Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

noriu gimdyti siuose GN, nes pati juose gimiau blush2.gif bet su niekuo nesitariau, tai db domu kiek pasiimt daktarams lt ir ar isvis to reikia, nes nuomones tokios skirtingos... blink.gif dar nlb supratau ka reikia atsivezti vaziuojant gimdyti, bandziau telefonu pasiklausti, bet atsakymo nesupratau ar reik kokiu drabuziu, ar galima savo epidura pasiimti ar gali prireikt savo klizmute nusipirkt ir t.t.g.gif gal galit patart neseniai ten gimdziusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 08, 19:54)
noriu gimdyti siuose GN, nes pati juose gimiau  blush2.gif bet su niekuo nesitariau, tai db domu kiek pasiimt daktarams lt ir ar isvis to reikia, nes nuomones tokios skirtingos...  blink.gif  dar nlb supratau ka reikia atsivezti vaziuojant gimdyti, bandziau telefonu pasiklausti, bet atsakymo nesupratau ar reik kokiu drabuziu, ar galima savo epidura pasiimti ar gali prireikt savo klizmute nusipirkt ir t.t.g.gif  gal galit patart neseniai ten gimdziusios? ax.gif

na as ruosiuosi tik gimdyti dar smile.gif reikia tureti vaikuciui kojinytes vilnones, kepuryte ir pampersiuku.apie klizmutes ir epidiurus nieko nesake.tiksliau epidiuro savo tureti nereikia..bet cia skaiciau kad keliom mamytem teko uz ji susimoketi.. g.gif as tarsiuos is anksto, bet jei ir nesitarciau manau tikrai reiktu duoti blush2.gif
Atsakyti
O man nemalonus prisiminimai liko is mazylio.
Pirma kart ten vaziavom su netikrais saremiais Pries dvi dienas iki gimdymo. o jau gimdymo diena ,kai nuvaziavom i Mazyli, buvo 09.12.20 naktis, nebeprieme, nors sake kad 20d dar priims. Tarpdury dar paklause ar esu susitarus, kai pasakiau ,kad ne tai perkreipe veida(cia naktine budetoja). Ir pasake,kad kazi ar galesiu cia gimdyt. Akusere kai apziurinejo, tai ne duok tu Dieve, galvojau ,kad viska ten isdraske:(Gydytoja po apziuros pasake, kad pas mane per didelis pilvas ir reikes cezario pjuvi daryt, o jie uzsidaro ir as negalesiu isguleti reikiamo laiko. Bet matesi, kad nenori priimt gimdymo, nes turbut pinigeliu i kisene lauke. KAi isgirdau apie cezari tai is kart akyse asaros issoko, nes as bijau pjaustymo:( Pamaciuas tokiamano reakcija daktare susinepatogino ir eme siulyt i II lig. vaziuot, bet taip toli trenktis as nenorejau. Tai paprasiau i klinikas. Tai ten susiskambino su budinciu gdytoju ir paklause ar priims. Todel gimdziau KMUk ir esu labai patenkinta. Kita karta net nebevaziuosiu i mazyli.
Atsakyti
Del epiduro - man tai buvo taip, kad epidura pasiule is karto - dar bandziau kenteti saremius, bet paskui jie mane nugalejo - epidurininke puikiai viska atliko ir man pasidare oi kaip gera.... Nu cia iki tol, kol prasidejo 2 gimdymo etapas biggrin.gif

