Aciu uz info

QUOTE(LeteRT @ 2010 09 17, 22:30)
Labas vakaras, mamytes. Reikia Jusu patarimo, eisiu bandyti tartis pas gydytoja.. Ar klausti del kainos jos iskart ar geriau duoti tiek kiek nori? Kad netycia per daug neuzsiprasytu.. 

Galiu pasakyti is savo patirties, kad tikrai reikia paklausti, kiek gydytoja nores uz savo darba. Jei gimdyms bus gydytojos darbo ar budejimo metu, tai ji turetu paimti 200-250 lt, o jei gimdymas bus ne jos darbo metu, tai dar reikes sumoketi 560 lt i kasa. as tiek mokejau, pati gydytoja pasake tiesiai sveisiai, o ir kainos yra surasytos ligonineje.

Labas vakaras,
labai nepykite ant manęs turbūt n kartų jau buvo rašyta, bet aš tik permečiau paskutinius kelis puslapius - bet gal kuri galit trumpai pasakyti ko reikia Mažylio GN? Ar vis dar rengia mamytę ir vaikiuką ligoninė savo drabužėliais? Kokios kainos yra mokamų palatų ir kiek jų yra?
Prieš keturis metus gimdžiau ten ir šį kartą patingėjau nueiti į paskaitėles - bet labai tikiuosi jog jūs pasidalinsite savo žiniomis su manimi.
labai nepykite ant manęs turbūt n kartų jau buvo rašyta, bet aš tik permečiau paskutinius kelis puslapius - bet gal kuri galit trumpai pasakyti ko reikia Mažylio GN? Ar vis dar rengia mamytę ir vaikiuką ligoninė savo drabužėliais? Kokios kainos yra mokamų palatų ir kiek jų yra?
Prieš keturis metus gimdžiau ten ir šį kartą patingėjau nueiti į paskaitėles - bet labai tikiuosi jog jūs pasidalinsite savo žiniomis su manimi.

QUOTE(Vitolda @ 2010 09 18, 18:34)
Labas vakaras,

duoda viska ir mamai ir naujagimiui, tik i gimdykla reikia pasiimti pampersa ir kepuryte, mokamos palatos yra man atrodo 30 lt parai, ir pries gimdyma reikia pasakyti priemime, kad jau noresi mokamos.
QUOTE(Vaivita @ 2010 09 16, 15:50)
kazkas raset, kad uz vyriska apranga reikia moketi, ne velnio, nieko neduoda, gali eiti kaip nori, mano vyrui liepe treningus apsirengti ir savo slepetes atsinesti, o beveik 600 lt kainuoja i kasa, jei nori, kad tave priimtu konkretus gydytojas.
gimdziau birzeli, nemanau,kad per 3 men kas pasikeite
gimdziau birzeli, nemanau,kad per 3 men kas pasikeite
drisciau papriestarauti

QUOTE(milagrosa @ 2010 09 18, 19:28)
drisciau papriestarauti
gimdziau kova, vyriska apranga dave, tiesa reikejo moketi 20 litu 

Jau dabar dvidesimt litu?

Papildyta:
QUOTE(orchid39 @ 2010 09 18, 18:55)
duoda viska ir mamai ir naujagimiui, tik i gimdykla reikia pasiimti pampersa ir kepuryte, mokamos palatos yra man atrodo 30 lt parai, ir pries gimdyma reikia pasakyti priemime, kad jau noresi mokamos.
Tai pamperso ir kepurytes reikia i gimdykla?

QUOTE(omsone @ 2010 09 18, 22:25)
Jau dabar dvidesimt litu?
Kaip greitai viskas keiciasi, o as iki siol galvojau kad 11 lt 
Papildyta:
O as galvojau kad palatoje tureti na kad vaikuti aprengti ir pampersu aisku prireiks. Ocia kiek suprantu gimdykloje reikes paduot viena pampersa ir kepuryte? 

Papildyta:

Hm

QUOTE(omsone @ 2010 09 18, 22:25)
O as galvojau kad palatoje tureti na kad vaikuti aprengti ir pampersu aisku prireiks. Ocia kiek suprantu gimdykloje reikes paduot viena pampersa ir kepuryte? 

Ir vilnones koinytes turbūt dar reikai turėti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 18, 22:52)
Hm
kad gimdykloj reik pamperso tai zinojau, bet jai renkiesi rengti savo maziu su GN rubais,tai pirma kart girdziu kad reik kepurytes 

reikia kojinyciu ir sauskelniu gimdykloj, daugiau nieko.
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 16, 17:21)
Kalba ejo apie tuos rubus kur vyras turi buti apsirenges jai dalyvaus gimdyme. O treningai ir t.t. tai palatoj jai nores but kartu ir likti miegot. O i gimdykla tikrai neleis vien tik su treningais 

Leidžia, tik persirengt priėmime reik iš lauko rūbų

QUOTE(mabi @ 2010 09 19, 09:07)
reikia kojinyciu ir sauskelniu gimdykloj, daugiau nieko.
Tai kiek suprantu gimdant jiems paduoti, kad po to vaikuciui uzdetu?