Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2010 02 20, 19:08)

Pažiūrėjau, ką Pinto rekomenduoja. Tai pačioj pradžioj kaip įprasta Aconit, Beladona arba Ferrum phosphoricum. O vėliau Calcarea sulphurica (nuolat teka tiršti pūliai), Chamomila (esant labai dideliam skausmui, vaiko niekaip neišeina nuraminti), Hepar sulphuris (nervingumas dėl labai stirpaus skausmo), Mercurius vivus (esant išskyroms iš ausies, pastoviai tekant seilėms), Plantago (susiję su dantų kalimusi), Pulsatila (verkia iš skausmo, nori būt ant rankų, sekretas geltonas, žalias). Pinto rekomenduoja 30 potenciją, 3-4 kartus kas 0,5 - 3 valandas. Rašo, kad po dviejų dozių būna ženklus pagerėjimas, o ausų uždegimas homeoaptiniam gydymui lengvai pasiduoda.
Mums gyd. M, esant žaliai geltonai slogai buvo skyręs Pulsatilą kartu su Hepar sulfuru. Matomai kai ką iš šitų galima ir paderint.
Sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Bandysiu kažką, nes turiu tik Pulsatilla, Chamomilla, Hepar sulfuris. Dar turiu Mercurius compleksą, bet kažkur skaičiau, kad jis lėtiniams atvejams labiau...
Atsakyti
Eima, kelinta jums diena? Nors bendrai pati pradžia, jeigu sakė, kad virusinė.
Saviškiui pernai vien su Belladonna hom. išgydžiau (buvo tiktai raudonos ausys, kokio raudonumo nepasakysiu, bet norėjo į Klinikas guldyt) ir vos-vos skaidri sloga. Jeigu dar yra piktokas verksmingumas - pažiūrėk Chamomilla (vis kažko reikia ir niekas neįtinka).
Atsakyti
SOS 4u.gif vakar vakare pašiltėjo mano mažutė. mūsų toks idiotinis termometras 37,2 rodė, bet nujaučiu kad ir daugiau galėjo būt. daviau vakare Fe Phos ir porą kartų gripp heel. naktį degėm liepsnojom, tai sudaviau ibufeno. nežinau kiek, nematavau, bet koki 39 buvo. ryte dabar vėl šilta, išsitraukiau belladonną homaccord (kitokios neturiu). draugės mergina jau girdėjau trečia para tokiu analogišku keistu džiaugsmu vargsta. tai virusas turbūt? g.gif rudenį analogišku scenarijumi gripas mums prasidėjo g.gif bet dabar NIEKO, tik tempa. mergina piktoka, linkusi verkti, nori užsikloti, šalta jai. akytės šlapios ašaringos tokios. patarkit, ką kaip 4u.gif ar belladonna homaccordas tinka čia? sudaviau 4 lašiukus prieš 15 min.
Papildyta:
o gal Oscillo bandyti? g.gif
Atsakyti
į puokštę dar skystai, beveik vandeniu pakakojom cool.gif tempos kątik 38,1 prišildėm. belladonnos jau tris kart daviau šį rytą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 21 vasario 2010 - 09:10
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 20, 23:39)

Saviškiui pernai vien su Belladonna hom. išgydžiau

Heelas ir Imunitetas.lt tai tik Belladonna hom. ir rekomenduoja.
Kiek suprantu Eimos mergytei jau nebe pradžia, o berniukui tai dar turbūt galima pradžia laikyt.
Atsakyti
Dukra jau visą savitę taip. Kosti ir sloga žalsvai balta. Gydytoja sakė, kad kosti nuo nosies, nes viskas teka žemyn, o išpūst neina - tuščia doh.gif Įtaria, kad vėl sinusitas atsinaujino, bet tai patvirtint gali tik rentgenas, o jau gegužį darytas, tai nematau reikalo kartot... O Tujos aliejus netiktų g.gif
O Beladonna abu gavo, nesuveikė matomai kažkas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 21 vasario 2010 - 10:04
Eima, aš tai galvoju, kad tujos al. tiktų.
Pragarinti nosytes gal leistųsi g.gif (aš darydavau su Eucabalio garintuvu, bet iš principo tai bet koks pasikvėpavimas garais įmetus į verdantį vandenį druskos tą patį efektą duoda)
O dar aš esu savo didžiukei alijošiaus sulčių lašinus į nosį, efektas panašus kaip paleistuvės, išsičiaudo viskas.
O dėl pirmos pagalbos vaisto, pačiai sunkus nuspręst koks jis. Mano mažei tai gydytojas parinko Beladoną, pagal tai kaip ji paprastai serga. Sekantį kartą prašysiu, kad ir dičkei parinktų, nes aš pati nesugebu. Jo klausimai buvo visai ne tokie, kaip hom.knygos rašo.
Manoji, atrodo sėkmingai sveiksta smile.gif .
Atsakyti
Prie astminių ksulių reik atsargiai su Eucabaliu, nes ekalipto eterinis aliejus dirgina bronchų gleivinę ir gali iššaukt spazmus...
Užteks 2 kart per dieną Tujos al? Kažkur lyg ir mačiau rašant, kad vos ne 1 kart tik reiktų g.gif
Vat aš ir nesugebu pagaut tos pradžios... Kad ir su mažium. Daviau 6 kart Ca carb 30. 2 dienas puikiai viskas buvo, džiaugiausi net. O trečią dieną pakilo temperatūra, užkimo ir t.t. Pasirodo komplikavosi, nors atrodė, kad viskas tiesiog lengvai gerai ir praeis...Ir suprask, kad nori paskui...
Atsakyti
Neaiškiai čia aš. Eucabal turėjau omeny patį indą inhaliacijų. Toks veidukas ant jo pasideda ir tiek.
Tujos al. aš tai ūmios ligos metu dažnai lašinu.
Atsakyti
Šiaip jei turite nuolat kosulius, manau tikslinga būtų nusipirkti normalų inhaliatorių, o ne tą Eukabalio - jo poveikis yra silpnas. Virš puodo geresnis poveikis, bet su vaikais kažkaip pavojingai. Aš turiu inhaliatorių, bet kai serga sloga garinu virš puodo - padeda labai, tik man kažkaip baugu būna, pati šalia stoviu .
Atsakyti
Rucelie, ar nebus koks roto/noro ar koks kitas pilvinis virusas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 21 vasario 2010 - 14:33