nustate, kad medus stipresnis uz antibiotikus ir net naikina tas bakterijas, kurios yra atsparios antibiotikams
http://bee-products....polis/nose.html va nuoroda, gal kam pades
Turbut teks ir man kenteti, bendysiu atsikratyti tu pastoviu sinusitu.
P.s. turbut reiketu man eiti i tema sinusitai
Jukka, į temą sinusitai nebūtina pabėgt. Jeigu žmogui kažkas negerai, reikia subalansuoti visą organizmą, nosis gi neatsiskiria atskirai ir nepasidėsi į lentynėlę..
Coryzalia patariu pabandyt, jeigu dabar kaip tik ūminė fazė, tai pirmą dieną gal net kas 1- 2 val. po tabletę. Paskui po truputį rentinti, kol išsivalys. Jo būna bet kurioje didesnėje vaistinėje, pabandymui lapelį įsigykit (kainuos apie 3,5 lt).
Coryzalia patariu pabandyt, jeigu dabar kaip tik ūminė fazė, tai pirmą dieną gal net kas 1- 2 val. po tabletę. Paskui po truputį rentinti, kol išsivalys. Jo būna bet kurioje didesnėje vaistinėje, pabandymui lapelį įsigykit (kainuos apie 3,5 lt).
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 27, 19:24)
Jukka, į temą sinusitai nebūtina pabėgt. Jeigu žmogui kažkas negerai, reikia subalansuoti visą organizmą, nosis gi neatsiskiria atskirai ir nepasidėsi į lentynėlę..
Aciu labai, Obuoliausia
Tikrai pas mane visas organizmas issibalansavo niekada gyvenime taip nesirgau, jau 3 men beveik be pertraukos - tai angina, tai tracheitas, tai bronchitas ir antra karta per menesi sinusitas O viskas prasidejo nuo gerkles skausmo, kuri gydziau ilgokai tik skalavimais, po to procesas nusileido zemiau.
Na is kitos puses nera to blogo, kas neisietu i gera - subrendau ir pradejau dometis homeopatija ir kitais gydymo metodais. Dabar bandysiu visam laikui isvaryti sinusitus medaus deka. Parsisiunciau knyga apie medu ir gydyma juo
Labas rytas
Prašau pagalbos
nesuprantu, kas darosi mano vaiko nosiukui... tokios kaip ir slogos nera, kartais kvepuoja puikiai, jokio uzgulimo nera, nieks nebega, bet kartais paima lyg ir "uzkrenta" kazkas, pradeja kalbeti kaip "per nosi", bet nieko ispusti neina, nosis laisva...
sakau cia kokia vidine sloga...
Gal patarsit ka naudoti, daviau cinabsino vakar 3 tabl.
siandien isleidau i darzeli, neramu kazkaip. Mes jau sestadieni turejom 3 doze osciloccocinum grti, bet jau nedaviau
patarkit prašau
Prašau pagalbos
nesuprantu, kas darosi mano vaiko nosiukui... tokios kaip ir slogos nera, kartais kvepuoja puikiai, jokio uzgulimo nera, nieks nebega, bet kartais paima lyg ir "uzkrenta" kazkas, pradeja kalbeti kaip "per nosi", bet nieko ispusti neina, nosis laisva...
sakau cia kokia vidine sloga...
Gal patarsit ka naudoti, daviau cinabsino vakar 3 tabl.
siandien isleidau i darzeli, neramu kazkaip. Mes jau sestadieni turejom 3 doze osciloccocinum grti, bet jau nedaviau
patarkit prašau
Prašysiu ir aš patarimo - mano vaikas labai čiaudi, jau net naktimis. Nosis lyg ir švari. Čiaudi jau senokai, tik buvo apstojęs kai sloga sirgo. Pasveiko ir vėl čiaudi. Ką rekomenduotumėte?
QUOTE(argus @ 2010 03 01, 11:37)
Prašysiu ir aš patarimo - mano vaikas labai čiaudi, jau net naktimis. Nosis lyg ir švari. Čiaudi jau senokai, tik buvo apstojęs kai sloga sirgo. Pasveiko ir vėl čiaudi. Ką rekomenduotumėte?
Gal del per sauso oro bute?
Na oras namie tai nėra labai sausas - apie 55-60 drėgnumas laikosi.
QUOTE(argus @ 2010 03 01, 13:11)
Na oras namie tai nėra labai sausas - apie 55-60 drėgnumas laikosi.
O nebandet nosi su juros vandeniu paplauti? Gal padetu?
Dar galima pabandyti ilasinti kokiu aliejiniu lasu Yra tokiu lasiuku pvz. Rinopanteina, Nisita, Coldastop. Siaip geras daiktas tie aliejiniai lasai slogos profilaktikai
Papildyta:
Dar yra toks Immuwash nosies purškalas aktyvina nespecifinį imunitetą, stiprina vietinį imunitetą, taip pat turi antibakterinį poveikį (sustiprina ir papildo antibiotikų veikimą, saugo nuo antibiotikams rezistentiškų formų), dalyvauja epitelizacijos procese (aktyvina fibroblastus, skatina kolageno ir elastinių skaidulų sintezę). Todėl tinkamas vartoti dažnoms ir užsitęsusioms slogoms gydyti, rinosinusitui (ir mikrobinės, ir grybelinės kilmės), vietiniam imunitetui stiprinti šaltuoju metų periodu, apsaugo nuo galimų infekcijų, taip pat dažnų slogų prevencijai.
Bet kainuoja apie 40 lt Pirkau pries pora metu tai buvo man rodos 25 na ir kainu suoliai
dėl immuwash- patiko man jis, bet gyd.homeopatė nepatarė jo naudot
QUOTE(opium @ 2010 03 01, 13:37)
dėl immuwash- patiko man jis, bet gyd.homeopatė nepatarė jo naudot
Kazin kodel? Chemijos daug?
Na bet ir kaina jo nereali. Geriau jau aliejiniu lasiuku.