Epiduro tikrai paciai pirkti nereikejo - suleido savo - dar bandem atsidekoti epidurininkei, tai ji maloniai pasake, kad epiduras mums ir taip kainuos brangiai (apie 250lt i kasa), kai padekos nesutiko paimti.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 02 08, 18:48)
speju, cia tu esi ta, kuri paryciais gimde, ir mes gimdyklom keitemes? ax.gif

aha mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 08, 19:54)
noriu gimdyti siuose GN, nes pati juose gimiau  blush2.gif bet su niekuo nesitariau, tai db domu kiek pasiimt daktarams lt ir ar isvis to reikia, nes nuomones tokios skirtingos...  blink.gif  dar nlb supratau ka reikia atsivezti vaziuojant gimdyti, bandziau telefonu pasiklausti, bet atsakymo nesupratau ar reik kokiu drabuziu, ar galima savo epidura pasiimti ar gali prireikt savo klizmute nusipirkt ir t.t.g.gif  gal galit patart neseniai ten gimdziusios? ax.gif

jei reiks epiduro, jie padarys. bet iskart apie ji negalvok, juk gal ir be jo apsieisi. as du kartus gimdziau, ir be jo apsiejau, gal ir tu apsieisi.
del klizmutes. jos tikrai nereikia. tau ja padarys. tos pirktines, ne viska ten pasalina, o kur GN padaro, visa zarnyna isvalo, ir patikek, tai geriau buna, nes po gimdymo, dar kelias dienas nereikia eiti tustintis, o kartais tai buna vienintelis geras dalykas po gimdymo mirksiukas.gif .
as pati, abu kartus vaziavau nesitarusi. o del atsidekojimo gydytojams - jis nera butinas, bet as turiu nuomone tokia (jei gimdai pas rupestinga gydytoja), gal nors simboliskai, reiktu atsidekoti. bet cia, kaip kiekvienas isgali.
naktinius keicia kasdien, tau palutes irgi duoda. vaikui palutes irgi duodamos, bet ne vystymui, o kai apiprausi vaika, nusluostymui. vaikuri, apatiniais marskineliais kasdien perrengia, o jei virsutiniu issipurvini (tarkim - atpila vaikutis), irgi perrengia. duoda vaikuciui dekuti.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 02 09, 15:17)
jei reiks epiduro, jie padarys. bet iskart apie ji negalvok, juk gal ir be jo apsieisi. as du kartus gimdziau, ir be jo apsiejau, gal ir tu apsieisi.
del klizmutes. jos tikrai nereikia. tau ja padarys. tos pirktines, ne viska ten pasalina, o kur GN padaro, visa zarnyna isvalo, ir patikek, tai geriau buna, nes po gimdymo, dar kelias dienas nereikia eiti tustintis, o kartais tai buna vienintelis geras dalykas po gimdymo mirksiukas.gif .
as pati, abu kartus vaziavau nesitarusi. o del atsidekojimo gydytojams - jis nera butinas, bet as turiu nuomone tokia (jei gimdai pas rupestinga gydytoja), gal nors simboliskai, reiktu atsidekoti. bet cia, kaip kiekvienas isgali.
naktinius keicia kasdien, tau palutes irgi duoda. vaikui palutes irgi duodamos, bet ne vystymui, o kai apiprausi vaika, nusluostymui. vaikuri, apatiniais marskineliais kasdien perrengia, o jei virsutiniu issipurvini (tarkim - atpila vaikutis), irgi perrengia. duoda vaikuciui dekuti.

aciu uz issamu atsakyma mirksiukas.gif as manau, kad po gimdymo tikrai atsidekosiu, jei sklandziai viskas praeis(ko lb tikiuosi). Daug apie siuos GN prisiskaiciau ir geru atsiliepimu tikrai nesulyginamai daugiau, nei blogu, o va apie KMUK tai gerai atsiliepia tik tos, kurios taresi dazniausiai. Nors mano drauge uzkiso visus pinigeliais ten, bet gimde 25val ir gimdymas jai asocijuojasi su kosmaru db doh.gif tai ten nevaziuociau nei uz ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 09, 21:12)
aciu uz issamu atsakyma mirksiukas.gif  as manau, kad po gimdymo tikrai atsidekosiu, jei sklandziai viskas praeis(ko lb tikiuosi). Daug apie siuos GN prisiskaiciau ir geru atsiliepimu tikrai nesulyginamai daugiau, nei blogu, o va apie KMUK tai gerai atsiliepia tik tos, kurios taresi dazniausiai. Nors mano drauge uzkiso visus pinigeliais ten, bet gimde 25val ir gimdymas jai asocijuojasi su kosmaru db doh.gif tai ten nevaziuociau nei uz ka  schmoll.gif

