Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

QUOTE(laputaitexxx @ 2011 03 07, 21:58)
Kai klausime galimi keli atsakymo variantai, grafika galima taip nubrezti:

Per Graphs - pasirenkame Bar tipo grafika - pazymime ant Sumaries of separate variables ir spaudziam Define. I Bars represent sukeliame tuos atsakymo variantus, tuomet juos visus pazymime ir spaudziame Change statistics. Jei norime kad rodytu procentaliai, tai pazymime ant Percentage inside ir irasome i langelius Row ir High 1 (jei duomenyse atsakymai yra uzkoduoti taip kad pasirinko ta varianta - 1, nepasirinko - 0). spaudziam Continue ir Ok. O tada jau tuos grafikus galima visaip koreguoti, nes automatiskai nubrezti jie nelabai grazus  rolleyes.gif

viskas aišku iki ROW ir HIGHT vietos, pas mane užkoduota 1- pasirinko, 0 - nepasirinko, tai y abudu langelius įrašau po 1?
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 03 09, 21:04)
viskas aišku iki  ROW ir HIGHT vietos, pas mane užkoduota 1- pasirinko, 0 - nepasirinko, tai y abudu langelius įrašau po 1?

Taip smile.gif
Atsakyti
turiu klausimeli naudojancioms spss: pasibaigus programos bandomajam periodui, is kur atsisiuntete kodus licencijai pratesti? pirkti nesinori (tikrai nepigu), o susirasti internete kol kas nepavyksta. gal pasidalintumet informacija? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne-gera @ 2011 03 11, 16:48)
turiu klausimeli naudojancioms spss: pasibaigus programos bandomajam periodui, is kur atsisiuntete kodus licencijai pratesti? pirkti nesinori (tikrai nepigu), o susirasti internete kol kas nepavyksta. gal pasidalintumet informacija?  mirksiukas.gif

Buna torentuose, pvz., linkomanija
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Bandau instaliuotis spss'a, taciau ties kazkuriuo momentu ismeta lentele, kad
ivyko klaida ir nebeleidzia toliau instaliuoti.
Gal kuri patartumete ka reikia daryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke @ 2011 03 14, 09:17)
Sveikos 4u.gif

Vis dar nepavyko man blush2.gif rašo, kad error.path is too long.
Ka daryt, zalio supratimo neturiu....
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke @ 2011 03 14, 08:17)
Sveikos 4u.gif

Atsisiusti kita instala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke @ 2011 03 14, 16:16)
Vis dar nepavyko man blush2.gif  rašo, kad error.path is too long.
Ka daryt, zalio supratimo neturiu....

Jeigu kuriai taip atsitiks, žinokite, kad dėl to kalta VISTA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke @ 2011 03 14, 21:57)
Jeigu kuriai taip atsitiks, žinokite, kad dėl to kalta VISTA doh.gif

pabandyk sutrumpint failo/kelio pavadinima/nuoroda
Atsakyti
Man buvo taip : bandziau 11 14 susiinstaliuot, tai neleido, beinstalinant lentuke iskrisdavo... O kai susimeciau 19 tada viskas buvo ok smile.gif tai gal jusu per sena versija ir kompui netinka ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
o ka dayrt,jei prie atsakymu variantu yra atviras atsakymo pasirinkimas "Kita", ji taip pat uzkoduoji prie label, o kaip toliau ji grupuoti, kur eiti,ka spausti? Buciau dekinga uz atsakyma! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwa @ 2011 03 18, 12:41)
Sveiki,
o ka dayrt,jei prie atsakymu variantu yra atviras atsakymo pasirinkimas "Kita", ji taip pat uzkoduoji prie label, o kaip toliau ji grupuoti, kur eiti,ka spausti? Buciau dekinga uz atsakyma! blush2.gif

gali tik uzkuoduoti kaip 1, jei atsakymas yra, ir 0, jei nieko neatsake.
o toliau cia jau kokybine analize prasideda - reikia dirbti su tuo, ka zmones parase (grupuoti atsakymus, arba siaip analizuoti...).
Atsakyti