Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie maisto pramonės gudrybes

QUOTE(Rasma @ 2010 02 09, 00:31)
Aš irgi dirbau "Maximoje", taigi sakau - pasakos. Kad senas mišraines sumaišo su naujom, tai faktas, niekas ten jų neplauna ir jokių ten pomidorų po vieną su švikštais nebado ir vaisių nepurškalioja..suveža šaldytuvan (galima/negalima jokio skirtumo) ir jokios ten musės nebaisios...tik kai kurie vaisiai/daržovės nepakelia šaldymo režimo, tai po to sutęžta, greit pūna ir pan.

na taip o mano puske dirbdama susigalvojo pasaka ir man paseke, juk lietuvoje daug maximu vienoje vienas medotas kitoje kitas, o su vaisiai kad purskia jau senai visi zino, mano kaimynka vedeja maximos buvo ir ta pati sake, tai atswit jos visos susigalvojo ta pacia pasaka, kazkaip nesitiki man... kalbos is niekur nieko neatsiranda... o kodel jei tu vaisu niekas nepurskia labai jau idomu jie kvapa turi ir visi vienoda? is saldytuvu?
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 08, 22:33)
na taip o mano puske dirbdama susigalvojo pasaka ir man paseke, juk lietuvoje daug maximu vienoje vienas medotas kitoje kitas, o su vaisiai kad purskia jau senai visi zino, mano kaimynka vedeja maximos buvo ir ta pati sake, tai atswit jos visos susigalvojo ta pacia pasaka, kazkaip nesitiki man... kalbos is niekur nieko neatsiranda... o kodel jei tu vaisu niekas nepurskia labai jau idomu jie kvapa turi ir visi vienoda? is saldytuvu?

Matyt, kad išsigalvoja. Nes jeigu dirba ir nežino iš kur ir kaip mišrainės į "Maximą" papuola ir kas su jom daroma, kai neišperka, tai tiek ir dirba biggrin.gif
Beviltiška čia su jūsų puskėm ir kaimynkom ginčytis, gal ten jos asmeniškai iš po sijono tas 'kobras' ir purškia, bet realiai, jei nebūčiau mačius kas ir kaip daroma, tai dar vienu mitu patikėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 09, 00:39)
Matyt, kad išsigalvoja. Nes jeigu dirba ir nežino iš kur ir kaip mišrainės į "Maximą" papuola ir kas su jom daroma, kai neišperka, tai tiek ir dirba biggrin.gif
Beviltiška čia su jūsų puskėm ir kaimynkom ginčytis, gal ten jos asmeniškai iš po sijono tas 'kobras' ir purškia, bet realiai, jei nebūčiau mačius kas ir kaip daroma, tai dar vienu mitu patikėčiau.

garantuoji uz visas lt maximas? doh.gif tai is kur pas zmones cheminis apsinuodijimas nuo darzoviu? sakysi namie uzsipurske ir pan... bet man tai koks skirtumas, svarbu kad esi isitikinus, kad maximos maistas super, tik nesvarbu kad labai daug baudu nuslepia, kurias gauna uz maisto pazeidimus.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 08, 22:42)
garantuoji uz visas lt maximas?  doh.gif  tai is kur pas zmones cheminis apsinuodijimas nuo darzoviu? sakysi namie uzsipurske ir pan... bet man tai koks skirtumas, svarbu kad esi isitikinus, kad maximos maistas super, tik nesvarbu kad labai daug baudu nuslepia, kurias gauna uz maisto pazeidimus.

