Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Patarkit prašau man kuo skubiau - kolegei labai skauda galvą: visą galvą, pykina, jaučiasi kaip apsvaigusi, akiduobės. Kokių jai reiktų pagerti?
Atsakyti
Argus, galvos skausmai paprastai kiekvienam reiškiasi labai individualiai, todėl parinkti labai sunku.
Paprasčiausia bandyt kompleksinį Spigeloną (Heelo).
O toj paskaitoj sakė, kad dažnu atveju migreniniam skausmui Beladona tinka.
Man pačiai Bryonia ne kart padėjo, ypač kada skausmas verčia eit prigult, plius man su galvos skausmu dar ir skrandis nerimaut pradeda.
Čia apie bryoninį galvos skausmą:
"Головные боли, локализующиеся в лобной области, мучительные, стреляющие, рвущие, давящие, сопровождаются ощущением, что голова "вот-вот лопнет". Головные боли сопровождаются головокружениями и носовыми кровотечениями. Усиливаются от малейшего движения, прикосновения, от еды, тепла, в душной комнате."

O čia apie beladoninį:
[I]"Головные боли пульсирующего, рвущего, стреляющего характера, сопровождающиеся ощущением жара, чаще локализуются в лобной области. Ухудшение от малейшего сотрясения, шума или света. Может сопровождаться бредом. Мелькание мушек перед глазами. Голова горячая на ощупь. Жгущие боли в глазных яблоках"[I]

Šaltinis:
http://www_gomeopat_...
Atsakyti
Ačiū vilytte tau labai.

Atsakyti
Žadėjau apie nurūgštėjimą.

Pagrindinės priežastys organizmo parūgštėjimo: stresas, netinakama mityba (per mažai šarminančio maisto), per mažas skysčių kiekis, nepakankamas fizinis aktyvumas (o tai lemia nepakankamą deguonies kiekį kraujyje), dietos, kai kurios ligos (onko, cukraligė ir t.t.).

Pasekmės: kaulų retėjimas, dantų gedimas (nes organizmas ima kalcį iš kaulų, kad neutralizuot susidariusį rūgšties perteklių), randąsi įvairios lėtinės ligos, nes rūgštingumas "užteršia" ląsteles ir jos neveikia pilnu pajėgumu, t.y. nešalina toksinų ir pan.

Rūgština: mėsa, varškė, žuvis, kiaušai, kieti sūriai, baltymingos kruopos.

Šarmina: vaisiai ir daržovės, skysti rūgštūs pienos produktai, žolelių ir vaisių arbatos, žalioji arbata.

Skyčių norma (paros): kūno masė padalinta iš 3.

Citrina, kiviai, rauginti kopūstai, kyfyras, rūgpienis - šarmina, ne rūgština.
Lazdyno riešutai - vieninteliai iš visų riešutų šarmina.

Papildomos priemonės siekiant pašalinti rūgštingumą - Basica preparatai, nuvėdintas miner. Boržomis.

Tiek labai nedaug užsirašiau.

Atsakyti
Klausimas mamytėms kurios turi vaikučius su AD ir gydo/gydė juos homeopatiškai.
Kaip jums sekėsi? Per kiek laiko liga pradėjo pasitraukinėt? Kaip dažnai būdavo skirti žirniukai?
Žinau, kad vilytte ir vilnelė gydo, daugiau nieks? Man pasišnekėjus su keliais homeopatais iškilo keletą klausimų...

O mano mazgiui dėl tracheito buvo skirta Pulsatila 30 ir Ca Carb 30. Nuo refliukso kaip visada Assa Faetida 30. Po 2 dienų rezultatas akivaizdžiai geryn tik.
Atsakyti
sveikos, grįžta paklydėlė.

spėju jau ir į priekį pasistūmėjot su ligų gydymu, o aš kaip stabtelėjau ties sinusitu taip ir likau prie jo. šiandien nuvažiavau į vaistinę komplekso nuo sinusito. sakė nėr tokio schmoll.gif yra tik mono preparatas mercurius solubilis. a tinka jis prie sinusito> vaistininkė sakė, a koks skirtumas kur pūliai: ar angina, ar sinusitas, ar pūliai iš piršto.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 02 26, 20:22)
sveikos, grįžta paklydėlė.

spėju jau ir į priekį pasistūmėjot su ligų gydymu, o aš kaip stabtelėjau ties sinusitu taip ir likau prie jo. šiandien nuvažiavau į vaistinę komplekso nuo sinusito. sakė nėr tokio  schmoll.gif yra tik mono preparatas mercurius solubilis. a tinka jis prie sinusito> vaistininkė sakė, a koks skirtumas kur pūliai: ar angina, ar sinusitas, ar pūliai iš piršto.

Pas mane tos pacios problemos su sinusitais verysad.gif Nebenoriu jau antibiotiku doh.gif Tie sinusitai kartojasi ir kartojasi verysad.gif Si karta bandau pasveikti su homeopat vaistais.
Bet va radau viename sajte, kad sinusita reikia gydyti kiekvienam individualiai parenkant homeopatinius vaistus doh.gif ir jokie jau paruosti preparatai is vaistines nepades g.gif http://www.mhc.ru/stati/sinusit.asp cia rusu kalba. Tai turbut reikia ieskoti homeopato. Gal kas galetu parekomenduoti Vilniuje? Ir kiek mazdaug kainuoja konsultacija? blush2.gif Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2010 02 26, 20:12)
Pas mane tos pacios problemos su sinusitais  verysad.gif Nebenoriu jau antibiotiku  doh.gif Tie sinusitai kartojasi ir kartojasi  verysad.gif Si karta bandau pasveikti su homeopat vaistais.
Bet va radau viename sajte, kad sinusita reikia gydyti kiekvienam individualiai parenkant homeopatinius vaistus  doh.gif ir jokie jau paruosti preparatai is vaistines nepades  g.gif http://www.mhc.ru/stati/sinusit.asp cia rusu kalba. Tai turbut reikia ieskoti homeopato. Gal kas galetu parekomenduoti Vilniuje? Ir kiek mazdaug kainuoja konsultacija?  blush2.gif Aciu labai!

žinau, bet norėjau jau ir tą kompleksą išbandyti. o šaiip dabar vėl vartoju gelsemium + beladona. bet kad nebegerėja man nuo jų. tuoj bus nosis užklijuota, kad net įkvėpti negalėsiu pro nosį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 02 26, 21:15)
žinau, bet norėjau jau ir tą kompleksą išbandyti. o šaiip dabar vėl vartoju gelsemium + beladona. bet kad nebegerėja man nuo jų. tuoj bus nosis užklijuota, kad net įkvėpti negalėsiu pro nosį  unsure.gif

Radau, kad labai gerai gydo uminius sinusitus homeopatiniai zirniukai Kalis Bichromikum, bet kad internete lietuviskuose psl niekur nerandu ju verysad.gif
Atsakyti
turiu Kalium Bichromicum 6. kaip vartoti suaugusiam?
Atsakyti
mano sūnui nuo sinusito homeopatė skiria kali bich 6 + pulsatila 6 + mercurius heel iš pradžių 4 kartus per dieną, vėliau, gerėjant, retinti, be to reikia kurį laiką susilaikyti nuo pieno produktų, saldumynų ir kvietinių miltų, kurie yra maistas gleivėms
Atsakyti
dėkui, bandysiu ant nakties, gal neuždusiu lotuliukas.gif
Atsakyti