Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 23, 12:51)

Man susidarė toks įspūdis, kad Coulter pateikia kai kur šaržo forma aprašymus, sutirštinant spalvas.

Aha, aš irgi tą pastebėjau. Kai kur gan stipriai nuklystama į smulkmeniškumus. Paskutinį kart skaičiau Kulter Phosphorą, to po Kentą ar Berike, truputį kitoks vaizdelis susidėliojo. Matomai, reik vadovautis keliais šaltiniais.
Atsakyti
mamytes ar galiu savo 10 menesiu mergaitei duoti istirpinus Engystol tabletes? g.gif man vaistineje sake, kad galima, tai ir nusipirkau, bet taip tiksliai info ir neradau nuo kada galima vartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 02 23, 11:21)
Ar homeopatiniais žirniukais gydėt nuo kirminų? Gal galit pasidalint kaip ilgai gert ir po kiek? Vienur rekomenduoja 3 kart dienoj mažiausiai apie 3 savaites,o va Pinto knygoj paskaičiau,kad 6 potencijos 3kart dienoj apie savaitę  g.gif

Potencija tikrai 6, o vartojimo schema priklausomai nuo gydytojo gali skirtis. Vidutiniškai 2 savaites nurodo.
Žirniukų maždaug tiek, kiek metų. Suaugusiam maks. dozė 9.

QUOTE(geguziuke @ 2010 02 23, 12:05)
mamytes ar galiu savo 10 menesiu mergaitei duoti istirpinus Engystol tabletes? g.gif man vaistineje sake, kad galima, tai ir nusipirkau, bet taip tiksliai info ir neradau nuo kada galima vartoti g.gif

Žiūrint, kas darosi. Čia ūminiu ar profilaktiškai? Dar ištirpinus būtų gerai plastikiniu šaukšteliu išmaišyti (energingai apie 50 kartų į vieną ir kitą pusę, t.y. dinamizuoti).

Homeopatinius gali vartoti ir naujagimiai, tik svarbu, kad tinkamai būtų parenkami. cool.gif
Atsakyti
po antibijotiku kurso ligonineje pasigavo dar roto virusa,pamaniau, ar galiu kazkaip pastiprinti imuniteta ? patare engystol , o po kiek tabletyciu mums gerti ?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 23, 12:09)
Potencija tikrai 6, o vartojimo schema priklausomai nuo gydytojo gali skirtis. Vidutiniškai 2 savaites nurodo.
Žirniukų maždaug tiek, kiek metų. Suaugusiam maks. dozė 9.

Obuoliausia ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2010 02 23, 12:20)
po antibijotiku kurso ligonineje pasigavo dar roto virusa,pamaniau, ar galiu kazkaip pastiprinti imuniteta ? patare engystol , o po kiek tabletyciu mums gerti ?

Roto dabar yra ar jau praėjo?

Dėl tablečių kiekio nepasakysiu. Jeigu profilaktiškai, tai gal vieną ištirpinti kokiam 50 g. ir per dieną sugirdyti..
Jūsiškės mažės viduriai yra linkę užkietėt, galvytė prakaituot (ypač per miegus)???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 vasario 2010 - 12:54
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 23, 13:53)
Roto dabar yra ar jau praėjo?

Dėl tablečių kiekio nepasakysiu. Jeigu profilaktiškai, tai gal vieną ištirpinti kokiam 50 g. ir per dieną sugirdyti..
Jūsiškės mažės viduriai yra linkę užkietėt, galvytė prakaituot (ypač per miegus)???

nea atvirksciai vis su viduriavimu kovojam kelinta karta doh.gif neprakaituoja galvyte, nebent labai buna apklota , kai miega truputi ,Del roto nezinau ar jau pilnai persirgo nu jau gal 4 diena, kaip nuotaika ir viduriukai geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 23 vasario 2010 - 13:05
Obuoliausia, maniškiui paskirtas Phosphor kaip konstitucinis...