Labai žinot kuom esu įsitikinusi. Aš parašiau kažkur "Maximos" maistas super? g.gif Neparašiau ir gyvenime apie jokį prekybos tinklą neparašysiu. Bet pasakų gal irgi nereikia. Yra blogybių ir ne viena, bet tai ką parašėt - pasakos ir galit purkštauti visą vakarą.
O iš kur pas žmones apsinuodijimas, tegu aiškinasi gyd.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 08, 22:05)
ir kad vaisiu nepultu musytes purskia "Kobra",

Tai, kad skraido tos musytės, ypač vasarą, ir papuvusių vaisių, daržovių būna, nes nespėja visų perrinkti.
O apipurškia dar soduose, daržuose, dažniausiai prieš nuimant derlių. Ne šiaip sau jau kelintą vaisių krovinį maisto veterinarijos tarnyba neleidžia tiekti į rinką. Ir žinokit vaisius, daržoves tikrina muitinės sandėliuose. Žinoma galimybės neleidžia patikrinti visų krovinių, todėl dalis praeina ir patenka į parduotuves, turgus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 09 vasario 2010 - 09:19
doh.gif ir vel tie patys pletkai.Nu kiek galima- mano teta 10 metu dirba Maximoje ir TIK PRIE MISRAINIU!! Jokiu tokiu dalyku niekas nedaro! Visiska nesamone! Ji tai net klausyt negali - visada susinervuoja- sako, zmones nenormalus- tai kiek dar reikia pasamdyti darbuotoju, kurie plaus, pils, svirks viska? Darbo per akis ir taip, vos speja, o dabar ypac- kai sumazinta zmoniu- tos misraines issiparduoda greitai, jau visi zino kiek, kokiu ir kada reikia prigaminti- nu neprisigamina tu misrainiu tonom doh.gif .Apie ju sudeti, majoneza, skonio stipriklius ir visa kita- atskira kalba, bet su taip plovimais - nu paimkit balta misraine ir isplaukit- ir vel sumaisykit su majonezu ir paziurekit kas is to bus doh.gif - gausit kose.
Viena kokia dirbdama koki karta gal apiplove majoneza ir vel sumaise- tai los dabar visa gyvenima biggrin.gif
As tiesa, neperku nei Maximose, nei kituose PC nei misrainiu, nei salotu, nei kokio iskepto- pagaminto maisto, nu bet jau negaliu skaityt nesamoniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 vasario 2010 - 10:54
gerai kai jus galit garantuoti uz visas lt maximas... man tai kas...
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 02 08, 21:17)
nera jokiu sertifikatu, bande pazistami issimti sertifikata, viska ekologiskai augino ir t.t. nuejo prasyt sertifikato, liepe kysi duot ir net netikrino, kaip augino, ka augina ir pan. o jei neduodi kysio, kad ir kaip atitiktum visus reikalavimus, prisikabino prie bet ko, maziausios smulkmenos ir neduoda sertifikavo. tai vat...

Gal yra ir tokių. Bet yra ir tokių, kurie dirba sąžiningai. Ir jei augina ekologiška produktą, tai nedaro to kas yra neleistina.

o dabar noriu paklaust,kas tai yra palmių riebalai. Mėginau pagooglint, tai rašo kad super duper. Bet jaučiu yra ne visai taip, jei jau jais keičia sviestą bei margariną
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 02 09, 13:15)
o dabar noriu paklaust,kas tai yra palmių riebalai. Mėginau pagooglint, tai rašo kad super duper. Bet jaučiu yra ne visai taip, jei jau jais keičia sviestą bei margariną

Todėl, kad yra pigūs.
Atsakyti
o maistinė jų vertė ir poveikis sveikatai? Tarkim yra dviejų rūšių sausainiai: su sviestu ir su palmių riebalais. Kuriuos geriau rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 09 vasario 2010 - 14:04
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 09, 11:17)
gerai kai jus galit garantuoti uz visas lt maximas... man tai kas...

Gal galite prašyti kokioje konkrečioje maximoje tai daroma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 vasario 2010 - 14:10
tarp kitko - jei dėl senų mišrainių perplovimo vandeniu ir nauju majonezu sumaišymu, taip daroma. vadinasi "atnaujinimas" biggrin.gif mano mamos pusseserė dirbo technologe, bet ne Maximoj, kitam vienam iš didžiųjų parduotuvių tinkle. vis pasakojo, kad atnaujina jas, tai paklausiau ką tai reiškia ir daugiau nebeperku:blink: geriau pati padarau, su produktais, kurių galiojimas nesibaigia, be jokiu milteliu su E ir kitų visokių beeee
Atsakyti