iš tiesų, dėl klinikų - sutinku. Jie dabar pagal madą - labai natūralistais tapo... Viskas turi vykti natūraliai ir tt..
O Mažylyje daugiau žiūri, kad gimdyvei lengviau būtų (aišku, ir medikui). Čia tikrai galima rizikuoti ir važiuoti visiškai nesusitarus (nenorėčiau tik pas vieną - dvi gydytojas patekt, dar kažkaip nepalankiai žiūrau į vyrus šitam darbe lotuliukas.gif ).
Aš irgi čia gimdyt planuoju. Jau antrą kartą smile.gif Bet, kadangi, aš senamadiška, be to, tikiuosi, kad čia jau bus paskutinis mano gimdymas - tai tariuosi su gydytoja. O vis dažniau pagalvoju, kad gal reik važiuot ir pagimdyt nieko netrukdant. Matysiu, kaip gausis.
O atsidėkojimas tai grynai asmeninis kiekvienos reikalas. Aš - už.
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 10, 10:11)
iš tiesų, dėl klinikų - sutinku. Jie dabar pagal madą - labai natūralistais tapo... Viskas turi vykti natūraliai ir tt..
O Mažylyje daugiau žiūri, kad gimdyvei lengviau būtų (aišku, ir medikui). Čia tikrai galima rizikuoti ir važiuoti visiškai nesusitarus (nenorėčiau tik pas vieną - dvi gydytojas patekt, dar kažkaip nepalankiai žiūrau į vyrus šitam darbe  lotuliukas.gif ).
Aš irgi čia gimdyt planuoju. Jau antrą kartą smile.gif Bet, kadangi, aš senamadiška, be to, tikiuosi, kad čia jau bus paskutinis mano gimdymas - tai tariuosi su gydytoja. O vis dažniau pagalvoju, kad gal reik važiuot ir pagimdyt nieko netrukdant. Matysiu, kaip gausis.
O atsidėkojimas tai grynai asmeninis kiekvienos reikalas. Aš - už.

na as irgi apie pora daktariu pasiskaiciau nekokiu atsiliepimu, tai jei pas jas pakliusiu sakiau iskart duosiu lt lotuliukas.gif maza ka, paskui dar kas ne taip bus, tai bijosiu antra gimdyt kaip mano drauge doh.gif as kazkaip svarsciau ilgai tartis ar ne, bet istikruju lb brangiai gaunas su dar tuo oficialiu mokesciu, o kai beveik visi daktarai ten puikus, tai galvoju gal ir nesitarus viskas sklandziai praeis ax.gif geriau uz ta suma lelytei nupirksiu kanors g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
zinot ir as ruosiuosi gimdyti situose gimdymo namuose, tik dar nezinau nei pas kokia gydytoja nei ka, nes man CP planinis, kadangi jau 3 ax.gif . Tai ir nezinau ar cia vaziuoti is anksto tartis ar kaip bus taip bus. Gal kuriai buvo taip ir gali patarti kaip daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velinka @ 2010 02 13, 00:36)
Sveiki 4u.gif
zinot ir as ruosiuosi gimdyti situose gimdymo namuose, tik dar nezinau nei pas kokia gydytoja nei ka, nes man CP planinis, kadangi jau 3  ax.gif . Tai ir nezinau ar cia vaziuoti is anksto tartis ar kaip bus taip bus. Gal kuriai buvo taip ir gali patarti kaip daryti g.gif

??? na, man irgi trečias, bet apie jokius cezarius niekas net nekalba.. Kokia čia nauja taisyklė? g.gif g.gif
Atsakyti
O ar galime siuose GN tartis del CP? jei pagal viska jis nepriklauso, o mama nori gimdyti ne naturaliai , o su CP? g.gif
Atsakyti