as vel su savo ligom cia atrode mazasis jau lyg kapstosi is temperaturu ir gerkliu, ir vel is naujo vakar jau visai nebebuvo temperaturos, nors beladona gerem tik dvi dienas na cia kaip ir normalu, vaistukas tiko, bet vakar vyras vaziavo pas homeopate su savom problemom, tai paklause del vaikui - mazajam liepe nebeduot beladonos, taip pat pasake kad hemoglobinas siek tiek i mazesne puse nors dar normose 114, tai gydytoja liepe beladonos nebeduot ir visus kitus zirniukus laikinai nutraukt (gerem CaCarbonicum ir Chamomile), o skyre Ferrum phosporicum, tik nezinau nei kokios potencijos, o gal ten ir kok skompleksas, nes yra tabletytem tokios greitai tirpstanciom na siek ta FePh, tai jie yra nuo persalimo, temperaturos ir t.t., tai dabar mastau - gerem po 1 tab.x3 kart dienoj, tai gal cia kazka jie pridirbo gal cia normalu, nes lyg vaikui kitokiu, blogesnius simptomu ir nera - gerkle apziurejau, tai lyg ir grazesne ji man nei pries kelias dienas. sloga siandien atsirado lyg, bet ji ir vakae buvo, keista tokia, pabego siek tiek ir kaip kraniukas uzsisuko, prakvepuoja vaikas normaliai, nera nei ka traukt, sakyciau kaip ir be slogos, siandien siek tiek ilgiau ji pabego, bet ir vel uzsisuko kaip kraniukas. idomiai cia - blogiausia kad vel viskas ant savaitgalio, siandien ir gydytojai neprisiskambinau duodu vel beladona, gal per anksti ja nutraukiau, gal sakau, vyras nemokejo normaliai papasakot gydytojai kaip maziukas jauciasi nes yra buve didziajam suneliui, kad pati daviau beladonos ir viena diena nutraukiau, tai temperatra vel sukilo ir gydytoja sake, kad per anksti, po to vel pradejus duot isgijom.
o del bludinimo, tai mano didysis siais metai kai turi temperaturos ir tuo metu miega, atsibunda ir pradedad panikuot, kalba, rekia kazkokias nesamones - [astebejau jei temperatura krenta tai ir jis buna kad krenta nuo stogu, saukiasi pagalbos, jei kyla, tai ir jis skraido, bet jau mane pradejo tos temperaturos baugint, nes taip baisiai, ir neina greit nuramint. baisu net neisivaizduoju del ko, sakyciau del aukstos temperaturos, bet nesvar bu kokia ji buna, kad irlabai neauksta vis tiek tas pats - tai visad gydomes beladona nuo temperaturos, kad pageret nepagereja baisiai, na gal greiciau eina isbudint, nors jis panikuoja atmerktom akim, buna kad ir lbega kazka daryt ir t.t. namie nera jokiu problemu, nei pykciu nei barniu - na brolis atsirado, tai gal cia problema, nors vaikas jokio priesiskumo jam nerodo, myli labai, bet kas toj galvelej sukasi giliai neaisku. demesio ir pakanka, visad uzsiimam su juo, ypac vyras kai maziukas namie atsirado.
SAVAITĖ SU EKO BANGA PC GEDIMINO9, 4a.
TREČIADIENIS (vasario 24d.)
18h paskaita Namų homeopatinė vaistinėlė, Natūraliosios terapijos centro
(www.naturaliterapija.lt) gydytojos Daiva Jakubonienė ir Jurga Baikauskienė kviečia į paskaitą apie homeopatinę vaistinėlę ir organizmo terpės parūgštėjimą. Po paskaitos galėsite už nedidelį mokestį pasitikrinti savo organizmo terpės rūgštingumą (paskaita nemokama).
(www.naturaliterapija.lt) gydytojos Daiva Jakubonienė ir Jurga Baikauskienė kviečia į paskaitą apie homeopatinę vaistinėlę ir organizmo terpės parūgštėjimą. Po paskaitos galėsite už nedidelį mokestį pasitikrinti savo organizmo terpės rūgštingumą (paskaita nemokama).
