QUOTE(irmule* @ 2010 09 16, 16:18)
Galvoju ir as rinktis siuos gimdymo namus, buvau paskaitelese, tai viskas labai patiko. Na, trukumu ieskant visada gali surasti. Bet man labai patiko atmosfera.
Kad jau cia toks antpludis planuojasi, reikes gal pasiskambinti pries vaziuojant ar priims dar viena nestuka, nes su niekuo nesitariau (visi daktarai geri ir puikiai ismano savo darba).
Kazkas leptelejo, kad siuose gimdymo namuose gimdymas kainuoja apie 600lt, i kasa. Ta prasme ne uz daktara, ar kazka, o uz tai, kad atvaziavai. Gal kas ka panasaus girdejot, ar zinot? Arba neseniai "lanketes" ir isejot dviese, ir zinot tikra situacija.
Aciu
Kad jau cia toks antpludis planuojasi, reikes gal pasiskambinti pries vaziuojant ar priims dar viena nestuka, nes su niekuo nesitariau (visi daktarai geri ir puikiai ismano savo darba).
Kazkas leptelejo, kad siuose gimdymo namuose gimdymas kainuoja apie 600lt, i kasa. Ta prasme ne uz daktara, ar kazka, o uz tai, kad atvaziavai. Gal kas ka panasaus girdejot, ar zinot? Arba neseniai "lanketes" ir isejot dviese, ir zinot tikra situacija.
Aciu
kazkas raset, kad uz vyriska apranga reikia moketi, ne velnio, nieko neduoda, gali eiti kaip nori, mano vyrui liepe treningus apsirengti ir savo slepetes atsinesti, o beveik 600 lt kainuoja i kasa, jei nori, kad tave priimtu konkretus gydytojas.
gimdziau birzeli, nemanau,kad per 3 men kas pasikeite