Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(opa-opa @ 2010 02 17, 11:41)
Mano supratimu,tai ta kaina ir yra tuo atveju, kai CP daromas gimdyves pageidavimu. Jei del sveikatos ar kokiu kitu komplikaciju yra nusprendziama ji daryt (arba gimdymo metu gydytojas priima toki sprendima)  - moketi turbut nereikia.

Man irgi taip atrodo, jei nori gimdyt pas savo gydytoją, tai reik į kasą sumokėt apie 580 lt, ir pageidautina ne mažiau 200 lt asmeniškai. Neseniai pažįstama gimdė.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 17, 10:09)
Man irgi taip atrodo, jei nori gimdyt pas savo gydytoją, tai reik į kasą sumokėt apie 580 lt, ir pageidautina ne mažiau 200 lt asmeniškai. Neseniai pažįstama gimdė.

o pas ka gimde jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 02 17, 12:56)
o pas ka gimde jei ne paslaptis?

Kapūstiene, aš irgi pas ją norėčiau, jei mažius nesugalvos paskubėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 17, 12:09)

ir dar plius akuserei? Ar jai nereikia moket??
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 17, 14:26)
ir dar plius akuserei? Ar jai nereikia moket??

Manau kaip nori. Jei renkies akušerę tai lyg 200 ar 250 į kasą.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 16, 17:05)
Manau daro, net kainoraštyje yra kaina CP (atrodo 1300 lt), pasitarus su dydytoju pas kurį gimdysi manau viskas įmanoma.

pries 3 savaites man buvo extra cezaris, nes gimdant sutriko vaisiaus tonai pradejus skatinima. tariausi su gydytoja del gimdymo, tai ir mokejau tuos beveik 600 i kasa. uz cezario operacija ir epidura nereikejo moketi.
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 02 17, 16:41)
pries 3 savaites man buvo extra cezaris, nes gimdant sutriko vaisiaus tonai pradejus skatinima. tariausi su gydytoja del gimdymo, tai ir mokejau tuos beveik 600 i kasa. uz cezario operacija ir epidura nereikejo  moketi.

Pas ką gimdėt, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 17 vasario 2010 - 16:34
turiu klausima, siandiena skambinausi i Mazyli ir pasake, kad nestumo prieziura mokama pas juos.
as labai nesigilinau, uzsiregistravau ir tiek.
o po to man iskilo toks klausimas, man visai nereikia, kad jie mane priziuretu, nes as esu issirinkus seimos daktare, bet vat del echoskopo reikia ginekologes smile.gif tai vienkartiniai vizitai pas juos irgi mokami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 02 17, 22:13)
turiu klausima, siandiena skambinausi i Mazyli ir pasake, kad nestumo prieziura mokama pas juos.
as labai nesigilinau, uzsiregistravau ir tiek.
o po to man iskilo toks klausimas, man visai nereikia, kad jie mane priziuretu, nes as esu issirinkus seimos daktare, bet vat del echoskopo reikia ginekologes smile.gif tai vienkartiniai vizitai pas juos irgi mokami?  g.gif

Nėštumą prižiūri ne šeimos gydytoja, o gydytoja ginekologė. Todėl galite lankytis arba savo sveikatos priežiūros centre, arba rinktis tarkim Mažylį. Tokiu atveju yra mokestis (virš 100 Lt) kur nėščiąsias "įtraukia į įskaitą". Kiek man žinoma daugiau papildomų pinigų už lankymąsi nereikia mokėti (čia pakonsultuos kas lankėsi).

Einant privačiai Kaune echoskopavimas kainuoja 50-100 Lt, nemokamai daromi tuo atveju jei turimas siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 17, 22:24)
Nėštumą prižiūri ne šeimos gydytoja, o gydytoja ginekologė. Todėl galite lankytis arba savo sveikatos priežiūros centre, arba rinktis tarkim Mažylį. Tokiu atveju yra mokestis (virš 100 Lt) kur nėščiąsias "įtraukia į įskaitą". Kiek man žinoma daugiau papildomų pinigų už lankymąsi nereikia mokėti (čia pakonsultuos kas lankėsi).

Einant privačiai Kaune echoskopavimas kainuoja 50-100 Lt, nemokamai daromi tuo atveju jei turimas siuntimas.

mano pirmaji nestuma priziurejo seimos daktare, kai reikedavo echoskopuotis, tada siusdavo pas ginekologe ir taip pat issirinkau antraji karta, nes man taip patogiau.
mazylio gimdimo namuose nestumo prieziura viso yra 274 litai, bet skirsto i kelias dalis sita mokesti. bet cia kaina, jei nuolat pas juos eiti.
Atsakyti
Kai išdavė lapelį, su kuriuo reikia eit į kasa susimokėti, ten buvo surašyta, kas įeina į kainą, tai ekoskopas, šlapimo tyrimai, kurie atliekami prieš kiekvieną apsilankymą pas daktarą, kraujo tyrimai (živ, kraujo grupės nustatymas ir kt.). Draugė lankėsi savo sveikatos priežiūros centre, už tuos pačius tyrimus reikėjo mokėti po 20,15 Lt ir paskaičiavus gavosi tas pats kas mažylyje, tik čia reikia susimokėti per du kartus tuos pinigėlius,užsiregistruojant ir 30 nėštumo savaitę. Bent aš taip supratau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedjute: 18 vasario 2010 - 10:06
QUOTE(wioletine @ 2010 02 17, 22:37)
mano pirmaji nestuma priziurejo seimos daktare, kai reikedavo echoskopuotis, tada siusdavo pas ginekologe ir taip pat issirinkau antraji karta, nes man taip patogiau.
mazylio gimdimo namuose nestumo prieziura  viso yra 274 litai, bet skirsto i kelias dalis sita mokesti. bet cia kaina, jei nuolat pas juos eiti.

puse tos sumos reik susimoketi kai pradedi lankytis,kita puse -kai iseini i dekreta 4u.gif
Atsakyti