Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie maisto pramonės gudrybes

QUOTE(pikkolo @ 2010 04 06, 13:29)
Tiesiog įdomu kaip skirtingai vertiname tuos pačius dalykus, esant skirtingom aplinkybėm.

Tai ką ėda kiaulė,suvalgom ir mes.Kas kiaulei leidžiama ,suvalgom taip pat mes.Toks ir skirtumas.
Jūs graibot kraštutinumus... 4u.gif

QUOTE(pikkolo @ 2010 04 06, 13:43)
Bendradarbė turi katę, klausiau ar sterilizuota, tai ji sako: o kam? tai juk vaistai yra, suleidi ir viskas gerai doh.gif

O sterilizuoti pasak jūsų gerai?
O gal katė nesutinka būti sterilizuojama cool.gif O ją vat ima ir išoperuoja.
Čia tarp kitko,jei jau leidžiamės į kraštutinumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 13:47)
Nes veterinaras gi geriau zino nei dukra, kuri tik truputi isprotejus del kaciu ...

Off topic - veterinaras atsižvelgia į tai ko prašo gyvūno savininkas 4u.gif
Jei žmogus prašo suleisti katei per morčių vaistų, veterinaras juos suleis ir pasiūlys pagalvoti apie katės sterilizaciją..ir va tokių kur vis dar galvoja , ir vis per kiekvieną gyvūno rują ieško vaistų - labai daug yra. Bet anksčiau ar vėliau visi grįžta pas tą veterinarą ir atneša jiems pelno dar daugiau, kai reik nebe steriziluot, o gelbėt pvz. nuo piometros cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 06, 14:32)

O gal katė nesutinka būti sterilizuojama cool.gif O ją vat ima ir išoperuoja.
Čia tarp kitko,jei jau leidžiamės į kraštutinumus smile.gif

Nu ir kuiliai nesutinka būti kastruojami, o vat paima ir juos iškastruoja bigsmile.gif Jie net nesutinka, kad būtų suvalgomi... Pati lendate į kraštutinumus cool.gif

Jūs turbūt nesate uosčiusios kuilio mėsos. Supykintų ne tik pensininką, bet ir darželinuką cool.gif Reiks pasiklausinėt smulkiau kaip ten su tom kiaulėm. Bet man regis, kad tai vienkartinė intervencija, jei tokia iš viso vyksta g.gif
Čia tokia ir žinia, kažkas kažkur kažką sakė....
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 04 06, 15:10)
Nu ir kuiliai nesutinka būti kastruojami, o vat paima ir juos iškastruoja  bigsmile.gif  Jie net nesutinka, kad būtų suvalgomi... Pati lendate į kraštutinumus  cool.gif

Jūs turbūt nesate uosčiusios kuilio mėsos. Supykintų ne tik pensininką, bet ir darželinuką  cool.gif Reiks pasiklausinėt smulkiau kaip ten su tom kiaulėm. Bet man regis, kad tai vienkartinė intervencija, jei tokia iš viso vyksta  g.gif
Čia tokia ir žinia, kažkas kažkur kažką sakė....

Nu kad kraštutinumai,tai kraštutinumai biggrin.gif Gi taip ir rašiau lotuliukas.gif

visos kalbos pilstymas iš tuščio į kiaurą-vienas išgirdo,kitas perskaitė,o treičias viską užprotestavo. cool.gif Visi žino,kad geriausia savo kriuksę užsiauginti arba iš patikimo žmogaus nusipirkti.Jei jau nors kiek į temą.O jei visai į temą,tai irgi visi žino,kad iš pirktinio maisto nieko gero.Juk ne bobaausių šaly gyvenam.
Atsakyti
Mmmmjo...
Kadangi Europos sąjunga labai kovoja už gyvūnų gerovę ir svarbu, kad jie nejustų skausmo, bus draudžiama fizinė kastracija, o planuojama leisti tik cheminę kastraciją t.y. jokio peiliuku šmaukšt ir viskas. Tuo tarpu cheminė kastracija - vienkartinis hormonų suleidimas, po kurio kuiliukui tiesiog šitas anas nudžiūna, liaudiškai tariant. Bet! Tyrimai žmonių (o ypač vyrų rolleyes.gif ) poveikiui, valgant tokią mėsą, dar nėra atlikti. Liūdna...

Reikia gal naują temą užvesti - Kuo maitinti savo vyrą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 04 06, 16:23)

Reikia gal naują temą užvesti - Kuo maitinti savo vyrą?  cool.gif

doh.gif lotuliukas.gif jooo....
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 04 06, 15:23)
Mmmmjo...
Kadangi Europos sąjunga labai kovoja už gyvūnų gerovę ir svarbu, kad jie nejustų skausmo, bus draudžiama fizinė kastracija, o planuojama leisti tik cheminę kastraciją t.y. jokio peiliuku šmaukšt ir viskas. Tuo tarpu cheminė kastracija - vienkartinis hormonų suleidimas, po kurio kuiliukui tiesiog šitas anas nudžiūna, liaudiškai tariant. Bet! Tyrimai žmonių (o ypač vyrų  rolleyes.gif  ) poveikiui, valgant tokią mėsą, dar nėra atlikti. Liūdna...

