Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ar tiesiog dažniau pagerti Petroleum, o ne Mercurius solubilis? Tiesiog jei atitiko, tai tuo ir gydytis? O nuo temperatūros Ferum phosphoricum tęsti? Galvoju dar Bufo pagerti, ar angelheel geriau - abu man padeda.

Ir dar: mano vaikui užkietėję viduriai, sunkiai kakoja, daug stanginasi. Gydytojas liepė gerti Alumina. Gal kam padės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 17 vasario 2010 - 20:42
sveikos 4u.gif

mano mergytei pulinga angina..... dvi dienos jau karsciuoja, o prasiziojus jau pilnai matosi baltumais aplipusi gerklyte..... pradejau duot antibijotikus, bet galvoju, kad reikia gal salia ir homeopatiniais gydyt???.... kokia jusu nuomone del siu dveju skirtingu vaistu rusiu suderinamumo tarpusavyje? esam ne viena karta gydesi homeopatiniais zirniukais ir lasiukais, bet nesu isigilinusi i juos labai ir nesugebu pati paskirti gydyma, o sulaukti gydytojo jomeopato konsultacijos, kai vaikas serga atrodo neimanoma.... doh.gif salia antibu duodu umcalora, corizalija, tonsilotrena, ir sivakar bufo 3 pradejau..... ka manot? unsure.gif
Atsakyti
nu va, lyg didyji iskrapsciau is ligos, mazasis apsirgo doh.gif bet tikiuos ir ji isskrapstysiu homeopatijos pagalba rolleyes.gif o dickiui suveike belladona, nors dar sniurgliuojas, koseja, bet kosuli turejom ir iki ligos, svarbu kad antibu neprireike blink.gif o siandien nuvezus maziuka pas seimos gydytoja, tai apakus likau - mazius sukarsciavo nakti, vakar visa diena auksta temperatura, bet jokiu kitu sipmtomu nebuvo, tik kiek galejau apziurejau gerklyte, bet sunkiai man ten matesi, maciau kad lyg ir dantenos gerokai pabrinkusios, pradejau vakar visa diena kas valanda duot beladonos lasiukais. temperatura laikesi, bet siandien ji labai nedidele, ir tikrai geriau maziukui, skambinausi gydytojai homeopatei, tai taip pat patare duot beladonos, bet va is tradicines gydytojos gryzom su didziausiu maisu vaistu doh.gif - amoxiciklinu (antibijotikai), clemastin(raminamieji), ibuprofen(nuo temperaturos) blink.gif diagnoze gydytojos, gerkles negrazi, paburkus, tonziles ir paburkusios, dantenos taip pat, gali but nuo pradejusiu kaltis dantuku, net zandikaulis vaikuciui galis skaudet. na su diagnoze sutinku, teisinga manau visu 100 procentu, bet va kam tie antibai, negi jie ir dantis veikia - gal tikrai greiciau issaugs biggrin.gif

o siaip, tai jau "stogas vaziuoja" doh.gif dar gerai, kad homeopate musu niekur neisvaziavus, tai pasiskambinu ir vel optimizmas gryzta, dar cia ilendu pasiskaitineju, tai isvis einu miegot geresne nuotaika. Aciu Jum uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(:Barboryte: @ 2010 02 17, 23:38)
sveikos  4u.gif

mano mergytei pulinga angina..... dvi dienos jau karsciuoja, o prasiziojus jau pilnai matosi baltumais aplipusi gerklyte..... pradejau duot antibijotikus, bet galvoju, kad reikia gal salia ir homeopatiniais gydyt???.... kokia jusu nuomone del siu dveju skirtingu vaistu rusiu suderinamumo tarpusavyje? esam ne viena karta gydesi homeopatiniais zirniukais ir lasiukais, bet nesu isigilinusi i juos labai ir nesugebu pati paskirti gydyma, o sulaukti gydytojo jomeopato konsultacijos, kai vaikas serga atrodo neimanoma.... doh.gif  salia antibu duodu umcalora, corizalija, tonsilotrena, ir sivakar bufo 3 pradejau..... ka manot?  unsure.gif

Sveika,

Galima duoti hemeopatiniu prie antibiotiku. smile.gif
Per daug duoti hemeopatiniu vaistu, gali juos perdozuoti. Mums tonzilotrenas nepadedavo nuo anginos. Palik tik bufo, arba labai gerai nuo anginos angina heel.
Atsakyti
Jei pūlinga angina - tai ir Mercurius heel tinka.
Atsakyti
Barboryte, pritariu dėl Mercurius heel. 4u.gif Jeigu akivaizdžiai smarkiau paveikta dešinė - Belladonna Homaccord (arba tiesiog Belladonna).