Na va, mano mažasis šią nakt karščiuot ir kosėt pradėjo... Tik vat kosulio nesuprantu Lyg ir šlapokas, bet toks "smailus", o iš kurios vietos nesuprantu Ir lyg pakimęs kažkiek... Man kažkaip pirmą kart, kad temperatūra pakyla tik trečią dieną.
Geras, pasakymas "smailus". Mano mažė taip pat koso. Antrą parą užkilo neaukšta tempa , kuri paryčiui po blūdinimo pati nukrito. Trečia parą ženklus pagerėjimas, tempos nėra, kosulys ženkliai apslopo. Vakar (ketvirtą parą) ženklus pablogėjimas, kosulys labai stiprus atsinaujino, ir tempa vakare vėl užkilo (37.5). Nieko baisaus aišku, bet kadangi vakar jokių žirnių negavo ir blogai yr, tai matomai einu atsiprašyt Beladonos.
O dėl tų blūdinimų - tai mano dičkė taip kuris laikas darė. Kartą taip išsigandau, kad greitąją iškviečiau, o ji per miegus iki greitukės atvarymo apsisiojo. Tada supratau, kad vaikas prabunda, nes tiesiog į tuliką nori, bet neišsibudina, kad paprašytų. Pradėjau miegančią tiesiog vest, kai šitaip išsibudina, tai po pasysiojimo ramiausiai užmiega. Dabar jau praėjo šitie dalykai.
Bet mažei šis reikalas, išbandytas ant dičkės, nesuveikė.
Sveikatytės visiems vaikiukams, o mums kantrybės
O dėl tų blūdinimų - tai mano dičkė taip kuris laikas darė. Kartą taip išsigandau, kad greitąją iškviečiau, o ji per miegus iki greitukės atvarymo apsisiojo. Tada supratau, kad vaikas prabunda, nes tiesiog į tuliką nori, bet neišsibudina, kad paprašytų. Pradėjau miegančią tiesiog vest, kai šitaip išsibudina, tai po pasysiojimo ramiausiai užmiega. Dabar jau praėjo šitie dalykai.
Bet mažei šis reikalas, išbandytas ant dičkės, nesuveikė.
Sveikatytės visiems vaikiukams, o mums kantrybės
[quote=vilytte,2010 02 20, 09:53]
Geras, pasakymas "smailus". Mano mažė taip pat koso. Antrą parą užkilo neaukšta tempa , kuri paryčiui po blūdinimo pati nukrito. Trečia parą ženklus pagerėjimas, tempos nėra, kosulys ženkliai apslopo. Vakar (ketvirtą parą) ženklus pablogėjimas, kosulys labai stiprus atsinaujino, ir tempa vakare vėl užkilo (37.5). Nieko baisaus aišku, bet kadangi vakar jokių žirnių negavo ir blogai yr, tai matomai einu atsiprašyt Beladonos.
Atsiprašyt belladonnos... ar pavyksta atsiprašyt? Nes maniškei tai nuo belladonnos krenta temperatūra, bet po to vėl sukyla, nežiūrint į tai duodu aš ją toliau ar ne. Ir jokie atsiprašymai nebepadeda. Matyt reikia keisti tada vaistuką.
Atsiprašyt belladonnos... ar pavyksta atsiprašyt? Nes maniškei tai nuo belladonnos krenta temperatūra, bet po to vėl sukyla, nežiūrint į tai duodu aš ją toliau ar ne. Ir jokie atsiprašymai nebepadeda. Matyt reikia keisti tada vaistuką.
