QUOTE(Rasma @ 2010 08 10, 10:17)
Supratau.
O aš galvojau, kad ieškoma kaip sveiko maisto
Su skonio stiprikliais irgi skonis geras
Man pvz. ypač skani gerti "Coca-cola"
Su Coca cola aš naikinu voratinklines erkutes ant balokoninių daržovių
Gal ir nejuokinga, bet rimtai - puikiai naikina tas zarazas, nes man nepadėjo muilas ir plovimai ten visokie, o chemijos pirkti nenorėjau, tad colą pasirinkau. Bet jei tiesa tai colos duoda paršiukams mūsų rajone danų fermose, tai jei kuri ir negeriam, tai vistiek gaunam su mėsa
O gal kuri žinote kaip vyksta tas mėsos mirkymas ir ką tai reiškia? Aš tik žinau, kad mirkoma, kad būtų lyg rūkyta, bet labai smalsu kaip ten taip gaunasi, gal irgi deda kokį cheminį aromatą ar kažką
Beje dėl kaimiečių ir kindziulio
Man kažkaip irgi nelabai, tad perku tik rūkytą išpjautinę, ir tik vieną kartą kai atsidarė ta parduotuvėlė pirkau gabaliuką skilandžio pabandymui, bet ten man kažko visokių plėvelių buvo tad nusprendžiau, kad kai mala tai tikrai ne pačią geriausią mėsą naudoją, o kaina vistik to skilandžio buvo nemaža.