Reikia gal naują temą užvesti - Kuo maitinti savo vyrą?  cool.gif

bet tai siaubas kazkoks.negana to,kad moteris ryja kontraceptikus (o kiek zinau nevaisinguma organizmas supranta kaip liga ir su ja kovoja ir todel alinasi) tai dar ir vyrai prades vaistu prisirijusius parsus valgyt.o jeigu tikrai,kaip sakot tyrimu zmoniu poveikiui nera,tai isvis truksta zodziu..kuo toliau,tuo labiau slyksciuosi mesos pramone. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mosquit @ 2010 04 07, 01:46)
bet tai siaubas kazkoks.negana to,kad moteris ryja kontraceptikus (o kiek zinau nevaisinguma organizmas supranta kaip liga ir su ja kovoja ir todel alinasi) tai dar ir vyrai prades vaistu prisirijusius parsus valgyt.o jeigu tikrai,kaip sakot tyrimu zmoniu poveikiui nera,tai isvis truksta zodziu..kuo toliau,tuo labiau slyksciuosi mesos pramone. schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir labai gerai jauciuosi, kai nevalgau tos kiaules...

Atsakyti
Na aš ne apie kiaules ir kates, bet... pradėjau vartot įvairias sėklas - sezamų, moliūgų, saulėgrąžų, sėmenų, na žodžiu jos kaip natūralus vitaminas turėtų būti. Bet kame bėda - nesvarbu, ar jas paprastas perku, ar ekologiškas - nekvepia jos visiškai beveik g.gif atsimenu kai dar visai maža buvau, močiutė sėmenis maldavosi - tai visi namai kvepėdavo, o dabar... net ir labai besistengdama aš neužuodžiu jokio kvapo doh.gif Tai kame problema?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 07, 10:49)
Na aš ne apie kiaules ir kates, bet... pradėjau vartot įvairias sėklas - sezamų, moliūgų, saulėgrąžų, sėmenų, na žodžiu jos kaip natūralus vitaminas turėtų būti. Bet kame bėda - nesvarbu, ar jas paprastas perku, ar ekologiškas - nekvepia jos visiškai beveik  g.gif atsimenu kai dar visai maža buvau, močiutė sėmenis maldavosi - tai visi namai kvepėdavo, o dabar... net ir labai besistengdama aš neužuodžiu jokio kvapo  doh.gif  Tai kame problema?

Gali būti, kad sėklos jau "pasibuvę", eteriniai aliejai išsigaravę. Taip pat priklauso nuo auginamų veislių, Gal kitus tas kvapas atstumia g.gif Dabartinės pvz gėlių veislės vedamos tokios, kad nebūtų kvapo - daug alergiškų žmonių arba kitus , tarkim rožių kvapas, erzina.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 07, 10:49)
Na aš ne apie kiaules ir kates, bet... pradėjau vartot įvairias sėklas - sezamų, moliūgų, saulėgrąžų, sėmenų, na žodžiu jos kaip natūralus vitaminas turėtų būti. Bet kame bėda - nesvarbu, ar jas paprastas perku, ar ekologiškas - nekvepia jos visiškai beveik  g.gif atsimenu kai dar visai maža buvau, močiutė sėmenis maldavosi - tai visi namai kvepėdavo, o dabar... net ir labai besistengdama aš neužuodžiu jokio kvapo  doh.gif  Tai kame problema?

Lygiai tas pats man su ekologiskais kmynais... Kaime kai juos dziovindavo, tai kvepedavo puse kiemo, o jau maiseliai, kuriuose buvo laikomi- is tolo galejai uzuosti kmynus.. Dabar gi - nebent turguje nusiperku kvepianciu, kad net virtuves spintele pradarius jauti smarkiai..Ekologiski bekvapiai schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 balandžio 2010 - 10:12
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 06, 12:29)
nors niekada negali žinoti kada modifikuotas organizmas susikryžmins su nemodifikuotu, bet skirtu maistui.

netikiu, kad kuilys su kate susikryžmintų schmoll.gif
o dėl vertinimų - kiauliaėdžiai ne kiaulės gaili, kad jai vaistai leidžiami, kiauliaėdžiai bijo patys likt nevaisingi tą kiaulę valgydami. statistika byloja, kad šeimų vaisingumas mažėja. tik nežinia, ar tik pas kiauliaėdžius taip, ar ir pas kitus.
Atsakyti