QUOTE(wioletine @ 2010 02 17, 21:37)
mano pirmaji nestuma priziurejo
seimos daktare, kai reikedavo echoskopuotis, tada siusdavo pas ginekologe ir taip pat issirinkau antraji karta, nes man taip patogiau.
mazylio gimdimo namuose nestumo prieziura viso yra 274 litai, bet skirsto i kelias dalis sita mokesti. bet cia kaina, jei nuolat pas juos eiti.
kaip keista,as tai nepasitikeciau jokia seimos gydytoja,juk nestumui stebeti reikalinga akusere arba ginekologe

ir jums kiekviena karta slapima tiria?gliukozes tolerancijos tyrima,siuncia tepineliu darytis?
QUOTE(wioletine @ 2010 02 18, 13:01)
kraujo tyrimai, slapimo tyrimas, bent mano seimos daktare daro nemokamai, kraujo grupe jau seniai zinau.

ir siaip tai ne apie tai klausiau.
klausiau, kiek kainuoja vienkartinis vizitas Mazylyje?
vienkartiniu nera,pas juos reikia registruotis ir lankytis.vienkartiniam gali bet kur i privacia nueiti ir echoskopija pasidaryti

o gal tavo seimos gyd.kur nors nusiustu,tada nereiktu moketi
Papildyta:
QUOTE(*SCENICA* @ 2010 02 15, 15:18)
O ar galime siuose GN tartis del CP? jei pagal viska jis nepriklauso, o mama nori gimdyti ne naturaliai , o su CP?
bet jau tie nestukiu norai

as nei uz ka nenoreciau CP,juk tokia sudetinga operacija,kol sugyja

o dar didziule komplikaciju rizika.o cia bac,pagimdei,jeigu ir truputi iplyso,tai be pavojaus gyvybei sugijo ir viskas.
aisku nekalbu apie tai,kai CP paskiria gydytojas,kai jinai butina.o mamos noro atveju tai atrodo absurdas.tikiuosi,kad daktarai nepasiduoda mamu verkslenimams,kaip jos bijo pacios gimdyti ir kaip jos del to nori CP