Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie maisto pramonės gudrybes

QUOTE(Agotukas @ 2010 08 10, 11:23)
Žinote kiek laiko brandina tikrą suvalkietišką kindziuką? Beveik du metus... Nu taip, čia jau gurmaniškas ir brangus būtų produktas.

Žinau, kiek brandina..tik kiek čia rašančių sugebėtų už tą kindziuką sumokėti 195 Lt. biggrin.gif

Aš kai žinau tuos kaimiečius, ne vienus metus ačiū Dievui dirbau toj srityje, kur kasdien su jais susidurdavau, tai man pasitikėjimas - žemiau nulinio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 10, 12:37)

Aš kai žinau tuos kaimiečius, ne vienus metus ačiū Dievui dirbau toj srityje, kur kasdien su jais susidurdavau, tai man pasitikėjimas - žemiau nulinio cool.gif

Žinau žinau biggrin.gif Kaip ten sako: miesčionis ne kiaulė - viską suės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 10, 10:17)
Supratau.
O aš galvojau, kad ieškoma kaip sveiko maisto smile.gif

Su skonio stiprikliais irgi skonis geras ax.gif Man pvz. ypač skani gerti "Coca-cola"  biggrin.gif

Su Coca cola aš naikinu voratinklines erkutes ant balokoninių daržovių lotuliukas.gif Gal ir nejuokinga, bet rimtai - puikiai naikina tas zarazas, nes man nepadėjo muilas ir plovimai ten visokie, o chemijos pirkti nenorėjau, tad colą pasirinkau. Bet jei tiesa tai colos duoda paršiukams mūsų rajone danų fermose, tai jei kuri ir negeriam, tai vistiek gaunam su mėsa doh.gif

O gal kuri žinote kaip vyksta tas mėsos mirkymas ir ką tai reiškia? Aš tik žinau, kad mirkoma, kad būtų lyg rūkyta, bet labai smalsu kaip ten taip gaunasi, gal irgi deda kokį cheminį aromatą ar kažką g.gif

Beje dėl kaimiečių ir kindziulio biggrin.gif Man kažkaip irgi nelabai, tad perku tik rūkytą išpjautinę, ir tik vieną kartą kai atsidarė ta parduotuvėlė pirkau gabaliuką skilandžio pabandymui, bet ten man kažko visokių plėvelių buvo tad nusprendžiau, kad kai mala tai tikrai ne pačią geriausią mėsą naudoją, o kaina vistik to skilandžio buvo nemaža.
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 08 10, 17:00)
Su Coca cola aš naikinu voratinklines erkutes ant balokoninių daržovių lotuliukas.gif  Gal ir nejuokinga, bet rimtai - puikiai naikina tas zarazas, nes man nepadėjo muilas ir plovimai ten visokie, o chemijos pirkti nenorėjau, tad colą pasirinkau. Bet jei tiesa tai colos duoda paršiukams mūsų rajone danų fermose, tai jei kuri ir negeriam, tai vistiek gaunam su mėsa  doh.gif

bigsmile.gif oho.. geras išradimas.. thumbup.gif Purškiat augaliukus?

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 10, 19:52)
bigsmile.gif oho.. geras išradimas..  thumbup.gif Purškiat augaliukus?

Taip purškiu. Vyras papasakojo, kad ūkininkai laukus cola purškia nuo kažkokių kenkėjų. Na nežinau kiek tiem ūkininkams tai kainuoja blink.gif nebent ją jie kažkaip kitaip perka. Na o aš voratinklines erkes nupurškiau, ne balkone užpuolė baklažaną, žemuoges ir braškę. Ir puikiai padėjo, nes kitaip tų zarazų niekaip neįveikdavau doh.gif
Beje aš pati jos negeriu, bet kažkada kai buvau paauglė šiek tiek gėriau. Bet iš vyro stiklinės kokioj kavinėj paragauju gurkšnį. Bet tiesa sakant sudėtimi jos nesidomėjau, aš negeriu visų gazuotų tad cola tiesiog tarp jų. Saugausi celiulito biggrin.gif tik vistiek zaraza puola doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 08 10, 19:58)
Taip purškiu. Vyras papasakojo, kad ūkininkai laukus cola purškia nuo kažkokių kenkėjų. Na nežinau kiek tiem ūkininkams tai kainuoja  blink.gif  nebent ją jie kažkaip kitaip perka. Na o aš voratinklines erkes nupurškiau, ne balkone užpuolė baklažaną, žemuoges ir braškę. Ir puikiai padėjo, nes kitaip tų zarazų niekaip neįveikdavau  doh.gif
Beje aš pati jos negeriu, bet kažkada kai buvau paauglė šiek tiek gėriau. Bet iš vyro stiklinės kokioj kavinėj paragauju gurkšnį. Bet tiesa sakant sudėtimi jos nesidomėjau, aš negeriu visų gazuotų tad cola tiesiog tarp jų. Saugausi celiulito  biggrin.gif  tik vistiek zaraza puola  doh.gif

reikės ir man pabandyti kitąmet Colos pagalba su kenkėjais kovoti.. Gal ir amarus veikia? g.gif rolleyes.gif Dar girdėjusi esu, kad moterys kriaukles, vonias su Coca valo.., pati nebandžiau.. biggrin.gif

Pati jokių limonadų nevartoju, nors retkarčiais kelionėse atsigeriu Nestea.. blush2.gif
Atsakyti
Cola labai gerai nuvalo baltas lentas, kai netyčia pripaišai su permanentiniu markeriu biggrin.gif
Rūdims ir kitiems dalykams man ji netiko schmoll.gif
Kai skrandis sustoja irgi gerai "pramuša".
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 10, 21:31)
Cola labai gerai nuvalo baltas lentas, kai netyčia pripaišai su permanentiniu markeriu biggrin.gif
Rūdims ir kitiems dalykams man ji netiko schmoll.gif
Kai skrandis sustoja irgi gerai "pramuša".

Va skrandį tai ir man pramuša lotuliukas.gif bet bet kuris gazuotas gėrimas. Burbuliukai ten kažką gal pramankština kai užkišam bele kuo smile.gif
Atsakyti
o kur jus perkat mesa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 10, 19:25)
reikės ir man pabandyti kitąmet Colos pagalba su kenkėjais kovoti..  Gal ir amarus veikia?  g.gif  rolleyes.gif Dar girdėjusi esu, kad moterys kriaukles, vonias su Coca valo.., pati nebandžiau..  biggrin.gif

Pati jokių limonadų nevartoju, nors retkarčiais kelionėse atsigeriu Nestea..  blush2.gif

Žinau, kad Colą rekomenduoja gerti paplaukiojus ežeruose, kad bakterijas netyčia prisigėrus vandens sunaikintų. Viename interviu perskaičiau, kad šitaip olimpiniai plaukikai elgiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 08 11, 19:03)
o kur jus perkat mesa? 4u.gif

aš asmeniškai visada Maximoj. Seniau bandžiau kelis kartus pirkti turguje, bet nusivyliau. Parduotuvėje yra griežtesnė kontrolė ir man neteko nusipirkt blogos mėsos. Lekiu nusispjaut tris kartus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mėsą aš perku norfoj, ten jei nori tiesiai iš kiaulio atpjauna smile.gif Bet dažniausia susiveikiam iš karto didelį kiekį iš kaimo, užšaldau ir naudoju thumbup.gif O vištieną iš ūkininko auginančio viščiukus, tik nežinau kuo jis ten juos šeria. Šeip palyginimui jo vištiena geltona ir riebesnė - tai man kažkaip natūralesnė, bet šeip tai biesas ją žino g.gif
Atsakyti