Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

QUOTE(Metaxxxa @ 2010 09 11, 12:08)
Sveikos, mergaitės smile.gif
Ieškau žmogaus iš Kauno kuris galėtų suinstaliuoti SPSS programą ir padėtų išmokti ja naudotis. Už skirtą laiką atsilyginsiu.
Gal pačios kurios esat gabios tame, ar pažįstat kitų žmonių, kurie galėtų padėti - rašykit, būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą.
Rasykit i pašta ieva.nedzveckaite@gmail.com arba į až smile.gif

Manau, galėčiau Tau pagelbėti. Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 02 06, 20:21)

teisingai!!!
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 04 10, 13:06)
Taip, senas wordas neatpažysta naujo. Jei turi galimybę atsidayk darba su nauju wordu, paspausk office button (jis yra kairiajame viršutiniame kampe) ir tada save as 97 - 2003 document. Kai taip išsaugosi darbą galėsi žiūrėti ir senesniuose worduose ir naujesniuose mirksiukas.gif
Papildyta:
O kas per formulė g.gif Ir apskritai, ką parodo Z?Kas tai per gaunamas skaičius?

taip taip,as z kriterijui skaiciuoti turiu ekselio formate fornmule,tiesiog istatai skaiciukus ir ismeta z reiksmes
Atsakyti
sveikos, atlieku kiekybinį tyrimą. jau susivedžiau anketų duomenis į SPSS, tik dabar reiktų, kad kas man žiopliukei doh.gif nurodytų kelią, kaip pasidaryti diagramas pačias paprasčiausias, kad galėčiau paskui analizuoti, kiek kokių atsakymų pasirinko respondentai ir paaiškinti, kas nulėmė tokį pasirinkimą smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, jeigu reikia pagalbos Kaune suvedant ir apdorojant duomenis su SPSS programėle, galiu padėti ax.gif Rašykit į el.paštą edita.astra@gmail.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos! turiu labai didele bedele sad.gif isvis nesu ssusidurus su SPSS programa, o turiu viska suvesti ir moketi tai daryti... doh.gif
Gal kas turetu laiko paaiskinti ir padaryti darba kartu, aisku uz pinigelius, nes zinau , kad nemokamai tokio darbo tikrai niekas nesiims unsure.gif
parasykit i AZ, nes galiu veliau nesusekt kur rasiau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas galėtų atsiūsti arba nuorodėlę numesti SPSS 12 versijos??
Išgelbėtumėt.... sad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal atsirastų, kas už atlygį pakonsultuotų, kaip su SPSS pasidaryti diagramas? Duomenis jau esu susivedusi. smile.gif
Lauksiu atsakymo el. paštu: megulyte@gmail.com

Geros dienos visoms čia naršančioms! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilijut: 20 rugsėjo 2010 - 08:49
Sveikos, jei kam reikia pagalbos dirbant su SPSS programa, kreipkites 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
noriu paklausti turiu klausima:
kAIP APIBUDINTUMETE SAVO JAUSMUS BENDRAUJANT SU FIZINE NEGALIA TURINCIU ASMENIU?
visiskai pritariu pritariu nezinau nepritariu visiskai nepritari
JAUCIU ITAMPA
JAUCIUOSI NEJAKIAI
SUNKU BENDRAUTI
Ir priek kiekvieno yra atsakymas.
Tai kaip man reikia apskaiciuoti su spss?kiekviena atskirai teigini?ar galima kartu?
Atsakyti
SOS SOS

ieškau kas pagelbėtų suprasti faktorinę analizę. Ją atlikau, o skaičiai nieko nesako biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 31 spalio 2010 - 13:59
Sveikutes,

iskilo siokiu tokiu klausimu su statistika-spss.

Ar likerto skale (pva. Klausimas ar jums patinka greitis: 1-visiskai sutinku; 10 - visiskai nesutinku galimi Ats.; 1,2,3.......10) laikoma intervaliniu kintamuoju ar ranginiu smile.gif?

taip pat noriu konkreciai issiaiskinti kas yra IMTIS smile.gif.... Pvz. Tiriu konkrecios mokyklos mokiniu rukymo problema. Atranka - kas 5 mokinys nuo 7 klases.
Tai kaip suprantu mano imtis yra mokyklos mokiniai (pvz. 100 mokiniu?)
Ar galiu as kaip "imti" paimti tik mergaites ar berniukus???
Jei ne, tada man iskyla klausimas ar as galiu naudoti analizei (is esmes) visus
freedmanus, stjudentus etc. metodus, Hipotezei apie vidurkių lygybę tikrinti???

Ir paskutinis klausimlis smile.gif. Siaip pvz. pajamos (kaip atsakymai i anketos klausima, kaip suprantu yra intervaliniai duomenys 300, 526, 456 etc.... O jei juos sugrupavus, pvz. 1- iki 300lt., 2 301-500lt. ir t.t. tai jie bus jau kaip interpretuojami? ir ar testai jiems skirsis ar ne?
Atsakyti