magistrinio darbo ivade reikia parasyti darbo metodus. Salia tokiu metodu, kaip mokslines literaturos analize, sinteze, lyginimas ir t.t. nurodziau, jog duomenims apdoroti buvo taikytas SPSS. Bet destytoja sake, jog tai tik irankis ir liepe konkreciai nurodyti, kokie statistiniai metodai buvo taikyti
.
As darbe taikau Chi kvadrata, Mann - whitney, Spearman ir t.t. Tai cia juk ir yra metodai?
pvz. buvo taikyti neparametrines statistikos metodai - chi kvadratas, Mann - Whitney, koreliacinis metodas - Spearman ......
Juk taip?
Gal kas zinote, kas puikiai zinote SPSS....
aciu
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 13, 22:02)
Ai, tai tada laimingas žmogus esi, jei jau viskas padaryta
Aš kaip tik pačiame įkarštyje, jau nusibodo juodai, pykina į kompą pažiūrėjus...
Taip, aš irgi planuoju vėliau išsamiau pasidomėti statistiniais dalykais, jei tik laiko liks. Nes hipotezes jau irgi turiu patikrintas beveik, bet reikia interpretuoti rimtai...
TekilaSunrise kiek supratau tai irgi niekada nebuvai dirbus su SPSS. As irgi ismokau tik dabar su ja dirbti, nes tyrima reikia apdoroti. Kadangi viska pati ismokau, o buvo tikrai sunku
, tai ir kazkokiu ypatingu skaiciavimu nemoku atlikti analizuojant savo tyrimo duomenis. Darau dazniu lenteles, procentines lenteles, skaiciuoju Chi kvadrata, Mann - Whitney, Kruskall - Wallis, Spearmana, darau procentine - grafine lyginamaja analize (diagramas, kurios iseina superines
), dar taikiau turinio (content) analize atviriems klausimams analizuoti (isskyriau kategorijas, subkategorijas).
Man idomu, ka tu skaiciuoji, na kokius skaiciavimus darai?
Gal gali pasidalinti?
ACIU