Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

as pazistu, kas gimde 16 diena, gimde gimdykloje viena, jokiu kitu gimdyviu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletine: 24 vasario 2010 - 13:06
aisku... tada gal tiesiog eilinis kazkieno buvo pazyzimas... tokie jau tie zmones smile.gif dabar lieka tik maziausia beda - prikalbet vaika lyst lauk smile.gif aciu mergaites uz informacija smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,esu is kito miesto,ir noreciau mazylyje gimdyti, gal kas kokia gyd.rekomenduotu?nzn su kuo tartis,galvoju kokia 36 savaite atvykti susitarti...apie kapustiene geri atsiliepimai, ar lengva pas ja papulti??aciu..
Atsakyti
Sveikutes! Norejau paklausti, gal kuri gali rekomenduoti koki gydytoja, kuris dare CP Mazylyje. Labai buciau dekinga! Jei, ka parasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukass @ 2010 02 25, 11:21)
Sveikutes! Norejau paklausti, gal kuri gali rekomenduoti koki gydytoja,  kuris dare CP Mazylyje. Labai buciau dekinga! Jei, ka parasykit i AZ  4u.gif

Man dare Kapustiene thumbup.gif tiesiog nemaciau dar geresniu!
Atsakyti
QUOTE(Tuze @ 2010 02 23, 09:22)
Sveikos, gal kas sia savaite ar praeita gimdet Mazyly? labai apkrautos palatos ir gimdyklos? kazkur prisiskaiciau, kad i viena gimdykla buvo pagulde dvi gimdyves ir isprase abieju vyrus? gal cia nauja tendencija? dekui uz informacija.

nu jau tokiu nesamoniu tikrai nebuna, kad gimdykloje dvi gimdytu. vienu metu gali gimdyti 4 moterys, bet visos atskirai. o jei jau mato, kad ju atvaziuoja daugiau, siuncia kitur. o ir daugiau, kad vienu metu prasidetu pats jau gimdymas, nesu girdejusi. gal siaip daug gimdyviu buvo, bet kitos dar tik ruosesi gimdyti, ir buvo i patologini paguldytos.
Atsakyti
Gimdžiau savo du mažiukus ir abu Mažylyje mirksiukas.gif super gydytojai, aplinka ir šiaip atmosfera thumbup.gif Gydytoja Nr. 1 man - Janavičienė
Papildyta:
QUOTE(skruzdeliukass @ 2010 02 25, 12:21)
Sveikutes! Norejau paklausti, gal kuri gali rekomenduoti koki gydytoja,  kuris dare CP Mazylyje. Labai buciau dekinga! Jei, ka parasykit i AZ  4u.gif

man abiem mažiukams teko daryti CP smile.gif ši gydytoja pati pačiausia thumbup.gif bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal jau siemet kas gimdet pas Dovydaitiene, ir galetumet atskleist ikainius, kai tariesi su ja. aciu. jei neneorit viesai, tai parasykit i AZ aciu labai
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes... apie siuos gimdymo namus tik geri prisiminimai. Pirmaja savo dukra gimdziau pries beveik 16 metu pas Riauka. Jis man paliko labai atidaus gydytojo ispudi ir jeigu ne jis nezinia kuo butu pasibaiges gimdymas. Jam tada mokejau. o va su antru vaikeliu pas ji tik vaiksciojau viso nestumo metu. Nezinojau pas ka pasiteirauti del susitarimo kainos, tai paatviravau su kabineto sesute (nebepamenu jos vardo ), tai ji man nuosirdiai pasake kad nebeverta tartis nes visi daktarai cia yra geri.
Suneli gimdziau visai nesitarus. Atvaziavom paryciais su labai greita veikla. Nuo saremiu pradzios iki mazylio gimimo praejo vos 3.5 val. Man labai dabar geda, bet niekaip neatsidekojau man labai padejusiai akuserei (net vardo nepasiziurejau), kurios deka net neplysau, nors sunelis kaip as juokauju beveik issove smile.gif
Beje gal kuri is cia pasiskaitanciu gimde 2009 12 07 tarp 4 ir 6 ryto? Akusere buvo tokia neauksta tamsiaplauke, i kuodeli susisegus plaukus.
O prieziura buvo superine tiek gimdykloj tiek palatoje po gimdymo. Vaikucius priziurincios sesutes vis uzeidavo ir uzeidavo paziuret ar gerai mazylis valgo... zodziu man sitie visam gyvenimui paliko gera ispudi.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukass @ 2010 02 25, 11:21)

siulyciau Riauka smile.gif super daktaras ypac kas liecia CP
Atsakyti
Žinot, aš vis galvoju galvoju, ir turbūt gimdysiu čia nesitarus.. Kažkaip paskaičiavau ir pagailo piginėlių, labai jau nemažai gaunasi. Tuo labiau, kad dauguma labai teigiamai atsiliepia apie visus gydytojus. Galvoju, kad simboliškai atsidėkosiu gydytojai ir akušerei. Gal kas galit pasufleruot šių laikų "simbolikos" dydį? smile.gif
Praeitą kartą gimdžiau pas Kapūstienę - super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Oficiali gydytojo kaina apie 580 lt o akušerės apie 200 lt (čia jei renkies pas ką konkrečiai) tai simboliškai manau kokio trečdalio užteks, o gal užtektų ir kokią dovanėlę ar dovanų čekį įteikt.
Atsakyti