Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Opium, ateisi siandien i paskaita Eko bangoje? Kiek supratau susidomejus buvai. Mes planuojam su vyru atvaziuot, galeciau tau nuo seno zadeta Sinelnikovo knyga iduot.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 24, 09:24)
Opium, ateisi siandien i paskaita Eko bangoje? Kiek supratau susidomejus buvai. Mes planuojam su vyru atvaziuot, galeciau tau nuo seno zadeta Sinelnikovo knyga iduot.

smile.gif oi, žinok, pagalvojau, kad gundysies atvažiuot. smagu būtų buvę gyvai susitikt. O Sinelnikovą teks palikt kitiems studijuot. Kai įsisukau į darbus, tai net nebūtų kada jos skaitinėt. Ačiū.
deja, nebūsiu šiandien... pikta, kai planai verčias... bet atsirado renginys daržely, o kai maniškė tokia jautruolė, tai man jau tenka dalyvayt grupės veikloj...
ir homeopatija tame reikale "nepramušė"... po konultacijos supratau, kad bent kažkuriam laikui "pagalba susidraugaut su darželiu, su "daug" vaikų" atidedama...
dabar pereinam prie kito-odos gydymo su graphites

tiesa, kažkada kažkuri buvo užsiminus dėl ryškiai raudonų, lyg kontūriniu pieštuku apvedžiotų vaiko lūpyčių. Kadangi pas maniške irgi taip būna ir būtent prieš susergant, tai gavau tokį paaiškinimą, kad kai kuriems vaikams taip pasiteiškia infekcija, nors kažkokių akivaizdžių ligos požymių dar nėra. Bent jau maniškei tokiu atvejų siūlė bandyt belladoną.

o , beje, vilytte, paskaitos konspektą į temą prašytume įmest smile.gif
Atsakyti
Opium, nieko neprarasi, kad Sinelnikovo neperskaitysi, nebent ten ta lentelė suderinamumo gal kažkiek dėmesio verta smile.gif .
Mano mergiotei tai skirtas drąsai paskatint Lycopodium 200 suveikė nerealiai. Labai greit buvusios kelių mėnesių bėdos (paverkimai mokykloj) išsisprendė. Nors iki tol ko tik nebandžiau, net mobiliuką nupirkom, kad galėtų bet kada man paskambint ir drąsiau jaustųs, ir kalbėjomės be galo be krašto, viskas be rezultatų. O Lycopodium iš kart suveikė. Gaila tik, kad nevisada taip iš kart ir taip akivaizdžiai su tais žirniais pavyksta.

Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 02 23, 23:09)
Buna ir fifty - fifty?

Coulter rase, kad Ca carb labai prisirise prie namu, o as ir mano dickis megstam keliauti... Kai ta pasakiau gydytojai, sako, is kur jus paemet, kad Ca carb nemegsta keliauti - atverte knyga - ir parode, kad Ca carb megsta keliauti.

Aš manau, kad prisirišimas prie namų visiškai netrukdo mėgti keliauti. Juk po kelionių vėl sugrįžtama į namus. Kas kita, kai reikia išvykti ilgam ir negali sugrįžti kada nori. Tada namų ilgesys tiesiog susargdina.
Atsakyti
O aš turiu pastebėjimą dėl CaCarb30. Kadangi jis maniškiui paskirtas kaip konstitucinis ir nuo AD, jam susirgus pabandžiau pastarąjį duot dažniau, t.y. 6 kart per dieną. Per 3 dienas visos Ad raudonos dėmės patapo šviesiom šviesiom, akivaizdus pagerėjimas. Dabar baigiant sirgt, pradėjau retint iki buvusios skirtos dozės ir dėmės vėl pradėjo ryškėt g.gif Matomai reik stipresnės potencijos... Kaip tik važiuojam vakare pas homeopatę, žiūrėsim ką pasakys.
O vakar vėl gi po pasikalbėjimo telefonu su homeopate nutarėm kol kas nutraukt ciską kas buvo nuo kosuliuko ir tiesiog padažnint žirniukus nuo refliukso ir sutrikusio virškinimo (Assa Faetida ir Nux Vomica). Vaikas iš kart pradėjo geriau atsikosėt ir taip pat mažiau kosėt. g.gif

Vilytte, o Sinelnikovas kokia kalba pas tave? Gal būtų galima nusiskanuot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 24 vasario 2010 - 10:53
Rusų k.
Atsakyti
Oi blush2.gif A jūs iš kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 24, 13:00)
Oi blush2.gif A jūs iš kur blush2.gif

Kauno.
Atsakyti
Ech.. Aš iš Vilniaus verysad.gif
Atsakyti
Vilytte, ar buvot Eco bangoje? Ar ka nors naujo suzinojot? As norejau eiti, bet turejau kita svarbu reikala. Pasidalinkite, jei ka svarbaius suzinojot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 02 24, 11:11)
Ech.. Aš iš Vilniaus verysad.gif

Galėčiau paskolinti Sinelnikovą, tik ar tokią didelę knygą skanuosi g.gif Aš Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 24 vasario 2010 - 22:24
Vilnele, buvom. Šiaip paliko tikrai gerą įspūdį. Paskaita gan pradinokiška, bet sistemingai ir aiškiai pateikta. Kadangi tema apie hom. vaistinėlę, tai ir aptarinėjo tuos pirmos pagalbos vaistus sukarščiavus, susižeidus, nusideginus.

O II dalis apie organizmo nurūgštėjimą, čia kadangi mano žinios silpnos, tai gavau nemažai pradinės info, nors aišku visą tai sėdint namie irgi galima internete susirankioti.

Žodžiu tokia neįkyri, nekomercinė, nieko neperšanti pirkti, su dideliu noru, kad klausytojas nors kažkiek išmoktų atskirti žirniukus, paskaita. Kas tik pradeda domėtis homeopatija, tai tikrai dėmesio verta paskaita (sakė, čia jau ketvirta, tai gal ir dar bus). Pateikta labai sistemingai, paskaitai tikrai iš anksto ruoštąsi. Manau, kad visuomenei tokių paskaitų labai reikia ir jos labai vertingos.

Ką naujo sužinojau - nebuvau girdėjus teorijos, kad skaičiukas prie žirniuko parodo, kiek valandų veikia žirnis. Nežinojau, kad Nux vom tinkama skiepų atveju (kaip ir Tuja - šitą turbūt visos žinome) - gydytojos sakė, kad verta 3 dienas iki ir po skiepo NV pavartot, kad išvengt visų neigiamų skiepo pasekmių.

Ačiū, tau už nuorodą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 25, 08:19)
Ką naujo sužinojau - nebuvau girdėjus teorijos, kad skaičiukas prie žirniuko parodo, kiek valandų veikia žirnis. Nežinojau, kad Nux vom tinkama skiepų atveju (kaip ir Tuja - šitą turbūt visos žinome) - gydytojos sakė, kad verta 3 dienas iki ir po skiepo NV pavartot, kad išvengt visų neigiamų skiepo pasekmių.

Ačiū, tau už nuorodą 4u.gif .

o gal sakė kokiu dažnumu NV prie skiepų naudoti ir kokią potenciją. Labai įdomu, artėja skiepo laikas
Atsakyti