Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Ačiukas už atsakymą, dabar klausimas, ar gera linkme "einu"?

user posted image

user posted image

Jei kažkas į gerą, tai tada man neaišku su 8 stulpeliu Data lange, ar jis turi likti tuščias?

Atsakyti
Jo, i 8 stulpeli rasykite 1, jei kazka parase ir 0, jei nieko nepazymejo. O ka butent parase - tam reikia dar kito stulpelio su string nustatymais, kad butu galima rasyti teksta...
Atsakyti
Man iškilo klausimas, ar ant windows7 veikia SPSS 17? Man nepasileidžia :-(
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 06 23, 10:49)
Man iškilo klausimas, ar ant windows7 veikia SPSS 17? Man nepasileidžia :-(

man veikė... gal blogai suinstaliavot?
Atsakyti
man kažko neleidzia iki galo susinstaliuoti, parsisiunciau is linkomanijos, bet ir komentaruose ten raso,kad kazkokios bedos su ja. Gal kas gali pagelbėti, atsiusti per skypa instalą, ar suteikti inf iš kur ją gauti. Net iš SPSS nesugebėjau bandomaja versija parsisiusti, kažkur kažka ne taip darau
Atsakyti
sveikos 4u.gif
labai labai skubiai reikia atlikti duomenu analize su spss.. gal galetu kuri mamyte padeti? apskaiciuoti kriterijus ir reiksmingumus, pati aprasa pasidaryciau blush2.gif
aisku, ne uz dyka drinks_cheers.gif 4u.gif rasykit i az, buciau labai labai dekinga uz pagalba rolleyes.gif
(Duomenys jau suvesti ir uzkoduoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 24 birželio 2010 - 23:24
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 28 birželio 2010 - 09:51
Sveikutes,

Gal galetu man kas atsakyti. Jei darau tyrima (zvalgomaji), N=25 (reikia tik parodyti kolkas kad moku naudotis spss), ar nieko tokio kad viskas beveik ka gaunu statistiska nereiksminga?Ta pacia anketa naudosiu ir magistriniame, tik jau aiku daugiau apklausiu....tik ar tada bus reiksmingiau????Gal yra nusimananciu spss geriau uz mane? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranida @ 2010 07 20, 10:04)
Sveikutes,

Gal galetu man kas atsakyti. Jei darau tyrima (zvalgomaji), N=25 (reikia tik parodyti kolkas kad moku naudotis spss), ar nieko tokio kad viskas beveik ka gaunu statistiska nereiksminga?Ta pacia anketa naudosiu ir magistriniame, tik jau aiku daugiau apklausiu....tik ar tada bus reiksmingiau????Gal yra nusimananciu spss geriau uz mane? doh.gif

Kai toks mazas tiriamuju skaicius, statistiskai reiksmingu skirtumu buti ir negali. bet ar jie bus esant didesniam tiriamuju skaiciui velnias zino... reikia ziureti i vidurkius, kuriuos dabar gauni - kuo labiau jie skiriasi tarp grupiu, kurias lygini, tuo didesne tikimybe, kad veliau gausi statistiskai reiksmingus skirtumus.
dar variantas - paimk savo duomenis ir pagrigubink ir tada pritaikyk statistika. jei skirtumai bus, reiskia viskas tvarkoj. jei ne, lieka galioti tai, ka parasiau auksciau smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma. Maniau panasiai, bet visuose destytojos pavyzdziuose viskas statistiskai reiksminga, o dabar atostogos, tai paklausti negaliu smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas temos sekėjas su naujų mokslo metų pradžia, linkiu, kad SPSS programa visuomet sklandžiai atsidarytų ir viską teisingai suskaičiuotų, taip pat draugiškai patariu nelaukti paskutinės darbų pridavimo minutės ir drąsiai visais neaiškiais statistikos klausimais konsultuotis čia!

smartass.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
Ieškau žmogaus iš Kauno kuris galėtų suinstaliuoti SPSS programą ir padėtų išmokti ja naudotis. Už skirtą laiką atsilyginsiu.
Gal pačios kurios esat gabios tame, ar pažįstat kitų žmonių, kurie galėtų padėti - rašykit, būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą.
Rasykit i pašta ieva.nedzveckaite@gmail.com arba į až smile.gif
Atsakyti