Mums "pavor nocturnus" taip pat turbut su Belladonna sietinas. Buna, kai karsciuoja ir gydomas Bell hom, pries pat temperaturos nukritima. Vokiskose knygose kai kur rasoma, kad pagrindinis "pavor nocturnus" vaistas yra Stramonium, tai kartais suduodavau, kol neturejom konstitucinio Ca carb. Prie Ca carb irgi minimas tas "pavor nocturnus", tai paskutini karta esant ale noro virusui ir temperaturai nebuvo bludijimo
O aš dabar apmąstymuose ar prie Ca carb 30 (kuris šiandien būtų trečia diena kaip duodamas 6 kart per dieną) pridėt Belladonną Nes situacija kaip ir pablogėjo - pakilo tempa, pradėjo kosėt... Dėl visa pikto nuvešiu po piet kokį tyrimą padaryt...
Sudaviau vis tik ryte 4 žirnius Beladonos 30, būklė vėl stirpiai pagerėjo, kosulys labai išretėjo, o ir nuotaika vaiko pagerėjo. Matomai tai tikrai jos žirnis.
Tiesa, kažkaip pagalvojau, gal tie blūdinėjimai su aukštesne Beladonos potencija susiję. Vilnele, tu turbūt vaikui irgi 30 duodavai. Mums dabar irgi čia tie keistumai nuo 30, bet aš ankščiau 6 duodavau, tai tokių dalykų niekad nepastebėjau. O dabar kaip tyčia namie 6 neturiu.
Tiesa, kažkaip pagalvojau, gal tie blūdinėjimai su aukštesne Beladonos potencija susiję. Vilnele, tu turbūt vaikui irgi 30 duodavai. Mums dabar irgi čia tie keistumai nuo 30, bet aš ankščiau 6 duodavau, tai tokių dalykų niekad nepastebėjau. O dabar kaip tyčia namie 6 neturiu.
QUOTE(vilnele @ 2010 02 20, 00:11)
SAVAITĖ SU EKO BANGA PC GEDIMINO9, 4a.
o čia būtų visai įdomu
Vilytte, čia kaip mazgis mano nuo Ca carb 30 aukščio bijot pradėjo...
Aš ką tik iš gydytojos. Abiems ausų uždegimas, o mažiui stiprus kairės ausies. Dabar aišku iš kur jo temperatūra tokia...
Aš ką tik iš gydytojos. Abiems ausų uždegimas, o mažiui stiprus kairės ausies. Dabar aišku iš kur jo temperatūra tokia...
QUOTE(Eima @ 2010 02 20, 18:27)
Vilytte, čia kaip mazgis mano nuo Ca carb 30 aukščio bijot pradėjo...
O čia LOR nustatė? Nes šiaip paraudusios ausys ir nuo slogos sėkmingai gali būti. Be to ausų uždegimai būna ir virusiniai, pas mus kažkodėl juos iš kart bakteriniais traktuoja. Mano didžiukei būdavo ausų uždegimai, netgi su klausos dingimu. Teko ausis prapūtinėt, niekaip neatsistatė. Bet LORistai tik kartą gydė antibais (kurie beje nieko nepadėjo), kitais kartais Actifedu, vietiniais lašais į nosį ir t.t.
Pulsatila ausytėms turbūt pagrindinis .
Pas jį nuo slogos nuėjo į ausis. Kairė ausis sakė, net pulsuoja ir bordinė. Aiškino, kad virusas. Antibų neskyrė, bet liepė lašint į ausį Tobradex ir atkimšt Eustachijaus vamzdį. O atkemša vienintelis Actifedas... O sloga neatrodo didelė, bet viskas nutekėjo į ausytę ir į krūtinę. Pulsatila tai jau daviau, bet nesugalvoju kaip tą vamzdį atkimšt... O net neatrodo, kad sloga iš vis pas jį būtų - viskas kažkur viduj...
Dukrai sloga irgi komplikavosi į kitą ausį. Bet pas ją sloga labai stipri. Spalvota, nosis nuolatos kemšasi. Nuo slogos ir kosulys nedingsta. Nesugalvoju ką čia duot...
Dukrai sloga irgi komplikavosi į kitą ausį. Bet pas ją sloga labai stipri. Spalvota, nosis nuolatos kemšasi. Nuo slogos ir kosulys nedingsta. Nesugalvoju ką čia duot...