Homeopatinių vienu metu patartina duoti ne daugiau 2 kompleksų, kad būtų aiškiau, kas ir kaip veikia.

Kiek pastebėjau, Angin heel (pagal sudėtį įtariu, ir Tonsilotren) daugiau esant lėtiniam anginos variantui.
Atsakyti
O man vakar pūliai palindo ir viskas. Šiandien tik raudona gerklė. Tai geriu Bufo ir angenheel. Beladona dar palikau tris kartus per dieną, nors temperatūros nėr, gerklė nebeskauda.
Atsakyti
Merginos, radikulitas užpuolė. To gėrio dar nesu turėjusi. Vyras nupirko vaistų nuo skausmo kažkokių stirpių, bet nieko neima, tik galva svaigsta. Jėgų naršyt ir ieškot info tiesgio nėra. Gal kas ką bandėt iš hom. ir pavyko apmalšinti tuos skausmus, ir netingit pasikartot 4u.gif .
Atsakyti
Rhus toxidendron. Nervų šaknelių uždegimas (ūmiai atsiradęs): surakinta kairė pusė sprando, gali būti sukietėjimas. Viso kūno maudimas. Geriau nuo šilumos.
Su spirito kompresu (2 k. per dieną) ir tepamu Traumeel + Rhus 30 (pagal poreikį dozavimas) praėjo per 1,5 paros
Va ką radau vienoje iš temų.
Ir dar vat: Čia reumatiniai 1 reumatas2 3
COLOCYNTHIS – su stipriais, plėšiančiais skausmais palei nervus. Radikulitas. Dažnai po įsižeidimo, pykčio. Geriau stipriai spaudžiant.
HYPERICUM – su skausmu palei nervą po traumos. Radikulitas, skausmas po danties šalinimo, fantominiai skausmai.
RUTA – nuolat recidyvuojančios neuralgijos, blogiau nuo šalčio, atsigulus. Radikulitas, paūmėjantis atsigulus.
RHUS – radikulitas, skausmai judesio pradžioje. Dažniau kairiojoje pusėje.

Viskas ką radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 18 vasario 2010 - 15:06
QUOTE(vilytte @ 2010 02 18, 15:40)
Merginos, radikulitas užpuolė. To gėrio dar nesu turėjusi. Vyras nupirko vaistų nuo skausmo kažkokių stirpių, bet nieko neima, tik galva svaigsta. Jėgų naršyt ir ieškot info tiesgio nėra. Gal kas ką bandėt iš hom. ir pavyko apmalšinti tuos skausmus, ir netingit pasikartot 4u.gif .

vilytte, dar variantai- Bryonia, Arsenicum album, Natrium mur. 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, pirmas variantas pagalvot būtų Rhus.

O kurioj vietoj tas radikulitas? Nebus koks tarpšonkaulinis?
Nux vomica nebandei dažniau paimt (gal net aukštesnės potencijos)??
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 18, 18:29)
Pritariu, pirmas variantas pagalvot būtų Rhus.

O kurioj vietoj tas radikulitas? Nebus koks tarpšonkaulinis?
Nux vomica nebandei dažniau paimt (gal net aukštesnės potencijos)??

O kas tas tarpšonkaulinis? Man ties kryžmeniu, nuo stuburo į kairę pusę. Šiaip gana dideliam plote skausmai. Užsiklijavau pipirinį pleistrą. Vakar gerklę žiauriai skaudėjo ir tempera 37.3 buvo, bet gi virusinių radikulitų nebūna. Geriau nuo šilumos, blogiau kai judu.
Eilinį kartą likau "apšalus" nuo alopatinių vaistų. Skausmo praktiškai nenuėmė, bet davė tokį apsvaigimą su pykinimu, kad pasijaučiau visai ligonis (ačiū dievui, atrodo jau praeidinėja). Ir dar kažkoks kaip dilgėlinės bėrimas ant kaktos randąsi blink.gif Žodžiu su radikulitu būčiau dar pagyvenus, o nuo cheminių vaistų tuoj užsilenksiu - juokauju, aišku.
O NV tai kaip konstitucinį čia siūlai? Įdomiai man su ta NV, nebeimu jau gal koks mėnuo jo, pamaniau, kad jau gana. Tai per tą mėnesį antrą kartą apsergu. 200C pati bijau imt. Atrodo, kad pribrendau minčiai, kad ir man pačiai hom. gydymo reikėtų.

Ačiū, merginos 4u.gif . Turiu beveik visus jūsų pasiūlytus žirnius, tik Rhus kaip tyčia neturiu. Bandysiu ką pasirinkt, nors man paprasčiau bandymo būdu. Po dviejų dozių paprastai ant savęs jau gali matyt - veikia ar ne.
Atsakyti