Ačiū už patarimus. Kad jau įsisenėjus ta sloga, tai cinnabsin nelabai padeda (jame yra Kallium bich). Namie turiu sinupreto, bet nelabai jis man patinka, nes jį pavartojus, infekcija leidžiasi žemyn, o tada prireikia antibų. Bet ko gero duosiu sinupreta, dar bandysiu šildyti su druska, kaip čia patarė Kirkė. Pirmadieni keliausim pas savo tradicinę gydytoją, o ji jau lieps antibus gert. Temperatūra normali, tik vieną dieną karščiavo, bet nukrito savaime. Vaikas judrus, žaidžia, tik apetitas pamažėjęs ir gert visai nenori.
Spindulka, o kokį kompleksą nuo sinusito vartojat?
QUOTE(ežiuolė @ 2010 02 05, 14:08)
Ačiū už patarimus. Kad jau įsisenėjus ta sloga, tai cinnabsin nelabai padeda (jame yra Kallium bich). Namie turiu sinupreto, bet nelabai jis man patinka, nes jį pavartojus, infekcija leidžiasi žemyn, o tada prireikia antibų. Bet ko gero duosiu sinupreta, dar bandysiu šildyti su druska, kaip čia patarė Kirkė. Pirmadieni keliausim pas savo tradicinę gydytoją, o ji jau lieps antibus gert. Temperatūra normali, tik vieną dieną karščiavo, bet nukrito savaime. Vaikas judrus, žaidžia, tik apetitas pamažėjęs ir gert visai nenori.
Kaune homeopatinej vaistinėj pirkau gaminamus.Apetitas ir pas maniške pamažėjes irgi nelabai įsiulau gerti bijau,kad ir mums teks antibus vartot,kažkaip nesusitvarkau su tokia sloga
Pabandykit Protargolio - jis labai gerai padeda. Ir pabandykit ne tik nosį pašildyti, bet ir kojas pakaitinti ir inhaliacijas padaryti su karštom bulvėm. Padeda labai.
QUOTE(ežiuolė @ 2010 02 05, 14:08)
Nu pasikartosiu,kad Protargolis efektingai mums dave rezultatu, tiek visokio brudo isvaliau,kad net netikejau,kad pas ja tiek gali buti.Net baisu pasidare.
O as skaiciau, kad jis butent tinka ,va imesiu gydytojos citata
Protargolis naudojamas gydyti besibaigiančią slogą, kai sekretas yra tirštas. Lašinti reikia 2-3 dienas. Po sulašinimo praėjus 10min. būtina nosį gerai išpūsti ar išsiurbti.Mums suveike,nes as jau nebezinojau ka ir bedaryti....
QUOTE(argus @ 2010 02 05, 14:21)
Pabandykit Protargolio - jis labai gerai padeda. Ir pabandykit ne tik nosį pašildyti, bet ir kojas pakaitinti ir inhaliacijas padaryti su karštom bulvėm. Padeda labai.
O jis paprastoj vaistinėj parsiduoda?
QUOTE(spindulka @ 2010 02 05, 14:23)
O jis paprastoj vaistinėj parsiduoda?
tik ten, kur gaminami vaistai...
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 02 05, 14:26)
tik ten, kur gaminami vaistai...
Yra pas mus tokia kur gamina vaistus,bet čia nehomeopatiniai,ar kalba eina tik homeopatinėj vaistinėj?
QUOTE(spindulka @ 2010 02 05, 14:28)
Yra pas mus tokia kur gamina vaistus,bet čia nehomeopatiniai,ar kalba eina tik homeopatinėj vaistinėj?
Paprastoj
Ežiuole, Kalium bich. grynas, o jei dar aukštesnės potencijos, turi tikrai kitokį poveikį nei esantis komplekse. Geriausia kokį 30, ar 12 būtų imt. Su tais kompleksais kaip pasiseka.
O kompleksą nuo sinusito, bent jau aš duočiau tikrai dažnai. 5-6 kartus minimum dienoj jei reikalas ūminis. Ir Sinupretas kelioms dienoms nepamaišytų, iki kol nepasimatys, kad sloga vandeninga daros.
O kompleksą nuo sinusito, bent jau aš duočiau tikrai dažnai. 5-6 kartus minimum dienoj jei reikalas ūminis. Ir Sinupretas kelioms dienoms nepamaišytų, iki kol nepasimatys, kad sloga vandeninga daros.
QUOTE(Eima @ 2010 02 05, 10:38)
Na va, mano vyras irgi pribrendo homeopatijai - užregistravau pas homeopatę Tiesa bandysim pas gyd. P. Ačiū Vilnelei, kad apie ją papasakojo, galėsim ir mes paskui pasidalint nuomone apie ją...
Tiesa, dar mano vyras nupompino man knygą "SAMUEL HAHNEMANN MATERIA MEDICA PURA". Neįmanoma skaityt - laiko reik, nes surašyta kaip dienoraštis, jokios sistemos nieko...
Tiesa, dar mano vyras nupompino man knygą "SAMUEL HAHNEMANN MATERIA MEDICA PURA". Neįmanoma skaityt - laiko reik, nes surašyta kaip dienoraštis, jokios sistemos nieko...
Eima, patarčiau pasiieškoti paskesnių, ne Hahnemano knygų, kurios yra labiau išgrynintos ir papildytos Kentas ar Boericke iš plačiai prieinamos paskesnės kartos klasikos būtų suprantamesnis.
QUOTE(ežiuolė @ 2010 02 05, 11:19)
Gal kas galėtumėt patarti: vaikui antra savaitė nepraeina pūlinga tiršta sloga. Naudojam purškiamą Euphorbium compositum, Cinnabsin (pradėjus šį vartoti pagėrėjo naktį). Gerklė paburkusi, kartais pakosėja. Ko gero reikėtų paimti tepinėlį iš nosies, nes man čia panašu į bakterinę slogą, ar geriau darytis kraujo tyrimą? Gal dar ką iš homeopatinių bandyti?
Cinnabsin labai žemos potencijos (būtent dėl šios priežasties DHU homeopatiniai nelabai man asmeniškai patinka).
Sakyčiau, Coryzalia geriau imkit, ten yra Kalium Bichromicum (žalios tirštos, gali būti net "virvelinės" išskyros, nemalonus burnos kvapas) ir Pulsatilla (geltonos išskyros, vaikas "maminis").
QUOTE(spindulka @ 2010 02 05, 13:34)
O temperatūros neturi? Mano dukrai dabar tokia tiršta geltona sloga,bet vakarais pakyla ir temperatura iki 37,6 3 kartus dienoj daviau kompleksą nuo sinusito(čia vakar),gal dažniau reiktų o sakykit ar tokią slogą jau gydoma antibijotikais,nes mūsų daktarė sako,kad reik antibijotikų jei išlenda tokia sloga
Spindulka, pasiieškokit Pulsatilla arba Coryzalia.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 05, 15:16)
Pulsatillos ir Coryzalios dabar neturiu ir iki rytojaus ryto neturiu galimybės nusipirkt ,visi po pietų dirba galintis pazžiurėt vaiką,kalium bichromicum turiu bet 6 potencija,pasiskaičiau,kad jis jai tinka,bet ir pulsatilla turi daug atitikimų.Turiu Antigripinąnr3,ten beveik visa ta sudėtis kas ir Coryzalia tik aukštesnė-6 pot. Gal šitą pabandit duot pakaitom su kalium bichromicum? kaip galvojat?