Na, mano dukra jau sveika, pasak gydytojos. Pakosčioja dar, bet normalu, nes tracheitas visgi buvo. O vat mažasis... doh.gif Ausys susitvarkė, bet kosulys... Tracheitas, be to, obstrukcinis. Gali būt, klad atsinaujinęs refliuksas, nes gavo sekmadienį cheminių vaistukų (Brontex), kadangi mamytė pasimetė ir pati nebesusivokė homeopatijoj... O mamytės draugė yra jos šeimos gydytoja... Matomai Brontexas sudirgino skrandį... Tai dabar ir neaišku ar pas jį tracheitas stiprokas, ar refliuksas, ar ir tas ir tas verysad.gif Pan panašu į abu variantus.
Panikuot nepanikuoju, bet neramu tai tikrai, nes žinau, kad naktis bus sunki - vaikas kosės springdamas visą naktį, o pas homeopatę pateksim tik rytojaus vakarą, o jėgų pas mamytę 0. Pasiguodžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 23, 20:46)
Obuoliausia, maniškiui paskirtas Phosphor kaip konstitucinis...

Tracheitas, be to, obstrukcinis. Gali būt, klad atsinaujinęs refliuksas, sudirgino skrandį... Tai dabar ir neaišku ar pas jį tracheitas stiprokas, ar refliuksas, ar ir tas ir tas verysad.gif Pan panašu į abu variantus.

mano metukų dukrytei irgi labai man panašu. tas šlykštus kosūlys paūmėja naktį ir ypač po pienuko gėrimo (naktį geria kelis kartus) tai ir galvoju ar čia nebus refliuksas. įdomu, kaip jį gydyti? na aš duodu bronchalis - Heel po puse tabl. 4*d (čia savo nuožiūra), nes taip norisi , kad ji kažką atkosėtų.
beje, yra po antib, kurso, nes savaitę laikėsi temperatūra ir buvo mišri infekcija. va tas kosulys ir liko

ir dar..
dukra 6metų gėrė Lycopodium200 kaip konstitucinį, niekas nesikeitė jos bjauriame elgesyje doh.gif homeopatas pakeitė į arsenicum200. gal galima nuorodą kur galima plačiau paskaityti apie arsenicum nes neradau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreksis: 23 vasario 2010 - 20:15
Bronchalis čia visiškai netinka, reik uždaryt skrandžio raukšlę. Pastarasis, tik skystina gleives. Mažius nuo refliukso gaudavo Assa Faetida. Dabar vėl gaus.
Pabandyk čia paskaityt http://homeopatiya.net/materia_medica
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 23, 00:04)
Nerimsti  tongue.gif
Kol kas viskas OK.
Sakyčiau, padidėjo gyvybingumas, tik ta sloga (kuri ilgą laiką buvo esminis dalykas, tiek alerginė, tiek paprasta) vis pakaba...

Sugebėjau skaitydama Coulter ir savąjį atrasti (kadangi esu fifty-fifty, tai antrojo dar neišbandžiau). Visa paguoda, kad antrasis tipas pakankamai "gerietiškas", tai dar nesu totali ragana...  ax.gif
Tarp nuolatinių šio skyrelio dalyvių, įtariu, dar ne viena atsirastų priklausanti tam pačiam tipui.  ax.gif

Buna ir fifty - fifty?

Coulter rase, kad Ca carb labai prisirise prie namu, o as ir mano dickis megstam keliauti... Kai ta pasakiau gydytojai, sako, is kur jus paemet, kad Ca carb nemegsta keliauti - atverte knyga - ir parode, kad Ca carb megsta keliauti.
Atsakyti
Dreksi, čia (27 ir 28 punktai):

http://bestmedbook.com/gomeo.htm

Eima, turi Arsenicum album? Paimk, bus ramiau truputį ant dūšios... Bent taip įtariu.

Vilnele, mano vienas variantas, įtariu, labiau nuo prigimimo, o kitas "nuo gyvenimo"...Dabar mėginu savo "gyvenimo naštą" koreguoti, o per tą tarpą, gal kada atrasiu laiko ir dar pasiskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 vasario 2010 - 23:32